---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антена на оператор на покрива ,да или не ?:-)
Collapse
X
-
Благодаря много за отговорите !
Дано успеем да стигнем до консенсус със съседите(някои от тях са "видни" ЕнтЕлектуалци,чийто мироглед се формира от вестник "Уикенд" и няколко ракийки преди кафето,но всички знаете какво представлява феноменът "етажна собственост" )
Last edited by viki; d.m.y г., 10:36.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе никой не иска да плаща асансьор,осветление и чистачка така че.......Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТаке е, но разправял ли си се с олигофрени, дето държат по пет GSM по джобовете си и накичени хендсфрита по ушите, но антената на покрива видиш ли ги облъчвала. То му се спарушило всичко между ушите, но държи да го раздава на другите
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.”
И май ще се окаже прав:
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеИма едно неудобство за което се сещам. Ще трябва да осигурите достьп на групите по поддрьжка. И това 24/7.
А за да избяга от обльчване в днешно време, човек трябва "да хваща Балкана".
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеГоворил съм часове по телефона, спал съм близо до Wi-Fi рутер, спя с лаптоп на главата... Е още не са ми пораснали два х*я... Има къде по-опасни работи.
От 6 години сме с антени на покрива, плащат си и още не сме почнали да светим в тъмното и извънземни не сме срещали.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Не е много по темата,ама е подобно.Ние пък имахме друг казус,като купувахме апартамента разбрахме че под нас ще има зъболекарски кабинет/така пише в нотариалния АКТ/.В последствие се оказа,че кабинета щял да бъде за зъбни снимки,това вече ни дойде в повече,все пак ще спим над рентгенов апарат,не искам детето след 10г. да свети нощем,разучихме закона и разбрахме,че без подписите на всички под,над,отляво и отдясно не може да стане- и така 2 години,до преди 1 месец.Видяхме раздвижване във въпросния кабинет и разбрахме че щели да отварят.Съответно звъним в агенциата за ядрено регулиране и тинтири минтири/те седяха твърдо зад нас/ и от тях разбрахме,че тея нещастници в народното събрание гласували промяна в закона,и сега вече не се искало разрешение от съседите.
Ся се чудим какво да правим,да продаваме ли,да чакаме да заработи и да викнем от комисията екип да мери-направо не знам.Ако има някой запознат с тези нови и модерни рентгени/били безопасни посред собственичката,а и тези в комисията казаха така/колко всъщност са опасни.Тя твърди,че е правила специална изолация с оловни плоскости в стените.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНе е много по темата,ама е подобно.Ние пък имахме друг казус,като купувахме апартамента разбрахме че под нас ще има зъболекарски кабинет/така пише в нотариалния АКТ/.В последствие се оказа,че кабинета щял да бъде за зъбни снимки,това вече ни дойде в повече,все пак ще спим над рентгенов апарат,не искам детето след 10г. да свети нощем,разучихме закона и разбрахме,че без подписите на всички под,над,отляво и отдясно не може да стане- и така 2 години,до преди 1 месец.Видяхме раздвижване във въпросния кабинет и разбрахме че щели да отварят.Съответно звъним в агенциата за ядрено регулиране и тинтири минтири/те седяха твърдо зад нас/ и от тях разбрахме,че тея нещастници в народното събрание гласували промяна в закона,и сега вече не се искало разрешение от съседите.
Ся се чудим какво да правим,да продаваме ли,да чакаме да заработи и да викнем от комисията екип да мери-направо не знам.Ако има някой запознат с тези нови и модерни рентгени/били безопасни посред собственичката,а и тези в комисията казаха така/колко всъщност са опасни.Тя твърди,че е правила специална изолация с оловни плоскости в стените.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНе е много по темата,ама е подобно.Ние пък имахме друг казус,като купувахме апартамента разбрахме че под нас ще има зъболекарски кабинет/така пише в нотариалния АКТ/.В последствие се оказа,че кабинета щял да бъде за зъбни снимки,това вече ни дойде в повече,все пак ще спим над рентгенов апарат,не искам детето след 10г. да свети нощем,разучихме закона и разбрахме,че без подписите на всички под,над,отляво и отдясно не може да стане- и така 2 години,до преди 1 месец.Видяхме раздвижване във въпросния кабинет и разбрахме че щели да отварят.Съответно звъним в агенциата за ядрено регулиране и тинтири минтири/те седяха твърдо зад нас/ и от тях разбрахме,че тея нещастници в народното събрание гласували промяна в закона,и сега вече не се искало разрешение от съседите.
През 25 санта бетон голЕмо облъчване пада
Ще станеш още по грозноват
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеГоворил съм часове по телефона, спал съм близо до Wi-Fi рутер, спя с лаптоп на главата... Е още не са ми пораснали два х*я... Има къде по-опасни работи.
Това, което си написал звучи като казано от устата на ония умници дето се съмняват в еволюционната теория, защото седели три часа пред клетката на маймуната и тя не станала човек.[COLOR="Silver"]
Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 21:56."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСпоред мен спиш с тоалетна дъска на главата.
Това, което си написал звучи като казано от устата на ония умници дето се съмняват в еволюционната теория, защото седели три часа пред клетката на маймуната и тя не станала човек.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСтига глупости. Мобилният ти телефон те облъчва в пъти повече отколкото модерен ренгенов апарат. Консултирай се с някой физик преди да убиеш бизнеса на хората.
При ГСМ-а нямаме радиоктивност.
При ренгена има.
За снимка на един зъб си прав, но при панорамните доста се надвишава естествената радиация, която получаваме от бате райко /слънцето/"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеОще в съседната тема ти казах да не се напъваш, ти взе да ми развиваш теории за секс с животни. Със зоофили не общувам, не се напъвай пак да ми отговаряш.
Аз мисля, че ти си фруктофил, харесваш динята от хладилника.
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКато рентгенолог ти казвам, дишай спокойно. Дори без друга изолация плочата е достатъчно дебела, за да няма никакво облъчване при вас. Аз съм постоянно под лъчите и още не светя."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment