Колеги, моля дайте си мнението за хубава нафта и къде зареждате най-често ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е най-качествена нафтата ?
Collapse
X
-
И аз до сега зареждах само на Лукоил, на скоро водехме този разговор с приятели относно качеството на бензина/дизела и бензиностанциите и ми казаха да пробвам само с Еко, и честно казано, тъй като използвам колата ежедневно (поне 60-70 всеки ден) усещам някаква разлика (или може би само си въобразявам)
GT
Comment
-
Поредната тема рекламираща ЕКО.
Еми сори ама след олиото което източих от колата - там повече няма да заредя
ПС: Разлика определено има ама на зле, още от лятото като я пуснаха оная мухлива промоция на диадора горивото им просто неее стаааваAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПоредната тема рекламираща ЕКО.
Еми сори ама след олиото което източих от колата - там повече няма да заредя
ПС: Разлика определено има ама на зле, още от лятото като я пуснаха оная мухлива промоция на диадора горивото им просто неее стааава
Освен лукоил всичко друго са празни приказки и говоря за чист лукойл не фрайчайзинг156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Лукойл
Интересно, излиза че според статистиката до този момент и петимата които зареждаме в ЛУК... 4 сме писали и в темата, но от десетимата които предпочитат ЕКО...един е драснал ред...
А бе админите и модовете, тия анкети яко ми намирисват на манипулация...да не седи някой с пръста на копчето и да цъка...Last edited by Crusader; d.m.y г., 20:44.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Принципно зареждам ЕКО но сипвам и Праз,Шел и Омв.....разлика не намирам....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Каква манипулация, какви реклами бе хора ....вие тотално сте се побъркали с тия форуми. Чисто и просто 6 год. карах бензин и от 2-3 мес. карам вече дизел и се допитвам до приятели и познати ( + форум ) да чуя мнението на хората. Не да правя реклама на мазните маляки или на който и да било.Много сте се филмирали
Имах проблеми с бензина преди време, а зареждах само и почти от една верига бензиностанции и за това гледам да не повтарям тази грешка и се допитвам и до вас, да чуя мнението ви. След като взех колата зареждах само и единствено от Лукоил, но след питане и консултация с приятели и познати всички ме увериха, че най-качествен е на Еко (бил директен внос) и идва момента за анкетата и питането ми към вас.Last edited by chaveto86; d.m.y г., 23:53.GT
Comment
-
Почти винаги дизел сипвам на Лукойл-а рядко на Шел-а и много рядко Еко или Ромпетрол. 166-цата над 100 000км не е имала никакви проблеми по горивната система, всъщност на никоя кола дизел не съм имал проблем по горивната система а за последните 6г. а съм навъртял над 250к км. Също така и проблем със замръзване не съм имал като на вилата миналата година беше стигнало -26 градуса.
Comment
-
Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщениеКаква манипулация, какви реклами бе хора ....вие тотално сте се побъркали с тия форуми. Чисто и просто 6 год. карах бензин и от 2-3 мес. карам вече дизел и се допитвам до приятели и познати ( + форум ) да чуя мнението на хората. Не да правя реклама на мазните маляки или на който и да било.Много сте се филмирали
Имах проблеми с бензина преди време, а зареждах само и почти от една верига бензиностанции и за това гледам да не повтарям тази грешка и се допитвам и до вас, да чуя мнението ви. След като взех колата зареждах само и единствено от Лукоил, но след питане и консултация с приятели и познати всички ме увериха, че най-качествен е на Еко (бил директен внос) и идва момента за анкетата и питането ми към вас.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Това, че Еко внасят горивата си от Гърция е пълна заблуда. Пазаруват основно от Лукойла. С гръцки продукти се зареждат само и единствено бензиностанциите им района на гръцката граница (при това не всички продукти, които предлагат - например газта им е само БГ навсякъде). Дори 100 октановите бензини отдавна не се внасят от чужбина ( преди таква практика имаха и ОБВ и Еко и Шел
).
Ромептрол, доколкото знам доскоро внасяха горивата си от Румънската рафинерия, но сега вече не съм запознат как стоят нещата.
Аз лично съм доволен от новите бензиностанции на сръбските Ниш петрол (Газпром) - все още не са брандирани, а с целите бели. На този етап и те пазаруват от Лукойл, но в най-скоро време ще започнат да внасят горивата си директно от Гърция.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Не се връзвайте много на рекламитеГоривата идват от едно и също място и отдавна не се манипулират заради конкуренцията, а от година и заради системата на НАП която следи входа и изхода на бензиностанциите. Единствената разлика може да дойде от добавките и чистотата на резервоарите. Другото е в 90% от случаите едно и също.
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
От Еко не зареждам посмъртно.Ужасна е нафта(поне в двете варненски,на които съм имала "щастието" да заредя )
п.п.
Не само Алфата умира с тяхна нафта,
умира и едно Версо и една Рав4 -каLast edited by viki; d.m.y г., 09:50.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment