Известие

Collapse
No announcement yet.

на коя скорост колко км ?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пичове кво ги мислите...ще кажеш е някаква атомна химия...с 1.9 дизел 105кс на 156, съм вдигал на магистралата Русе-Варна ...с трима човека и багаж 210 км...като имаше и за още, но определено си ме достраша.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

С Фиат Пунто 1,4 200та ги минавам без яд
      Колега с Хонда 1,6 дига 300та пак без яд.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:25.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

......на прва около 300....лошото е,че на втора се събуждам......
        Са без майтап на убав път съм спиран 2 пъти със свински парк 2,0....единият 208 км/ч,втория 203 км/ч според радара,според километража 15-20 км/ч отгоре,всичко тоова на пета.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          ......на прва около 300....лошото е,че на втора се събуждам......
          Са без майтап на убав път съм спиран 2 пъти със свински парк 2,0....единият 208 км/ч,втория 203 км/ч според радара,според километража 15-20 км/ч отгоре,всичко тоова на пета.
          Не вярваш ма е истина Хонда, 1,6 VTi максимална скорост 300 и малко Това по ГПС че километража свършил отдавна.
          Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:40.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

155 коня стандартната тежест като от завода ли е тая Хонда..?
            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 15:22.

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Не вярваш ма е истина Хонда, 1,6 VTi максимална скорост 300 и малко Това по ГПС че километража свършил отдавна.
              Това с колко турбини?
              Или тук сте на олимпийски принцип, лаф да става?!

Гледам, че уж съм в "Клуб Алфа Ромео България", пък все едно съм в "Надъхани рибари точка ком" ...
              sigpic

Comment

Колега тука се изказа неподготвен Момчето с хондата си е мнооого реално. Това е най-бързата кола в България на предно По ирония на съдбата ника му е "рибата", но със сигурност не е заради рибарските истории

http://www.youtube.com/watch?v=4do7L-waK54

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_BdNxU70o

п.с. Обърни внимание само с какви коли се гони
                Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:23.
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Само внимавайте с крилете - да не объркате прилепящата сила с подемната, че при тези скорости самолетите излитат.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Не знам колко съм неподготвен колега, но трябваше да видиш как съм задал въпроса:

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                    Това с колко турбини?
                    Мисля, че темата беше за СТОК автомобил колко стотин километра в час вдига, а не напомпени коли къде и как ...

А и ти като "подготвен" колко км. си вдигал през живота си, щото аз мога да разкажа туй-онуй
                    sigpic

Comment

• Начи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Възможно е и да не е измама. В момента в който се вижда рейса, според мен той е на около 150 м пред колата. Ако рейсът се движи със 100 а колата с 300, това означава, че колата се приближава до рейса със скорост около 55 метра в секунда. Според видеото колата застига рейса за 2 - 3 секунди. Сметките горе-долу пасват.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                          Не знам колко съм неподготвен колега, но трябваше да видиш как съм задал въпроса:

Мисля, че темата беше за СТОК автомобил колко стотин километра в час вдига, а не напомпени коли къде и как ...

А и ти като "подготвен" колко км. си вдигал през живота си, щото аз мога да разкажа туй-онуй
                          Към колегата с мотора:

Много добре виждам как си задал въпроса. Долавям нотка на ирония. Виж как си отговорил на thecleaner след като той ти е написал, че хонда 1.6 вдига 300

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                          Това с колко турбини?
                          Или тук сте на олимпийски принцип, лаф да става?!

Гледам, че уж съм в "Клуб Алфа Ромео България", пък все едно съм в "Надъхани рибари точка ком
                          " ...
                          От това аз съдя, че нещо не вярваш или си мислиш, че той ти разправя "рибарски" истории. Така, че не го играй "засегнат" и "неразбран" в случая

Относно хондата е с 1 турбина, ама гоУема

п.с. Аз като "подготвен" ще ти кажа, че вдигам 50 в града, 90 на двулентов път и 130 на магистрала За теб знаем, че си вдигал 300 с мотора не е нужно да ни разказваш

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Начи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.
                          Трудно е да се обясни на човек, който не е виждал колата на живо как върви, звучи и минава покрай теб

Тази хонда прави 400 метра за 12 секунди и накрая на същите тези 400м финишира с терминална скорост около 190-195км/ч (по спомен от драга на Кондофрей тази година). Като тя реално до края на 3-та боксува...Силата и е точно в тези летящи 100-300км/ч...

Колата е 400-450 коня и тежи под 1 тон. Едно порше или нисан ГТР и те са на тези коне но тежат с 500 кг повече и са на задно или 4х4 (повече загуби от предно предаване). Така, че няма нищо чудно в това, тази невзрачна на външен вид хондичка да убива от бой доооооста сериозни и скъпи автомобили. Още повече, че го има и документирано на клипове.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Не казвам че Хондата не е бърза, изразявам съмнение относно показанието на киломeтража, особено ако скоростната кутия е пипана или сменяна.Ще ти кажа какво имам пред вид.Навремето си правех такива експерименти с жигулата.Смених и скоростната кутия със такава от 7-ца и се чудех що всички карат по бързо от мен при положение че карам с 60.Засякох я с друга кола и се оказа че при 80 км, моят километраж показва малко под сто.Просто съм забравил да прехвърля приводчето на жилото от едната кутия на другата.Има разлика в червяка и зъбното колелце.Освен това километраж до 160 и такъв до 180 имат разлика в чашката и магнитчето на стрелката.Ако тези са електронни не съм в час как става броенето на ипмулсите но така на око да пресмятате 300+ ми се вижда неточно.Просто изказвам съмнение, не твърдя че е невъзможно.
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:58.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Са още една легенда да ви кажа, тая Хонда за 400м. дига 200км. в час, и то само на предно предаване.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Начи изгледах клипа и стигнах до извода че рейса който изпревариха сигурно се движи с 280.Имате ли представа колко е 300+ км/ч.И като гледам как набира, и ламбо и ферари могат да му завиждат.И тва с 1.6...Тоя километраж нещо е пипан за фън.
                                Тази зрителна илюзия се получава от камера с ниска резолюция. За да се придобие реална представа за скоростта, камерата трябва да е читава, нещо от рода GoPro2/3

Дигиталния, не се форЦирай бре, центровката ми е с малко предварение и на моменти паля прекалено лесно
                                А това дали Хондето е най-бързата кола на предно в Бг е малко пресилено според мен. Най-бърза на какво - на драг, спийд или доускорение В Бургас например има една ръждива Астра (само на предно) която вече гони 500 коня и също е под един тон. Засичана е с предния сетъп (450 коня) 307-8 км/ч с джипиес. До 160 й пищят гумите и не става за драг ама после става леле майко
                                Е тука един фен дето мислеше, че R6-цата му върви:

http://www.youtube.com/watch?v=AxInlHSj6dg

Баща ми навремето ми каза - "Сине, да знаеш, че винаги ще има някой с по-рошави гърди от твоите"
                                И да, вдигал съм 300 ама на 5-та, на 6-та няма да ти казвам колко
                                Аре пийс!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X