Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за попупка? 145/6 или 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    По принцип купувате боклуци....и след това ви е виновно италианксото автобилостроене.....каквото и да възстановяваш от скрапа...проблема е един и същ....
    155 е добър вариант.....но да не е 16 винтил:а)

Нещо не ти разбрах поста, ма грам, а като гледам и ти не си разбрал моя. Може да ме е разбрал Иво, ма не знам това дето си ми го написал с каква цел е.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      164 2.0 си е класика, ама темата е съвсем друга.
      Всичките дето гракнахте и защитавате 2.0 8в забравихте една малка подробност. Момчето иска съвет за първа кола. В една друга тема преди три-четири години, давахте други съвети
      Тука не става въпрос за някой от нас, а за човек , на който това ще му е първата кола.
      До сега е карал някоя кошница 50-60 коня, а може и изобщо да не е имал кола човека, а вие директно го слагате на 2.0 ТС.
      Не избераме коя кола е по-добра, а първа кола.
      По пътищата се размазват точно хора, които без преход се качват на мощни коли.
      Зазвучах като начален даскал, ама въпроса си е сериозен.
      ами тя работата е малко като да питаш за нещо от рода на голф и да ти кажат - купи си ауди а8
      къде е пунто, къде е 155 и 164.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Нещо не ти разбрах поста, ма грам, а като гледам и ти не си разбрал моя. Може да ме е разбрал Иво, ма не знам това дето си ми го написал с каква цел е.
        Ами на тия бабички отдавна, им е минало времето.....има ли смисъл, момчето да налива в каца без дъно.......
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

По принцип купувате боклуци....и след това ви е виновно италианксото автобилостроене.....каквото и да възстановяваш от скрапа...проблема е един и същ....
          155 е добър вариант.....но да не е 16 винтил:а)
          Анджак!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами на тия бабички отдавна, им е минало времето.....има ли смисъл, момчето да налива в каца без дъно.......
            За кои точно бабички говориш? Щото то е ясно, че по-новичка е по-хубаво, ма и новите не са без пари. А отделно , че в новичките се наливат още повече пари.

Comment

Спокойно има време докато момчето си купи кола...
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

За кои точно бабички говориш? Щото то е ясно, че по-новичка е по-хубаво, ма и новите не са без пари. А отделно , че в новичките се наливат още повече пари.
                За всички над 15 годишни коли.....рядко ще откриеш запазен екземпляр......

Comment

Е да ама човека си търси именно такава кола, а не по-нова. Затова сие пуснал и темичка, за да знае какво го очаква в единият и другият случай.

Comment

Е да ама човека си търси именно такава кола, а не по-нова. Затова сие пуснал и темичка, за да знае какво го очаква в единият и другият случай.
                    Точно!
                    За това нека му казваме плюсовете и минусите, но решението да си е негово. Няма смисъл да му внушаваме нашите пристрастия.
                    И на мен ми се ше.... Ама.... За това....
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Щом е така му препоръчвам 155...другите не съм ги карал....

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                        Имал съм Пунто и поддръжката му е около е 3 пъти по-евтина от тази на 145. Конкретен пример ти давам - разходите по алфата за 4 години са вече малко над 10 000 лв
                        Паааа то тая 45-ца златна бре,по 2500лв 'та и повече' на година
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                          Паааа то тая 45-ца златна бре,по 2500лв 'та и повече' на година
                          Въъъй - както казват у Ямболско ... Аз по моята 155 имам по-малко разходи общо за всичките 4 години и половина, в които си я карам с кеф !!!!
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Въъъй - както казват у Ямболско ... Аз по моята 155 имам по-малко разходи общо за всичките 4 години и половина, в които си я карам с кеф !!!!
                            Ми Алекс, какво да ти кажа? Тая разлика в парите идва от разликата между 8V TS и 16V TS. Тъжно, но факт. Затова ясно и точно 16 Клапановият TS e отхвърлен като опция в условието на темата.

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1p0ab9

http://www.cars.bg/u812775

Тия двечките гледам, ама проблема е че разполагам с малко под 1000... Т.е. рано е още и има шанс докато събера пари да са други офертите на пазара... 146 е в по-добро състояние поне от снимките , ама силвърстоун ми е слабост... Мерси много за съветите момчета, ще стана алфист и аз скоро, само малко време ми трябва... Темата мисля че ще е много полезна и за други кандидат алфисти
                              =-v-=
                              Madness? This is ALFA!!!

Comment

Working...
                              X