Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Точно. Дръпнах си от маркета игрички, ама сега ми се иска някой да ми каже как да видя какви права имат и т.н. Всъщност следващите часове ще имам време да се ровя и проверявам, ама все пак едно рамо ще ми е от полза.

Аз телефона го взех основно да си чета алфа форума и да има навигация.... Не смятам да го товаря с програми и щуротии, че и без това не е много мощен.

Ако някой ми даде линк към сигурна(не си позволявам да ровя из нета и да свалям каквото ми падне) навигация в следващия един час, ще съм адски благодарен

Mury, 320лв. кеш уее и договор за 10лв. месец за 1г. Супер оферта ми се стори, а и съм почти сигурен, че 3.8-4" скоро ще почне да ми малее (за това може би се отказах и от С3мини,че той пък е и скъп) и ще трябва да търся друга машинка....та ми се стори добър и евтин вариант за начало пък след време ще се види, кое, как...
    Аз пък ще взема ХТЦ-то на 299 кеш с договор за 2 г. по 30 кинта /сегашната ми е 25 кинта,ама в тези 30 ще имам и нет/на месец,аз и без тва съм им абонат,ще спра старата карта/след 2 месеца/ и ще съм с нов номер,само тва е минуса,ама телефона е на цена дето няма такава.......................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз имам HTC EVO 3D от година и половина, общо взето съм доволен, като минус мога да кажа камерата и батерията. Ефекта 3Д е предимно за забавление, който реално няма особено приложение, въпреки че на мен лично доста ми харесва. 2Д снимките на телефона се виждат супер, но на компа са доста зле. Батерията издържа до 3дни в стендбай, но почнеш ли ръчкане в нета за 3 часа си я свършил. Иначе всичко друго ми харесва, особено цената 599лв чисто нов от Технополис, когато операторите му искаха около 900лв с разните им там програми за по 2г.
      Колегата ми има Iphone 4s, за браузване сякаш е една идея по-добър, там минуса е малкия екран, иначе е подложен на сериозен тормоз откъм разговори и експлоатация, засега се представя доста добре като цяло.

Общо взето, съвета ми е ако взимаш андроид да е с 2ядрен процесор и по възможност без обвързване с оператор. Напоследък гледам из нета се продават доста Iphone 4S за около 500лв което също не е чак толкова лоша оферта.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

От няколко месеца насам съм с Galaxy S2.
        Мога да кажа, че телефона е невероятен и съм супер доволен.
        Работи доста бързо, а съм го натоварвал с доста тежки приложения, игри и т.н. Общо взето няма засечка!
        Дисплея е невероятен. Супер амолед-а си е супер амолед.
        От към здравина мога да кажа, че е доста здрав. Стъклото е горила, което го прави доста издръжлив на надраскване и други такива. В момента е с андроид 4.1.2 JB официален rom от самсунг и се представя чудесно.
        Има вътрешна памет 16 ГБ и слот за карта, като поддържа до 32 гб допълнителна памет.
        Снимките и клиповете са изключително качествени. Някой каза, че на тъмно телефоните не правели добри снимки.
        Е.. аз съм доволен и със снимките на тъмно. Не знам, може би някой фотограф или любител на фото историите, ще открие много неща, които няма да му харесат, ама на мен снимките ми се виждат просто супер.

Батерията е 1700 Ah и държи 2 дни при нормално ползване. При ръчкане,гейминг, ползване на wifi и други такива, батерията пада за около ден.

Мен единствено не ми харесва дизайна (щото вече съм виждал Galaxy S3 ), и това, че батерията се зарежда ~3 часа (което мисля, че ще е така при всички телефони с големи батерии).

А цената на телефона е повече от добра. Като гледам какви куци оферти се предлагат за цени около 450~500 лв. Нова S2-ка може да се намери за малко повече от 500 лв.
        Сега ако трябваше да избирам, пак бих взел самсунга.
        Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 12:15.
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Мурджев, не се прави на ощипан,вземи и разцъкай на Нено с телефона и ще разбереш какво да вземеш.
          От както отхапах от ябълката,съм сигурен,че с друг телефон няма да се занимавам.
          Наистина телефона е доста по скъп от предвиденото от теб,но пък се замисли какво получаваш,изчистен дизайн,здравина,надеждност,памет(при мен 32гб и не мога да го напълня) и още доста неща.
          Ако се замислиш колко приложения има за тези телефони ще ти стане ясно защо са толкова популярни по цял свят.
          Всички ще кажат,ма те са със заключен софт,е да ама за тая работа си има Джейл и можеш да си качиш каквото си пожелаеш.При мен кара по 3 дни батерията,при това без голям зор.Ако търсиш качество на видеото,не се сещам за друг телефон,който да го надминава с много.Разполагаш с wifi,gps,и куп други нужни и ненужни джунджуриики.Мисли малко в перспектива,сега ще дадеш някакви пари за телефон,но след няколко месеца вече ще искаш още и още,не се ограничавай със слаби телефони,телефон висок клас може са се ползва като телефон от нисък клас,но никога обратното.
          Парите са си твои,но аз никога не бих направил компромис,що се отнася за такава инвестиция.
          Относно въпроса ти Самсунг или ХТЦ аз съм за ХТЦто,по на телефон ми мяза,Самсунга ми мяза на дистанционно за климатик.
          Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 19:39.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Колега, щом не си телефонен маниак, погледни "китайците" Леново и Престижио.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

И аз доста се чудих какъв телефон да си взема след желязната ми Нокиа Е71, желязна и в буквалният и преносен смисъл, но вече морално остаряла.Обикалях магазини, гледах, пробвах, четох и накрая реших, че след Е71 ще дам едно рамо на закъсалата финансово Нокиа, и си купих Лумиа 900.Аз бях пред дилемата Нокиа/WP или Андройд, без значение от кой производител.Но при доста от пробите по магазините задните капаци на скъпите самсунги и лг-та оставаха по кабелите за които са закачени!!!!, което ми направи много лошо впечатление за здравина на телефоните.При Нокиата имам всичко необходимо-напълно функционален офис пакет, дизайн и здравина,супер дисплей,много добри видеоразговори през Скайп без грам насичане,перфектна офлайн навигация и карти Нокиа, банкови сертификати се инсталират безпроблемно, батерията се представя значително добре,браузуването е доста бързо и като цяло WP 7.8 върви доста мазно , без грам лаг и вече оправиха блутута, който е напълно функционален.Единственото нещо което ме дразни при Лумиата е това, че за момента не поддържа rSAP и не може да се свързва с кар кита на колата и може да се ползва само чрез "свободни ръце" при което има отвратително ехо.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Тамън и аз тва смятах да попитам..............
                Абсолютно от личен опит го казвам. До сега в последните 3 години съм сменил 4 HTC-та и имах огромно желание да си взема пак HTC, но предвид наблюденията ми над последните модели предпочетох да си взема Samsung.

HTC EVO 3D (моя стария) му се изкриви дисплея. Проблем, който се появява при всички бройки до месец ползване. Един вид, дисплея си идва на мястото.

HTC EVO 3D на майка ми - същия номер с дисплея, но това се преживява де. След 2-3 месеца ползване - нов дисплей. След 2 месеца спря вибрацията.

HTC EVO 3D на един приятел - дисплей + процесор след 3-4 месеца.

HTC One X - скърца целия като го натискаш и работиш с него. Пропада му дисплея като го натиснеш в ъгъла. 4 месеца ползване - спря да пали.

HTC Wildfire S - Gorilla glass my ass. Дисплея стана на г*з след 3 месеца носене в чанта без ключове и метални части вътре. Портмоне, червило, спирала и документи.

HTC HD2 - масово му се преебават копчетата за увеличаване и намаляване на звука. Същото важи и за някои от моделите на One серията.

Въобще качеството слиза надолу...за съжаление.

То така или иначе човек като ще си купува телефон влиза в андроид форума и чете. Като при колите е. Но предпочетох Samsung, защото не ми се иска да давам 1000лв за телефон и да има дреболии, които са доста дразнещи.

За мен перфектният телефон в момента е Galaxy S3 с HTC Sense.
                www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  HTC EVO 3D (моя стария) му се изкриви дисплея. Проблем, който се появява при всички бройки до месец ползване. Един вид, дисплея си идва на мястото.

HTC EVO 3D на майка ми - същия номер с дисплея, но това се преживява де. След 2-3 месеца ползване - нов дисплей. След 2 месеца спря вибрацията.
                  Не е при всички, поне 3 вече навъртат годинка, нищо им няма на екраните.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако искате да правим темата смартфон тема,защото на мен вече не ми трябват съвети.От вчера си имам HTC DesireX ,на първо четене телефона е страхотен,бърз не лагва никъде,светлинни години пред на жена ми Галаксито За сега съм много доволен,ще видим за напред ще покаже.

П.С.Мисля че го взех на далавера от Глобул-300 лв. кеш

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

...светлинни години пред на жена ми Галаксито
                      Не думай...

Comment

Ако искате да правим темата смартфон тема,защото на мен вече не ми трябват съвети.От вчера си имам HTC DesireX ,на първо четене телефона е страхотен,бърз не лагва никъде,светлинни години пред на жена ми Галаксито За сега съм много доволен,ще видим за напред ще покаже.

П.С.Мисля че го взех на далавера от Глобул-300 лв. кеш
                        Ми да ти е честит. Кат за 300лв. е идеален единственото което трее да превъзмогнеш е че камерата не е кой знае какво.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Интересни приоритети имаш,в предвид офертата която ти бях пуснал,но ти си знаеш.
                          Е да ти е честит и да му се радваш дълго време.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                            Интересни приоритети имаш,в предвид офертата която ти бях пуснал,но ти си знаеш.
                            Е да ти е честит и да му се радваш дълго време.
                            И каква оферта си ми пуснал,като на всички,такива ползвани Айфони разкодирани има по за 450 лв.,проблема е че аз не искам Айфон

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Ми да ти е честит. Кат за 300лв. е идеален единственото което трее да превъзмогнеш е че камерата не е кой знае какво.
                            Зашо така мислиш за камерата,на мен ми харесва как снима..................

Comment

И каква оферта си ми пуснал,като на всички,такива ползвани Айфони разкодирани има по за 450 лв.,проблема е че аз не искам Айфон

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Зашо така мислиш за камерата,на мен ми харесва как снима..................
                              Пусни я на 16:9 и виж как е. Основно мисля проблема с тая камера е видео клиповете, 800x400 е малко
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

За това се зачудих за приоритетите ти,защото двата телефона не са съпоставими,с едната разлика ,че единия нов е 300лв,а другия втора употреба върви между 400 и 500лв,явно има причина.
                                Както и да е,всеки си има вкус,а и ти каза,че не обичаш "плодове",дано останеш доволен от избора си.

Comment

Working...
                                X