If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е те немците с тез тънки бели пишки нали трябва да компенсират с нещо...
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Моето скромно мнение е , че всичко опира до поддръжка и състояние на автомобил . Имам 3-ма близки приятели с Мерцедеси - МЛ , ЦЛК и Ц класа и 5-ма с БМВ-та , 2 х Е36 , 3 х Е46 . Все нещо правят , и все нещо има за правене . Аз пък карам френска кола , и ми е 3-та . Еми с ръка на сърцето си казвам , че от Алфите съм по-доволен . CC-то е доста сполучливо , но пък при Пежо смяната на съединител е задължителна ... нещо като свещите при Алфа Ромео
Хаха, представям си как черен мангал, паркира чисто новото си Мито до кофите за буклук, забил сива намачкана торбичка, пълна с лепило, за носа си, слиза и почва да пълни багажника с хартия и желязо, а от страничния джам стърчат ръждясали арматури...
Германците също имат бутикови автомобили по подобие на Мазерати, например BITTER. Както самия Джеръми от Топ Гиър казва - "не върви пред замък с бръшлян да се мъдри Ауди..."
(не, че няма достатъчно скъпи аудита, но просто не са достатъчно бутикови)
Хаха, представям си как черен мангал, паркира чисто новото си Мито до кофите за буклук, забил сива намачкана торбичка, пълна с лепило, за носа си, слиза и почва да пълни багажника с хартия и желязо, а от страничния джам стърчат ръждясали арматури...
Знам, че темата с багажниците е друга, ама точно Мито да вземе заради багажник. По-добре да си крадне един куфар с колелца - хем повече ще събира, хем бензин няма да плаща
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Дай ми замък с бръшлян па виж как убаво ще му стои бутиков дзелен Москвич дванайстак с губер на таблото и поклащащо се кученце отзад.
п.п. И багажник от арматура/провиснал от бурето за вино/
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment