Известие
Collapse
No announcement yet.
Новото Мазерати Куатропорте
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеБогаташ
А8 попада ли в бизнес класа ти.
Brera и А8 са на различни плоскости, човек може да ги има и двете.
Comment
-
Коде, батка, МОЛЯ ТЕ, разбери ме поне веднъж - аз изхождам от парите, ПА-РИ-ТЕ!
Класовете не ме интересуват, защото италианските коли участват само в два класа. Идеята ми е, ако имам 20'000лв. за кола, каква би била тя
Доко, това Ауди си е съвсем реално, защото колата е на Горубляне, но просто търговеца е малоумен, което е в мой плюс и при пазарлъка може да свали от цената, точно поради липсата на някои екстри, дето и без друго не намирам за особено важни
А "безключовото" палене си е точно там в дясно от скоростния лост - бутона с пръстовия отпечатък
Поддръжката е съвсем отделен въпрос, но дори да е по-скъпа от нормалното, поне знаеш за какво ги даваш. А и това с наплашващите цени съм го чувал вече за доста подобни коли, но единствения доказан боклук е 'S-класа' след 1999г.Докато пък едно '745' 2006г., дето това му било скъпо, онова му било скъпо, не-знам-си какво било, всъщност се оказа, че желае две ламбда сонди, масло и накладки за близо 4 години
За престиж се купува новия модел на бизнес-класата - тия десетгодишни бизнеси вече са съвсем достъпни за много хора - нито цените им ще се повишават, нито частите им ще поскъпват!
А виж, Свинята ме изпревари - 'Брера' я сравняваме със Z4 М-Купе и съревнованието приключва. Нищо, че няма задни седалки - ееееееееееебати кефа!!!
Да не говорим, че и 350Z е десет пъти по-файскиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТия не се научиха да правят интериори и това си е. Ръчката е като от на дядо джугана...
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКоде, батка, МОЛЯ ТЕ, разбери ме поне веднъж - аз изхождам от парите, ПА-РИ-ТЕ!
Класовете не ме интересуват, защото италианските коли участват само в два класа. Идеята ми е, ако имам 20'000лв. за кола, каква би била тя
Доко, това Ауди си е съвсем реално, защото колата е на Горубляне, но просто търговеца е малоумен, което е в мой плюс и при пазарлъка може да свали от цената, точно поради липсата на някои екстри, дето и без друго не намирам за особено важни
А "безключовото" палене си е точно там в дясно от скоростния лост - бутона с пръстовия отпечатък
Поддръжката е съвсем отделен въпрос, но дори да е по-скъпа от нормалното, поне знаеш за какво ги даваш. А и това с наплашващите цени съм го чувал вече за доста подобни коли, но единствения доказан боклук е 'S-класа' след 1999г.Докато пък едно '745' 2006г., дето това му било скъпо, онова му било скъпо, не-знам-си какво било, всъщност се оказа, че желае две ламбда сонди, масло и накладки за близо 4 години
За престиж се купува новия модел на бизнес-класата - тия десетгодишни бизнеси вече са съвсем достъпни за много хора - нито цените им ще се повишават, нито частите им ще поскъпват!
А виж, Свинята ме изпревари - 'Брера' я сравняваме със Z4 М-Купе и съревнованието приключва. Нищо, че няма задни седалки - ееееееееееебати кефа!!!
Да не говорим, че и 350Z е десет пъти по-файскиLast edited by Доко; d.m.y г., 17:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеМного песимистично гледаш на тия ламирини, батьо - коли са все пак, не сувалки - имаш ли желание винаги се намира начин
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНе съм сигурен, че GTV е дори близо до 350Z
Comment
-
Бизнес-класът е много престижен докато е нова колата и след определени години си става селскиАко ще си купуваш А8 или S или 7 айде да не е за 10-15 хилки
Например да караш A8 98г и да возиш вътре въздух е много смешно. Това са шофьорски лимузини, ама много хора ги купуват "щот са големи" за без пари.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ми моя опит, Доки, сочи малко по-различни неща.... и те определено са в минус за S-класа, но в плюс за А8 и особено за 7-цата....
Коде, истинските бизнес лимузини са дълга база (без да е задължително, но все пак), а бизнес-ориентацията им е насочена към задните седалки - щори, реглажи, отопление, масаж, мултимедия.... докато късите варианти без екстри отзад са си точно шофьорски ориентирани и много хора ги избират, за да получат лукса, който го няма в ниските класове.... нищо лошо не виждам в това, че искаш да си возиш гъза на готино
Недоумявам, кое му е селското на собственото шофиране в 'А8' или '745'? И има ли друг начин да получа предимствата на голямата лимузина, без шофьор?
Това да не е 'Майбах' или 'РолсРойс'sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеМи моя опит, Доки, сочи малко по-различни неща.... и те определено са в минус за S-класа, но в плюс за А8 и особено за 7-цата....
Коде, истинските бизнес лимузини са дълга база (без да е задължително, но все пак), а бизнес-ориентацията им е насочена към задните седалки - щори, реглажи, отопление, масаж, мултимедия.... докато късите варианти без екстри отзад са си точно шофьорски ориентирани и много хора ги избират, за да получат лукса, който го няма в ниските класове.... нищо лошо не виждам в това, че искаш да си возиш гъза на готино
Недоумявам, кое му е селското на собственото шофиране в 'А8' или '745'? И има ли друг начин да получа предимствата на голямата лимузина, без шофьор?
Това да не е 'Майбах' или 'РолсРойс'Като си вземах 9-ката гледах и S и 7-ци, единствения не много селски вариант, който ми се въртеше в главата е екземпляр без никакви намеси "от после" примерно цвят бордо .. в смисъл да не е в горепосочения селски шаблон
и пак не можах да се навия - 10г S класа - айде няма нужда
Last edited by code; d.m.y г., 18:48.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДобре, каква е алтернативата на S-класа, А8 или 7-ца?
Къде и как можеш да получиш всичко, което предлага този клас?
Докога ще ти отварям очите.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:33 ----------
А лично според мен дори и тук, където ще получиш и нещо като оригиналност
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fv2kh"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЩе ми отвориш ли очите и за разликите с 'А8' ?
За Ягуар не съм се интересувал, но предполагам, че може да се поддържа само в Мото-Пфое, т.е. е още по-голяма балтия от 'А8' и '745'
Просто бе длъжен да отбележиш модела.
Както брат ми каза, като бях при него тази година: Когато отиваш да избираш бмв те карат да се чувстваш различен, уникален по-някакъв начин, а когато отиваш да избираш ауди те посрещат на входа с думите: вие за ФВ, шкода или ауди сте? И убиват всичко в теб"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment