Известие

Collapse
No announcement yet.

Винетни стикери...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Всичко направено, ама недоправено....
    Не си прав,има евро-фондове за тази работа
    След време още два камиона пари за маркировка.
    След това още два за запълване на дупки.
    После още два за комисия която да види защо турската фирма не си е свършила качествено работата.
    После още два камиона с пари за новата фирмичка по поддръжката на ускорителя.
    Ама следват Тракия и Хемус
    Пък после ще разширяват стеснените случайно ленти на новата отсечка на магистралата.
    Па послееее комисия за два камиона с пари ще излезне със становището че гражданите не си плащали данъците и винетките за автомобилите.И нямало пари за пътища.Нищо че идват от евро-фондовете.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Горките....
      sigpic

Comment

Без да чета нищо по темата:

Баси простотията. Одраха ни кожите. Тва е долнопробно лицемерие.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
          Почакай да понапишат и други хора в темата какво мислят и пак ще видим дали е просто...
          Аз във фиата като питах как са се казвали тия данъци, налози и такси по турско време, ме пратиха в Турция да ставам роб, десета година ги дъвча из форумите тия такси и все има мераклии да плащат, че да се правели пътища с парите.
          Просто е приел ганьо вече, че да живееш, значи да плащаш.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

А как?
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              А как?
              Знам ли, кой както може.
              Одобряваш ли тези цени на всичко, което се дава докато дойде реда и за гориво в резервоара?
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Чисто ценово - да.
                С оглед обстановката - не.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
                  .А за фалшива ако ви хванат се образува дело за фалшифициране на цени книжа иииии за 20 лв неси струва да те осъдят .Във Плевен има такъв случай
                  По принцип не е точно така, щото едно е да имаш фалшива винетка, друго е ти да фалшифицираш такива и да си имаш печатница у вас......различно е.......
                  Ако на тебе ти върнат 20 лв фалшиви и не се усетиш щото са идеално копие, това не те прави фалшификатор, нали?
                  Купил си я от Пенчо Генчев който си взел две погрешка и това е......даже не е проблем да си намериш и касова бележка от истинска винетка, макар че не е задължително да се пази.......
                  Ся че в Плевен някой са го хванали и той си е казал че е знаел че е фалшива е друг въпрос, надали са го осъдили за фалшификация в крайна сметка.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А бе в БГ всичко е фалшиво ...правителство, парламент, законодателство, президент , премиер и т.н...
                    какви евро пари......Меркел каза още преди време -Б-я няма да получи европейска субсидия, заради престъпноста(мафията) несъществувашото законодателство... и незнам какво още беше....
                    Тия евро пари с който Бойко прави вълноломи(магистрали) и запълва дупки, къде ли не....са едни трохи който Еврото хвърля на просяците...и тези трохи пак не стигат до българският народ ..а се изяждат от постаевни фирми, на който народа ще им плаща лихвитте
                    пълен фалш и заблуда за тези който вярват......
                    Я вижте какви пари се наляха в Гърция, Португалия, Италия и др. европейски страни и какво се наля в Б-я...смях, пълен смяях...овце и овчар...ДОБЪР ДЕН БЪЛГАРИЯ.....някой ден може и народът да ти прогледне..дано да е по скоро!!!
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      По принцип не е точно така, щото едно е да имаш фалшива винетка, друго е ти да фалшифицираш такива и да си имаш печатница у вас......различно е.......
                      Ако на тебе ти върнат 20 лв фалшиви и не се усетиш щото са идеално копие, това не те прави фалшификатор, нали?
                      Купил си я от Пенчо Генчев който си взел две погрешка и това е......даже не е проблем да си намериш и касова бележка от истинска винетка, макар че не е задължително да се пази.......
                      Ся че в Плевен някой са го хванали и той си е казал че е знаел че е фалшива е друг въпрос, надали са го осъдили за фалшификация в крайна сметка.......
                      Принцип 20 лв е разлика от фалшива винетка и оргинална . Делото е заведено по тоя член ,казали са му да каже от каде е купил или да посочи лицето но не върви от пазара,гарата и темподобни неща взели са винетката за експертиза
                      Last edited by sole_moe; d.m.y г., 18:05.
                      156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Тъжната истина.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                          Тъжната истина.
                          Кое бе майка...............................аз винетка си купувам,освен за зиминалата 2012,просто ми беше подарък,тъст ми като си купувал по погрешка му дали 2/били слепнали/цяла година никой не ми е искал касовата бележка....................

П.С.Аз не се дразня толкова на тва че трябва да си купувам винетка,а на тва че трябва за пробитите софииски улици да плащам 250 лв. данък/до миналата година беше 480/...................................
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не съм си и помислил да хитрувам с винетките, но вижте какво получавате срещу тези такси. Ние сме една жалка страна която е 600км по диагонал, а над половината пътища са непригодни за нищо по-ниско от СУВ. Винетките за тир са по 1000лв, данъците за коли над 100 коня също са големи, обаче резултата е, че се сменя предница заедно с обслужването, а понякога и по-рано.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Кое бе майка...............................аз винетка си купувам,освен за зиминалата 2012,просто ми беше подарък,тъст ми като си купувал по погрешка му дали 2/били слепнали/цяла година никой не ми е искал касовата бележка....................

П.С.Аз не се дразня толкова на тва че трябва да си купувам винетка,а на тва че трябва за пробитите софииски улици да плащам 250 лв. данък/до миналата година беше 480/...................................

Тони, "тъжната истина" беше коментар за поста на Бобката. Иначе и мен не ме бърка една или две винетки съм си купил, това е най-малкия проблем.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Слави в тази песен каза за какво говорим в тая тема, за което го уважавам......макар, че не го признавам за много неща...отнасящи се за него...и проче
                                http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 20:57.
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X