Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за сметките на тока

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ами нали и аз това казвам!
    По-горе съм пояснил, че съм му замерил тока. Уреда не е много, даже никак прецизен, но все пак показваше 3-5 мА.
    Идва ми да оскуба жиците !
    По-добре уредът с който си мерил изхвърли. Излиза, че е измерил 50 пъти по-малък ток от реалния. Да не би електромерът да е от старите и да има самоход? Или някой да те краде?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      По-добре уредът с който си мерил изхвърли. Излиза, че е измерил 50 пъти по-малък ток от реалния. Да не би електромерът да е от старите и да има самоход? Или някой да те краде?
      Това е реалният ток , мерен на главния бушон.
      имаше преди време един, който крадеше от общия ток от часовника, но след като гръмна часовника и той гръмна. Тогава се събрахме четирима души, толкова сме ел. техници в блока и прогонихме цялата инсталация. Таблото е с два катинара. Ключа от единия е в домоуправителя, а от другия имаме ние. Сам човек не пипа в таблото.
      Ако някой ще краде, ще краде повече!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Блазе ти...четири ел техника у входа.Пък у нашия съм само аз и оправям всичко от бравата на входната врата до закъсали комшийки.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ами нали и аз това казвам!
          По-горе съм пояснил, че съм му замерил тока. Уреда не е много, даже никак прецизен, но все пак показваше 3-5 мА.
          Идва ми да оскуба жиците !
          Измервам!
          Замеряме се с камъни и снежни топки.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Измервам!
            Замеряме се с камъни и снежни топки.
            Благодаря!
            Напоследък общувам с прекалено много селяни!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Благодаря!
              Напоследък общувам с прекалено много селяни!
              Не, ти не си с провинциален мозък.
              Замервам е русизъм. Егенозата е виновна.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Не, ти не си с провинциален мозък.
                Замервам е русизъм. Егенозата е виновна.
                Възможо е.
                Освен гръцки говоря и руски.
                Често ми се случва да говоря на чужд език с български думи!

Comment

Често ми се случва да говоря на чужд език с български думи!
                  Хаха, за теб не знам, но със съпругата ми това лято станахме свидетели как служител на магистрална бензиностанция "опъти" семейство възрастни англичани за Пазарджик на "чист" английски с български думи, като през цялото време вкарваше чист акцент с прилежащото му шъшкане и чъшкане, звучеше нещо от рода на: "оштават'ч ниАкокхо киломеЧр'ха дшо ражклон'ах, пошлие швивате на шлеВо..."

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Хаха, за теб не знам, но със съпругата ми това лято станахме свидетели как служител на магистрална бензиностанция "опъти" семейство възрастни англичани за Пазарджик на "чист" английски с български думи, като през цялото време вкарваше чист акцент с прилежащото му шъшкане и чъшкане, звучеше нещо от рода на: "оштават'ч ниАкокхо киломеЧр'ха дшо ражклон'ах, пошлие швивате на шлеВо..."
                    Някои доста развиват и мускулите на ръцете докато водят такива "разговори"

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• -А!
                      Attached Files
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:57.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Сега, маха ме ги примерно, ОК и след това?
                        Кой ще ни управлява, както се казва?
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Друго имах на ум!
                          Гръцкият при дословен превод е направо циничен. Освен това не само думи, а и цели изрази имат съвсем друго значение.
                          Вчера едно момче с една кола беше така паркирало, че половината паркин не можеше да се мръдне. Преди да слезе, най-учтиво му казах:
                          -Господине, така както сте паркирали, половината паркинг не може да се мръдне.- усмихна се и каза:
                          -Аз съм тука!
                          Тамън да го майценаругая и се усетих, че го разбрах на гръцки.
                          На гръцки, тоя израз се превежда като, че все едно е завоювал тая позиция и няма да мръдне от тука. Тоест израза е по-скоро войнствен.
                          Става от масата човек и обявява, че ще ходи до тоалетната. Веднага от всякъде му пожелават : добро сранье! Това си е най-изтънченото възпитание.
                          По-някой път и аз така, та за това хората около мен са весели!

Comment

• освен канал 3, другите телевизии май правят информационно затъмнение днес, браво на България
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• От ТВ Европа се опитаха да отразят нещата обективно.БТВ трагедия,другите медии нямат камери явно или репортери.

Дали българина се събуди?
                              Click image for larger version

Name:	Варна.jpg
Views:	1
Size:	100.0 Килобайта
ID:	2323498Click image for larger version

Name:	Добрич.jpg
Size:	53.0 Килобайта
ID:	2323499
                              Click image for larger version

Name:	Шумен.jpg
Size:	97.7 Килобайта
ID:	2323500Click image for larger version

Name:	София.jpg
Size:	67.1 Килобайта
ID:	2323501
                              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:22.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                От ТВ Европа се опитаха да отразят нещата обективно.БТВ трагедия,другите медии нямат камери явно или репортери.

Дали българина се събуди?
                                [ATTACH]108911[/ATTACH][ATTACH]108912[/ATTACH]
                                [ATTACH]108913[/ATTACH][ATTACH]108914[/ATTACH]
                                опитаха е точната дума, последната емисия която гледах разправяха за протести в Португалия?! това ли е важно в момента
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X