Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кики стига си вадил доводи от контекста, немската кола, най-вече посочената от теб А8 може да я ползваш дълго без да правиш, но това е малката вероятност, в останалите случаи може те вкара в приключение, и само може да се надяваш... А за А4 2.0 дизел е достатъчно дюзичка да ти гръмне, което е вероятно 95% да се случи, а за БМВ 320d ако някой ден идвам към Сф лично ще ви се обадя, да чуете как гази предницата, ма тва вероятно от рънфлата дето го слагат от завода...ба ли. В крайна сметка си купуваме това което ни радва, играчки за големи, шопинг терапия, разбирайте го както си искате, и не е необходимо да си налагате вкусовете.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Скъпото при бизнес класата са гориво, гуми, данъци и застраховки.
    Бих допълнил и обезценката, която сама по себе си се равнява на всичко посочено от теб + поддръжката. Затова са бизнес клас, а гледам тука само бизнесменчЕта сме се събрали да си хортуваме.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:53.

Comment

• Аз не налагам мнение на никого, казвам само, че НА МЕН ми харесва 'А8' и особено '740', защото е еди-какво-си.... нищо повече!
      През останалото време слушам за немските кошове, защото не съм на вашето мнение и не се възхищавам на новото Мазерати
      sigpic

Comment

• Господа, колите които коментирате са за хора с костюм и вратовръзка, не за цървули с джапанки и адиБас, както е в 90 процента от случаите в България, а и на балканите като цяло... Така или иначе целевата аудитория не би се интересувала от евентуалните ремонти, защото хората с класа си взимат колите нови и в гаранция, а не от горубляне и сие. Изобщо тук е нещо много велико да караш кола, която не можеш да си позволиш, обаче да е "премиум". На свинче звънче. А това, че халди на 6 години било по-добре от нова Дачия е поредния пример за първобитния селски манталитет на българина, който се стреми винаги да се изхвърли като чекия на пясък.

Comment

• Една Дзен поговорка в духа на горния пост:
          "Неоформените хора се възхищават от яркото и новото. Завършените личности се наслаждават на обикновеното. "

Comment

• Дуууми, ти, батка, колко чисто нови коли от магазина изкара?
            Употребявано 'А8' не може, но употребявана '166' или '159' може?
            Защо не отиде да си купиш 'Дачия' на лизинг?
            Вместо да си ремонтираш употребяваната лимузина, щеше да си изплатиш готината нова 'Сандеро' за две-три години.
            Изхвърли ли се с тая 'Алфа Ромео'?

Доко, 10 годишните коли, за които говорим са си съвсем обикновени
            Не разбирам, какво лошо има да си угаждаш на капризите, щом можеш да си го позволиш?
            Заради на някой предрасъдъците, ще слугувам на хорското мнение и ще чакам някой да ми казва, каква кола било редно да си купувам, понеже еди-къде-си правили еди-какво-си и били еди-какви-си хора
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Господа, колите които коментирате са за хора с костюм и вратовръзка, не за цървули с джапанки и адиБас, както е в 90 процента от случаите в България, а и на балканите като цяло... Така или иначе целевата аудитория не би се интересувала от евентуалните ремонти, защото хората с класа си взимат колите нови и в гаранция, а не от горубляне и сие. Изобщо тук е нещо много велико да караш кола, която не можеш да си позволиш, обаче да е "премиум". На свинче звънче. А това, че халди на 6 години било по-добре от нова Дачия е поредния пример за първобитния селски манталитет на българина, който се стреми винаги да се изхвърли като чекия на пясък.
              Винаги ще предпочета употребяван висок клас автомобил , пред нов кошник ... ама винаги ! Като е нова , какво ти поддържа гаранционното обслужване , замислял ли си се ? И колко те набутва една нова гаранционна кола - задължително обслужване и всичко останало при дилъра ? Да , ония с брадвата А какъв е шанса малката евтина кошница сглобена от отвратителни материали , на втората година да дрънчи повече от 5-6 годишна '' висок клас '' кола - огромен ! Това е много ... комунистическо мислене за мен - нещо от сорта на - друго си е никой друг да не ти е пърдял на седалката .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Дуууми, ти, батка, колко чисто нови коли от магазина изкара?
                Употребявано 'А8' не може, но употребявана '166' или '159' може?
                Защо не отиде да си купиш 'Дачия' на лизинг?
                Вместо да си ремонтираш употребяваната лимузина, щеше да си изплатиш готината нова 'Сандеро' за две-три години.
                Изхвърли ли се с тая 'Алфа Ромео'?
                Не съм се изхвърлил, защото Алфата не претендира да е бизнес клас лимузина, следователно поддръжката и е съвсем поносима за шофьор със средни възможности. И Дачия на лизинг няма да си купя, но една Жулиета с удоволствие, нищо, че за тези пари мога да си взема хипер - мега - якото А8 на годините на един първолак. На мен това ми е достатъчно, да върви като хората и да мирише на ново. За какво ми е А8, да си возя тиин задника до работа, която е на 15 минути пеша, или да се барам гъзе пред бедния народец...

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Винаги ще предпочета употребяван висок клас автомобил , пред нов кошник ... ама винаги ! Като е нова , какво ти поддържа гаранционното обслужване , замислял ли си се ? И колко те набутва една нова гаранционна кола - задължително обслужване и всичко останало при дилъра ? Да , ония с брадвата А какъв е шанса малката евтина кошница сглобена от отвратителни материали , на втората година да дрънчи повече от 5-6 годишна '' висок клас '' кола - огромен ! Това е много ... комунистическо мислене за мен - нещо от сорта на - друго си е никой друг да не ти е пърдял на седалката .
                Е сега и комунист ме изкараха... Ами, това дали някой ми е пръдял на седалката също е силен аргумент, но по-лошото е ако някой ми е изпърдял мотора и след това се окаже, че трябва да вкарам доста финикиици в лимузината ми, за да заприлича отново на кола. А с новата това не може да се случи. Или ако се случи, ще ми подменят мотора гаранционно. И пак на въпроса, за какво ми е лимузина, като разстоянията в България са пряко сили до 500 километра, имаме три магистрали на кръст и половината пътища са буквално офроуд. Нито съм бизнесмен, нито целта в живота ми е да поддържам кола, още повече такава на старо, пък била и много висок клас. Всеки да си кара каквото иска, но за мен хората с анцузи и лимузини не будят респект, точно обратното. Както казах, на свинче - звънче.

Comment

• Не ми отговори на въпроса - защо си купи НАЙ-ВИСОКИЯ клас 'АлфаРомео'?
                  Защо не си купи далеч по-младежкия модел '147'?
                  Или значително по-евтиния за купуване и поддръжка модел '145'?
                  Всичко това важи с пълна сила за 'Ауди' и 'БМВ', нали разбираш?
                  Защо един човек да не си купи най-висок клас употребявана лимузина?
                  Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:34.
                  sigpic

Comment

................
                    Заради на някой предрасъдъците, ще слугувам на хорското мнение и ще чакам някой да ми казва, каква кола било редно да си купувам, понеже еди-къде-си правили еди-какво-си и били еди-какви-си хора
                    А, е те тука съм напълно съгласен с теб...за това и ще си купя четвърта Алфа, примерно, ако не отнеса някоя американска кочина.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 00:27.

Comment

.....
                      ......
                      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 01:17.

Comment

• Тези символи никак не са уместни!
                        Ако не можеш да разговаряш нормално, проблема си е само твой
                        sigpic

Comment

• Нищо лично готин, ама "......." също не е нормален разговор, ако искаш нещо да кажеш го казваш, иначе си чатим на морзовата азбука...

Comment

• Зададох ти въпрос. Докато го редактирам ти избърза да ми отговориш!
                            sigpic

Comment

Не ми отговори на въпроса - защо си купи НАЙ-ВИСОКИЯ клас 'АлфаРомео'?
                              Защо не си купи далеч по-младежкия модел '147'?
                              Или значително по-евтиния за купуване и поддръжка модел '145'?
                              Всичко това важи с пълна сила за 'Ауди' и 'БМВ', нали разбираш?
                              Защо един човек да не си купи най-висок клас употребявана лимузина?
                              Защото такава намерих що-годе запазена, а ми беше писнало да търся читава 156 бензин (147 не ме грабва особено). И 166 не е пенсионерска лимузина, всъщност и като лимузина не мога да я определя, по-скоро седан със средни размери и "стегнато" управление. Иначе всеки да кара каквото иска, но за 90 процента от населението, бизнес клас лимузината е по скоро гъзария и снобарщина, от колкото реална нужда от такава кола.

Comment

• 166 си е параход И не съм те изкарал комунист , такъв ми беше примера Мотора ако е '' изпърдян '' , ще разбереш още като се качиш в нея . Примера който даваш - с нова Жулиета е неуместен , защото новата Жулиета е доста парички . Става въпрос - имаш едни 18 000 лв , какво си купуваш ? A8 , 745 , S320/500 или Дачиа Сандеро с празнични подаръци ? Нали не вярваш , че живота на нов автомобил от този ценови клас е на нивото на автомобил , струвал 10 пъти повече преди 4-5 години ?
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X