Пичове кво ги мислите...ще кажеш е някаква атомна химия...с 1.9 дизел 105кс на 156, съм вдигал на магистралата Русе-Варна ...с трима човека и багаж 210 км...като имаше и за още, но определено си ме достраша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
на коя скорост колко км ?????
Collapse
X
-
С Фиат Пунто 1,4 200та ги минавам без яд
Колега с Хонда 1,6 дига 300та пак без яд.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:25.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
......на прва около 300....лошото е,че на втора се събуждам......
Са без майтап на убав път съм спиран 2 пъти със свински парк 2,0....единият 208 км/ч,втория 203 км/ч според радара,според километража 15-20 км/ч отгоре,всичко тоова на пета.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение......на прва около 300....лошото е,че на втора се събуждам......
Са без майтап на убав път съм спиран 2 пъти със свински парк 2,0....единият 208 км/ч,втория 203 км/ч според радара,според километража 15-20 км/ч отгоре,всичко тоова на пета.Това по ГПС че километража свършил отдавна.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:40.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
155 коня стандартната тежест като от завода ли е тая Хонда..?Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 15:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНе вярваш ма е истина Хонда, 1,6 VTi максимална скорост 300 и малкоТова по ГПС че километража свършил отдавна.
Или тук сте на олимпийски принцип, лаф да става?!
Гледам, че уж съм в "Клуб Алфа Ромео България", пък все едно съм в "Надъхани рибари точка ком" ...sigpic
Comment
-
Колега тука се изказа неподготвенМомчето с хондата си е мнооого реално. Това е най-бързата кола в България на предно
По ирония на съдбата ника му е "рибата", но със сигурност не е заради рибарските истории
http://www.youtube.com/watch?v=4do7L-waK54
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_BdNxU70o
п.с. Обърни внимание само с какви коли се гониLast edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:23.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Не знам колко съм неподготвен колега, но трябваше да видиш как съм задал въпроса:
Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщениеТова с колко турбини?
А и ти като "подготвен" колко км. си вдигал през живота си, щото аз мога да разкажа туй-онуйsigpic
Comment
-
Начи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Възможно е и да не е измама. В момента в който се вижда рейса, според мен той е на около 150 м пред колата. Ако рейсът се движи със 100 а колата с 300, това означава, че колата се приближава до рейса със скорост около 55 метра в секунда. Според видеото колата застига рейса за 2 - 3 секунди. Сметките горе-долу пасват.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщениеНе знам колко съм неподготвен колега, но трябваше да видиш как съм задал въпроса:
Мисля, че темата беше за СТОК автомобил колко стотин километра в час вдига, а не напомпени коли къде и как ...
А и ти като "подготвен" колко км. си вдигал през живота си, щото аз мога да разкажа туй-онуй
Много добре виждам как си задал въпроса. Долавям нотка на ирония. Виж как си отговорил на thecleaner след като той ти е написал, че хонда 1.6 вдига 300
Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщениеТова с колко турбини?
Или тук сте на олимпийски принцип, лаф да става?!
Гледам, че уж съм в "Клуб Алфа Ромео България", пък все едно съм в "Надъхани рибари точка ком" ...
Относно хондата е с 1 турбина, ама гоУема
п.с. Аз като "подготвен" ще ти кажа, че вдигам 50 в града, 90 на двулентов път и 130 на магистралаЗа теб знаем, че си вдигал 300 с мотора не е нужно да ни разказваш
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНачи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.
Тази хонда прави 400 метра за 12 секунди и накрая на същите тези 400м финишира с терминална скорост около 190-195км/ч (по спомен от драга на Кондофрей тази година). Като тя реално до края на 3-та боксува...Силата и е точно в тези летящи 100-300км/ч...
Колата е 400-450 коня и тежи под 1 тон. Едно порше или нисан ГТР и те са на тези коне но тежат с 500 кг повече и са на задно или 4х4 (повече загуби от предно предаване). Така, че няма нищо чудно в това, тази невзрачна на външен вид хондичка да убива от бой доооооста сериозни и скъпи автомобили. Още повече, че го има и документирано на клипове.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Не казвам че Хондата не е бърза, изразявам съмнение относно показанието на киломeтража, особено ако скоростната кутия е пипана или сменяна.Ще ти кажа какво имам пред вид.Навремето си правех такива експерименти с жигулата.Смених и скоростната кутия със такава от 7-ца и се чудех що всички карат по бързо от мен при положение че карам с 60.Засякох я с друга кола и се оказа че при 80 км, моят километраж показва малко под сто.Просто съм забравил да прехвърля приводчето на жилото от едната кутия на другата.Има разлика в червяка и зъбното колелце.Освен това километраж до 160 и такъв до 180 имат разлика в чашката и магнитчето на стрелката.Ако тези са електронни не съм в час как става броенето на ипмулсите но така на око да пресмятате 300+ ми се вижда неточно.Просто изказвам съмнение, не твърдя че е невъзможно.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:58.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНачи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.
Дигиталния, не се форЦирай бре, центровката ми е с малко предварение и на моменти паля прекалено лесно
А това дали Хондето е най-бързата кола на предно в Бг е малко пресилено според мен. Най-бърза на какво - на драг, спийд или доускорениеВ Бургас например има една ръждива Астра (само на предно) която вече гони 500 коня и също е под един тон. Засичана е с предния сетъп (450 коня) 307-8 км/ч с джипиес. До 160 й пищят гумите и не става за драг ама после става леле майко
Е тука един фен дето мислеше, че R6-цата му върви:
http://www.youtube.com/watch?v=AxInlHSj6dg
Баща ми навремето ми каза - "Сине, да знаеш, че винаги ще има някой с по-рошави гърди от твоите"
И да, вдигал съм 300 ама на 5-та, на 6-та няма да ти казвам колко
Аре пийс!sigpic
Comment
Comment