Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълномощно без заверка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Нищо не си ми посочил.
    По-темата бях прав!
    Още с първия пост.
    Знаеш ли какво е миндил?
    п.п. БонСЕР, трябва малко да регулираш телесното тегло, с тази педална гимнастика няма да стане, да знаеш.
    Виждам, че и на мисленето ти се отразява пряко.
    Ти нокога не си прав. Даже обикновенно си наведен. Поиска ми държавна институция, в която не се изисква нотариално заверено пълномощно - посочих ти. Комисия за финансов надзор. От там нататък няма какво повече да коментирам нелепите ти умствени пръдни.

Аз телесното тегло си го регулирам много добре, благодаря. Педална гимнастика не знам какво е, но ми звучи като нещо по твоята специалност и хомосексуалност. Желая ти крепка диария и приятен ден.

И да, много, ама много си прост. Знам какво е миндил и много целенасочено съм го казал за твоята светла личност.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Ти нокога не си прав. Даже обикновенно си наведен. Поиска ми държавна институция, в която не се изисква нотариално заверено пълномощно - посочих ти. Комисия за финансов надзор. От там нататък няма какво повече да коментирам нелепите ти умствени пръдни.

Аз телесното тегло си го регулирам много добре, благодаря. Педална гимнастика не знам какво е, но ми звучи като нещо по твоята специалност и хомосексуалност. Желая ти крепка диария и приятен ден.

И да, много, ама много си прост. Знам какво е миндил и много целенасочено съм го казал за твоята светла личност.
      Педали има в колите, ама откъде да знаеш, като ги ползваш само, за да разхождаш холесторолното си тяло напред-назад и да се дуеш по светофарите колко са ти бРъзи колите.
      Не е важна институцията, а за какво носиш самото пълномощно. Ама ти и това не можеш да стоплиш.
      На тема сексуална ориентация няма как да ме засегнеш, за разлика от теб съм осъзнат хетеросексуален индивид.
      Премери си нивата на тестостерон в кръвта, понякога от застоял начин на живот падат надолу.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Педали има в колите, ама откъде да знаеш, като ги ползваш само, за да разхождаш холесторолното си тяло напред-назад и да се дуеш по светофарите колко са ти бРъзи колите.
        Не е важна институцията, а за какво носиш самото пълномощно. Ама ти и това не можеш да стоплиш.
        На тема сексуална ориентация няма как да ме засегнеш, за разлика от теб съм осъзнат хетеросексуален индивид.
        Премери си нивата на тестостерон в кръвта, понякога от застоял начин на живот падат надолу.
        Много ме кефиш със синтезираната си простота. Дерзай

Иначе по темата, дебил прост, да представляваш търговско дружество пред държавна институция, да подписваш и приемаш документи от нейно име, е възможно и с пълномощно без нотариална заверка. Дадох ти пример.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          Много ме кефиш със синтезираната си простота. Дерзай

Иначе по темата, дебил прост, да представляваш търговско дружество пред държавна институция, да подписваш и приемаш документи от нейно име, е възможно и с пълномощно без нотариална заверка. Дадох ти пример.
          Еми нали там има заверка /подпис и печат/ на лицето на което е регистрацията бе, мой.
          И защо намеси юридическите лица.
          За какво изобщо се занимаваш с нещо съвсем странично.
          Целият казус започна с проблем отнасящ се за физически лица.
          Ходи в аптеката и си вземи еспумизан, че ША СА пукнеш от газове.
          К.М.

Comment

Изобщо не си забавен, а и си прост. Много прост.

Comment

Къде пред държавна институция ще минеш без заверка бе, турбо пуйка?
              Ами например, пред КАТ, за регистрация на МПС. (Личен опит, от онзи ден)
              По-държавна институция от това....здраве му кажи.
              Колегата от Пазарджик наистина написа нещо което е абсолютно вярно, за съжаление всички ЧАСТНИЦИ в тая държава изопачават правилата.
              Приятелю, когато не знаем нещо, наистина не е нужно да подхождаме нападателно спрямо другите, с "пуйката". Гледам да подхождам с разбиране към тебе, но това е 2ра тема в която ти чета тоя твой подход (в предната го изрази към мен) и не ми е приятно. Съобразявай се малко, моля.
              Alfa 156 2.0 - ех,
              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Аз пЪ съм носил в НАП заявление за регистриране на електронен подпис на упълномощено лице без нотариално заверено пълномощно за приносител.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                  Ами например, пред КАТ, за регистрация на МПС. (Личен опит, от онзи ден)
                  По-държавна институция от това....здраве му кажи.
                  Колегата от Пазарджик наистина написа нещо което е абсолютно вярно, за съжаление всички ЧАСТНИЦИ в тая държава изопачават правилата.
                  Приятелю, когато не знаем нещо, наистина не е нужно да подхождаме нападателно спрямо другите, с "пуйката". Гледам да подхождам с разбиране към тебе, но това е 2ра тема в която ти чета тоя твой подход (в предната го изрази към мен) и не ми е приятно. Съобразявай се малко, моля.
                  Какво точно направи в КАТ и на кое гише, с пълномощно без нотариална заверка?
                  Можеш и служителя да ми кажеш кой е.
                  Кола ли си прехвърлял, какво точно?
                  Никой не изопачава никакви правила.
                  Не ми дръж сметка, как да се държа във форума.

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

Вие адвокатите имате изгода, доста неща да се правят с хвърчащи пълномощи, за да имате работа после, така че не ми разтягай локуми за злите институции и частници.
                  Ама нали твои колеги "коват" законите та за това.
                  Те с нотариално заверено пълномощно пехвърлиха на президента колата, та какво остава без тази заверка.

Пак ще се повторя, по темата нещата са ясни.
                  Не ми се хващайте за неща извън конкретния въпрос.

Аз съм вземал пенсия на роднина с пълномощно без заверка, но искаха да нося личната карта на лицето и казаха, че мога само веднъж!
                  Това са дупки в законодателството, а не искането за задлжителна заверка.

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Аз пЪ съм носил в НАП заявление за регистриране на електронен подпис на упълномощено лице без нотариално заверено пълномощно за приносител.
                  Ай сега и ти, марш, работния ден приключи.
                  К.М.

Comment

Хора, обръщате темата на лиготия. Както и да е. Така и така е опорочена, да ви питам нещо, ако стоим и се плюем в нета, как можем да очакваме от разни "управляващи" да направят нещо за нас. Как можем да станем нещо повече от овце в техните предтави за света, където само трябва да плащаме, да даваме и т.н. Без градивност не става, няма как просто. Помислете, ще говорим пак.
                    Поздрави.

Comment

Working...
                    X