Първоначално публикувано от BLUE1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!
Collapse
X
-
Comment
-
sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеНе те ли е срам да живееш в държавата "под прикритие" тва ли е демокрацията ви...да ви "таковам" у демокрацията, и при ТЖ имаше тоталитарен режим, но народа не гладуваше...
Я какво стана сега?!?... преди време споменах хиперинфлацията като решение на проблема, тогава форумните "умници" се изсмяха презрително...пък сега почват да се прокрадват тук-там подобни мнения...
...питАх за изхарчените фискален резерв, здравни осигуровки и новите заеми..."ни дума, ни вопъл, ни стон"
...преди месец имаше референдум, на който можеше да се реши съдбата на енергетиката, но тъпия българин "отиде за гъби" а сега "кой ми сра в гащите?!?"
Няма да палчете от сметките, пастира ви казА, отивате на гледате овци, не му пука че сте АЙ-ТИ специалисти...
Не разбирам обвиняваш ли ме в нещо?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеБългариясе присъедини към ЕС на 01.01.2007 г.,а управлението на ГЕРБ започна през 2009 г. С цената на какви дългове ( за държавата) бяха достигнати въпросните цитирани доходи? И тези средства достатъчни ли бяха - отговора е ясен - НЕ, не бяха. И тогава средствата не стигаха за нищо- говорим за средни доходи. Пак казвам - след толкова много се шуми и критрикува дайте ми конкретни хора, които биха заменили сегашното правителство с по-добро управление на държавата? А тръгнем ли по-пътя с експерно правителство - този филм мисля, че сме го гледали вече няколко пъти през новата ни история и резултатите не са никак приетни след това.
Лошото на ГЕРБ е, че не направи никакив реформи.Правителството винаги действаше под обществен натиск, без ясна мисъл и идея.То не БСП и компания са нещо по добро, но и ГЕРБ не направи нищо (айде да сме честни направи много малко).Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеХайде де му помогнем да го налапа...!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеКолкото и да не съм фен на Волен, винаги е говорел верни неща:
http://youtu.be/_IO-HHdXJacAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеШа тря`а да го фанеш в Щатите. Плъховете бягат първи от потъващия кораб и бито куче подушва от далеко тоягата.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
А Дмитриевич Станишев, Р.Овч, Ахмед Доган и подобните ще ги съдите ли?Или ще им се дава Орден Стара планина, щото той Джолана има май един вече...., не че Хер Флик ми е любимец, ама той е като първолаче пред титани.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТо това е популизма-кажеш нещо вярно и още толкова невярно, най вече в изводите
Comment
Comment