Известие

Collapse
No announcement yet.

Винетни стикери...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По мое мнение, гражданската отговорност трябва да е на шофьора, а не на колата, правото да караш по пътищата също трябва да е на шофьора. Плащам тези неща и мога да карам всяко превозно средство за което имам права за управление.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Карам с 1 винетка, местя си я при нужда......семейството има повече от 1 кола, но винаги се кара само 1......понеже другата няма навика да се разхожда сама по пътищата, не виждам причина да имам 2 или повече винетки......
      Тва че държавата е измислила скапан закон за да пълни повече хазната си е нейн проблем......
      Същото трябва да е и с ГО - трябва да е на водача, а не на возилото.......но пък тук скапаната държава отново мисли за джоба си - има повече регистрирани коли, отколкото шофери.....значи трябва да обложим първите......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ей, много сте стиснати. Тея добри ора, от кво да живеят?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз мисля следното, което може би съвпада с ВО. Ако мислехме как да махнем корумпираните боклуци и хитреците на момента, нямаше да стигнем до тинята. А ние ги гледаме и се чудим как да направим някоя хитринка надребно. Ето това ние проблемът - Бай Ганьовското мислене

Comment

"Сиромах човек - жив дявол ", народа го е казал много отдавна. Вярно е че ги търпим тия измекяри, защо и аз нямам идея..., но пък ако живеехме както в белите държави получавайки справедливо възнаграждение и съответно подобаваща инфраструктура, работещи институции, истински закони еднакви за бедни и богати, повечето щяхме да си плащаме с кеф за данъци, винетки и каквото се сетите. Човек е устроен значително просто, трябва му работа която да върши с удоволствие и да не мисли за глупости, да получава достатъчно за нея, да си почива въпреки това, тогава ще е писенце и ще му вадиш душичката с памуче. Разбира се има изключения за които алчността няма граници, те трябва да се гонят до дупка и да се затварят по затворите за доста дълго, та да осмислят защо им минава най-добрата част от живота именно там. Трябва да си извоюваме тия неща, ма няма качествен човешки матриял както каза вожда-слънце. Ето ви още една актуална мисъл "всеки народ си заслужава управниците" (ако не се лъжа Чърчил).
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

http://trafficnews.bg/bulgaria/news/66387/

Comment

Малко по малко ни стискат все по здраво за гушата
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ВАС постанови, че винетките са незаконни. Аз нямам пари сам да заведа дело с/у България в Брюксел

Comment

Годишната винетка вече ще бъде 12 месеца, а не както до сега до 31.01, това окончателно е прието. Както ще има и 3 месечна винетка, която се пуска защото цитирам: „хората ще могат да ползват тримесечна винетка, което ще помогне на гражданите, които излизат от града основно през лятото". Решението влиза в сила от 01.01.2018. А аз мислех, че ще бъдем "европейци" и ще минем на електронна такса, но уви явно е неизбежно да се хранят печатниците на някой депутати.
                    Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

• Годишната ще си важи пак до 31 януари.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Годишната ще си важи пак до 31 януари.
                        Парламентът окончателно прие въвеждането на тримесечна винетка за леките коли, а срокът на годишната винетка ще е с валидност от дата до дата.

Промените ще влязат в сила от 1 януари догодина.

https://offnews.bg/news/Obshtestvo_4...ik_644921.html

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Става дума за таз годишната
                          А до следващата година има много време и ще има нов парламент, кой знае какво ще сътворят - никой.
                          Думата окончателно не означава нищо според мен.
                          Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:22.

Comment

• Виновни сме Ние, че си я купува ме.....я вижте сега след снега какви дупки зейнаха от асфалтовите бригади на тия същите дет гласуват промените.....избрани от нас...ей това е затворен кръг...и самите ние си го затваря ме... византиците, колко пъти затварят границата...а ние като овце се редим на опашка на ктп-то за да им идем на море...прост народ, слаба държава...
                            Ебати.....няма какво друго да Ви кажа....мрънкай те си...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Отнесена към размера на заплатата му, на швейцареца, годишната винетка му струва, колкото на мен, ако тя струваше 5 лв.
                              Ако годишната винетка ми струваше 5 лв., въобще нямаше да правя на въпрос това дали тя важи от дата до дата или за календарна година.

Както и да е. По-добре късно, отколкото никога.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Малко взимаш

Comment

Working...
                                X