Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой се опита да убие Ахмед Доган?
Collapse
X
-
Както коментира един бивш член на ДПС от обкръжението на Доган, по повод лидеската смяна - агент Сава бе сменен от агент Павел
те и други имена, като агенти си имат..
Ето списъчето, за справка,
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BE%D1%81%D1%82Last edited by fred; d.m.y г., 21:51.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакви турци са това, истинските турци са почтенни хора - това е измет, един даже тръгна да му сваля гащите.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
А аз пак като милиционер твърдя, че могат да го осъдят на една година за хулиганство и заплаха за убийство, но нищо повече.
Ха да видим, тия биячи как ще ги осъдят!
Спирам, защото ще стане мазало!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Бих се радвал да ги осъдят, но съм морално удовлетворен че много зрители и зрителки, се възмутиха и си казаха отношението и не съм срещнал някой който да твърди обратното.Страхливци, женчовци, лизачи.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеА аз пак като милиционер твърдя, че могат да го осъдят на една година за хулиганство и заплаха за убийство, но нищо повече.
Спирам, защото ще стане мазало!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеА аз пак като милиционер твърдя, че могат да го осъдят на една година за хулиганство и заплаха за убийство, но нищо повече.
Спирам, защото ще стане мазало!Lexus IS200
Comment
-
Животът на Пи е един от малкото готини филми напоследък.
Интересно ми е дали тези дядки щяха тъй да ритат ако бяха на 4 очи с него. ЕКОЛА ми изглежда друго яче с пълнител...
Ако им се удаде възможност всички ще ни ритат така... ... ...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеАко им се удаде възможност всички ще ни ритат така... ... ...
Говоря проверени неща.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАми ти като милиционер би трябвало добре да знаеш, че можеш да отидеш в районното, като възмутен гражданин станал свидетел на побоя и да си пуснеш една жалбичка. По тоя начин може да задвижиш съдебен процес.
Ама отдавна няма вятърни мелници...
Все пак, радвам се , че се видя, какви хора са в президиума на ДПС.
"Тая азиатска черта на характера има място само в Анадола." - Кемал Ататюрк.
Аз за това си го харесвам архитекта на съвременна Турция.
Той рязко разделя османците от турците.
Тия нашите от ДПС са още в неолита.
Ще цитирам и една друга туркина:
-С тоя материал не тррябва да влизаме в Европа!
Изобщо не знаеше за изказването на ББ.
Пак се отплеснах!
Момчето може да мете градската улица 10-15 дена, а защо не и един месец, ама останалите биячи във водевила трябва да си понесат наказанието.
Иначе ще ме е срам като милиционер, че поне полицаите не сме ги обучили...
Абе. лягам сиНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Аз не знам, защо мислите, че нямаше да има ритане, ако вместо Доган на трибуната беше Бойко, а вместо Октай нападателя беше Иван
Говорите така, сякаш случката е случка, защото са турци, а това можеше да се случи с абсолютно всеки политик и сценария щеше да се развие по абсолютно същия начинsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз не знам, защо мислите, че нямаше да има ритане, ако вместо Доган на трибуната беше Бойко, а вместо Октай нападателя беше Иван
Говорите така, сякаш случката е случка, защото са турци, а това можеше да се случи с абсолютно всеки политик и сценария щеше да се развие по абсолютно същия начин
Comment
-
За мен тия дебели скапаняци , които го ритаха са за солидни глоби , да не кажа за затвор ... Егати лешоядите ! Като са много са силни ... грозна работа !
Дори сега подписах една електронна петиция за повдигане на обвинения на '' биячите '' . Дано има резултат !Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 10:55.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Законите, а и тълкуванията им са категорично ясни.
След като не оказва съпротива, то използването на физическа сила и помощни средства е престъпление.
Няма какво да го умуваме.
Биячите трябва да се осъдят немедленно и строго.
Саморазправа и брутално насилие и то пред целия свят не подлежи на коментар и условности.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment