Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за попупка? 145/6 или 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за попупка? 145/6 или 155

Здравейте! От край време имам мечта да стана алфист... Т.е. да имам Алфа, аз съм си алфист и сега... Итнересува ме коя е по-лесна и евтина за поддръжка 155 8V T.S. или 145/6 boxer? Кои са им проблемните места, разход, динамика? Притесненията са ми че имам ограничен бюджет и да речем мога да поддържам нещо като Пунто примерно, много искам Алфа но не искам да я мъча...
    Мерси предварително
    =-v-=
    Madness? This is ALFA!!!

Боксера принципно е по-евтин и прост, но 155 е различна кола, по комфортна, евентуално с повече екстри, които биха оскъпили експлоатацията и.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lamborghini miura sv Покажи съобщение
      Здравейте! От край време имам мечта да стана алфист... Т.е. да имам Алфа, аз съм си алфист и сега... Итнересува ме коя е по-лесна и евтина за поддръжка 155 8V T.S. или 145/6 boxer? Кои са им проблемните места, разход, динамика? Притесненията са ми че имам ограничен бюджет и да речем мога да поддържам нещо като Пунто примерно, много искам Алфа но не искам да я мъча...
      Мерси предварително
      155 е по-голямата машина
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Мерси предварително
        До скоро ги имах и трите.
        145-1.3боксер
        146-1.6боксер(нея още си я имам).
        155-1.8 8в.
        Съвета ми е ако намериш читава и неизгнила 155ца да скачаш в нея.само че имай предвид че такова животно е почти неоткриваемо.
        Иначе за подръжката не съм забелязал да има разлика кой знае каква.
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Виждам, че близо 4 години узрява в теб този въпрос.

Вземи си това, което ти харесва повече.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Намираш запазена 155 и си ти!

П.П. Само гледай да не е с 16 клапановия ТС, че там е по солено поддръжка и обслужване, която и да е ТС с 8 клапанов мотор.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Мерси предварително
              Ето го отговора на твоя въпрос.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75517
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Ето го отговора на твоя въпрос.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75517
                Ако ми беше дошла вече другата кола, щях да му продам 156-цата си за 1 800.
                Знам, че много си я гледал и поддържал твойта, ама, нещо тези 2 200
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  Ако те влече нафтата и по-съвременния и икономичен двигател, 145/6 JTD, ако те влече повече бензина и "класическото" усещане, 155 2.0 ТС 8V и си патрон...
                  Анджак!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Ако ми беше дошла вече другата кола, щях да му продам 156-цата си за 1 800.
                    Знам, че много си я гледал и поддържал твойта, ама, нещо тези 2 200
                    Притесненията са ми че имам ограничен бюджет и да речем мога да поддържам нещо като Пунто примерно, много искам Алфа.

156 не се включва в търсенто на младежа.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Притесненията са ми че имам ограничен бюджет и да речем мога да поддържам нещо като Пунто примерно, много искам Алфа.

156 не се включва в търсенто на младежа.
                      Да, моята е за обслужване и смяна на: или стаб. щанга, или долен носач.
                      К.М.

Comment

Ами вземи си 145 с 1.3 мотор. Ако искаш повече вървеж си вземи с 1.6.
                        На 155 чарковете са и по-скъпи, а освен това 145 можеш винаги да го оборудваш с един мотор 1.7 от 33-ка и да стане самолет.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

155 си е истински автомобил и напук на писанията на някой има и неизгнили. Мойта на 20 лазарника няма изгнили места и не е кърпена. въпрос на автомобил. 1,8 ТС - 8V е неубиваем мотор( е трудно убиваем)) така че няма к`во да се чудиш. 145/6 си е тротинетка спрямо 155
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Ами вземи си 145 с 1.3 мотор. Ако искаш повече вървеж си вземи с 1.6.
                            На 155 чарковете са и по-скъпи, а освен това 145 можеш винаги да го оборудваш с един мотор 1.7 от 33-ка и да стане самолет.
                            Чак пък самолет - едва ли ще върви повече от двойките само че 2,0 8в е малко вероятно да намериш а и го няма в новото купе аз затова и минах на 16в
                            Last edited by Tedo; d.m.y г., 16:26.
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Да, моята е за обслужване и смяна на: или стаб. щанга, или долен носач.
                              Или кормилен накрайник, или рейка, или....
                              sigpic

Comment

Working...
                              X