Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Баси, Доки, тва с целия iPhone ли го правиш?
    Кики това е с половината, с другата махам вокал от оригинални песни с тази програма, и мога да заявя смело, че под уйндоус (тук изобщо андроид няма шанс) няма толкова добър вокал-ремувър. Направил съм няколко караокета на които съм сложил и текст и се пеят постоянно без да се разбере, че е преработен инструментал с айфон.
    А на лошия майко-ебач мога да кажа, че вероятно е възможно това да се случи и с друг телефон, но след доста години, саунд-картата е уникална, и това на база сравнение с креатив-про за над 600$. Така, че разправяйте ги на друг колко е добра конкуренцията, просто няма такава.
    Attached Files

Comment

• въобще даже не те разбрах какво каза

обработка на аудио зависи изцяло от процесор/софтуер, аудио картата се ползва за производството на сигнала и приемането му, но не и за смисловата обработка

т.е. това че на иОС има програма, която го прави няма нищо общо с телефона - избор на разработчиците на софтуера

Slojih autokada q mi prati edin fike da probvam kak se otvarq na o.o.o.o@abv.bg
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:57.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        въобще даже не те разбрах какво каза

обработка на аудио зависи изцяло от процесор/софтуер, аудио картата се ползва за производството на сигнала и приемането му, но не и за смисловата обработка

т.е. това че на иОС има програма, която го прави няма нищо общо с телефона - избор на разработчиците на софтуера

Slojih autokada q mi prati edin fike da probvam kak se otvarq na o.o.o.o@abv.bg
        Ся като се видим на фанта ще ти разяснявам основите на акустика, звукообработване и пеене, имаш големи пропуски в материята, което всъщност при теб ползата ще е от обща култура.
        И това ли ти е мейла с нулите? Пуснах ти cad file на тази поща.

Comment

• Аз пък да ти кажа, тия рисунки дето ги показа, мога да ги правя с 'Autocad Drawings' и изобщо не се запъва телефона. Мисли само докато се отвори програмата и после си е хвъркотевица
          Ти плаща ли го твоя КАД?
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Аз пък да ти кажа, тия рисунки дето ги показа, мога да ги правя с 'Autocad Drawings' и изобщо не се запъва телефона. Мисли само докато се отвори програмата и после си е хвъркотевица
            Ти плаща ли го твоя КАД?
            Батка много са те наплашили с това плащане, не съм плащал нищо.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
              И що така си мислиш?
              Съдейки по общото културно ниво, но като гледам следващите постове явно греша, което е добре...

Comment

• Само да натъртя, че все още пиша от телефона въпреки, че лаптопа е на метър от ръката ми, ай наздраве.

Comment

• Hmmmmmmmm mislq che vse pak shte sam prav v golqma stepen ama prosto ednoto a shte go naricham kola a ri avtomobil

Otvorih auto kada varvi mi po dobre ot na kompa haha
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Hmmmmmmmm mislq che vse pak shte sam prav v golqma stepen ama prosto ednoto a shte go naricham kola a ri avtomobil

Otvorih auto kada varvi mi po dobre ot na kompa haha
                    Пиши на кирилица бре, да го и в андроида...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Пиши на кирилица бре, да го и в андроида...
                      Opa
                      Attached Files
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• баси никой не ми хареса новия айФон ?!
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Чук е... Този ултратънкия хартиен i5s за да държи капака ли е
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Opa
                            Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            баси никой не ми хареса новия айФон ?!
                            Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Чук е... Този ултратънкия хартиен i5s за да държи капака ли е
                            Това е SGS3 да не скърца като горен ляв носач на 156-ца. Пак i5us/ultra slim/ трябва да оправя раУтата...въпреки съвета ми да го лепи с хартиен скоч или така наречения от американците Duct tape - http://en.m.wikipedia.org/wiki/Duct_tape
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 22:15.

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                              То ако не се загледаш яко няма как да го забележиш. И по-добре де. Който не го е видял - да си го ползва така, да не го е яд.

@ Mury - съвсем нормално е да не лагва чисто нов телефон... Иначе не го сравнявай с прътвото SGS, има 3 години разлика между тях.
                              Вчера го гледах единия лично, въртях го, пусках 3д то... нищо, какво по-специално трябва да видя?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Хайде честит Джейл на феновете на ios6

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                                X