Известие

Collapse
No announcement yet.

За произвола на униформените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Това ми прилича на кръстовището на "Константин Величков" и "Цар Симеон"
    Това е ясно!
    В Перник няма трамваи!
    Ама на кръстовището пред Кауланд редеовно се получава тоя номер.
    Даже, за да объркат още повече нещата, взеха , че нанесоха маркировка, която указва лявата лента освен за на ляво и за направо.
    Светофата обаче е строго само за наляво и гледай какво става.
    За наляво завиват преимуществено мутреси с големи джипове и става весело!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Голям произвол, непоправимо нещо са направили тези 'милиционери'... Не правя опит да се заяждам, просто съм на мнение, че това е незначително. Всички знаем, че е неправилно, но и на всички ни се е случвало. Разликата идва след това, дали ще се поправиш и как. За периода, през който имам СУМПС, съм разбрал, че на пътя може да изпаднеш в всякакви ситуации. А визирам този период, защото съм и на ясно, че монетата има две страни.
      Аз съм за заснемането на нарушенията, не зависимо кой ги прави, но неприятно ми става, когато се акцентира върху конкретно нещо, в този пример - ОП или КАТ.
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• на мен ми се е случвало да ме спират и да ме записват в някаква тетрадка, че са ме проверили, няколко пъти.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
          Голям произвол, непоправимо нещо са направили тези 'милиционери'... Не правя опит да се заяждам, просто съм на мнение, че това е незначително. Всички знаем, че е неправилно, но и на всички ни се е случвало. Разликата идва след това, дали ще се поправиш и как. За периода, през който имам СУМПС, съм разбрал, че на пътя може да изпаднеш в всякакви ситуации. А визирам този период, защото съм и на ясно, че монетата има две страни.
          Аз съм за заснемането на нарушенията, не зависимо кой ги прави, но неприятно ми става, когато се акцентира върху конкретно нещо, в този пример - ОП или КАТ.
          Mилиционер е трудно това да го направи, защото веднага щеше да го отнесе.
          Това ти го гарантирам лично!

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          на мен ми се е случвало да ме спират и да ме записват в някаква тетрадка, че са ме проверили, няколко пъти.
          Споко!
          Нали има норматив, колко акта или фиша да напишат, както и колко лица да проверят.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение

Споко!
            Нали има норматив, колко акта или фиша да напишат, както и колко лица да проверят.
            да но ме проверяват и спират без нарушение
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              да но ме проверяват и спират без нарушение
              В кръга на шегата... "Кой казва, че не си в нарушение "
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
              X