Известие

Collapse
No announcement yet.

Антена на оператор на покрива ,да или не ?:-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Ето,че явно не си запознат с модерното строителство в любимата ни столица,кой строител прави 25 санта плоча не знам.Просто ме дразни държанието ти,и че си като малките деца,някой захапе ли нещо и ти не пускаш макя му.......................Също така осираш всяка тема брат,хората търсят мнения,а ти винаги зараждаш спор.....................
    Да, защото именно в спора се ражда истината.
    Дори и твоят пост в тази тема не беше по темата.
    И по тънка плоча пак ти върши работа.
    Не разбирам от строителство, но тези плочи трябва да са поне 20 санта.
    Това е раздел общи приказки.
    Когато участвам в другите раздели пиша по съвсем различен начин.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Днес бях при стоматолог, който ми е дългогодишен приятел и видях устройството му което прави снимки.
      Кабинета му също е в жилищна сграда и няма никакви проблеми със съседи, както и органите одобряващи дейността му.
      Излъчването е безобидно и не представлява опастност на околните.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Днес бях при стоматолог, който ми е дългогодишен приятел и видях устройството му което прави снимки.
        Кабинета му също е в жилищна сграда и няма никакви проблеми със съседи, както и органите одобряващи дейността му.
        Нали знаеш- "Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле!". Та тука е същата история...
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Нали знаеш- "Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле!". Та тука е същата история...
          Tи от къде знаеш как е ????? Поинтересувах се сериозно от въпроса,видях 3-4 сериозни мнения,другото плява,както и твойто мнение

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Твоят приятел до преди нова година е твърде вероятно да е работил незаконно
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Твоят приятел до преди нова година е твърде вероятно да е работил незаконно
            Безкритичното невежество с претенции е най-големия бич за народите.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Никога не трябва да се допуска антена в близост до хора, който иска да си я сложи на неговия покрив (ако има къща).То ДДТ е било супер безвредно, както и много други неща
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Никога не трябва да се допуска антена в близост до хора, който иска да си я сложи на неговия покрив (ако има къща).То ДДТ е било супер безвредно, както и много други неща
                  То няма лошо да ги сложим в гората тия антени, там обаче много работа няма да вършат. Защо тогава не си изхвърлите микровълновите печки и мобилните телефони /има хора с по 2-3 телефона/ - те са доста по-вредни от една антена, монтирана на покрива?
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Така.В крайна съседите се съгласиха (без "бой")
                    Както каза един съсед,
                    щом аз съм била съгласна,така или иначе антената щяла да бъде факт,така че нямало смисъл да упорстват
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• ---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:29.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• И без друго няма спасение от облъчването (знайно и незнайно),поне някаква полза да има за входа.
                        Ще видим в крайна сметка кога и как ще се осъществи този проект,доколкото разбрах отнема доста време
                        Добре че служебните домоуправители ще се занимават с цялата бумащина
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          То няма лошо да ги сложим в гората тия антени, там обаче много работа няма да вършат. Защо тогава не си изхвърлите микровълновите печки и мобилните телефони /има хора с по 2-3 телефона/ - те са доста по-вредни от една антена, монтирана на покрива?
                          Защото микровълновата печка "излъчва" най много до 0,50 см, когато работи (а в повечето случаи нищо, тестът се прави точно с GSM вътре в нея, набира се и ще разбереш дали е "изолацията" е добра, когато не се свържиш), а антената непрекъснато.А телефоните нямат мощността на антената.Освен това GSM сигналът е най мощен когато набира и след това в режим на разговор.Но и той е вреден разбира се, препоръчва се да се избягват дълги разговори, както и да не се държи в близост до човека, когато спи и т.н.
                          Абе и раковите болнцици тряба да ручат хляб.Както казах-аз няма да допусна на нашия покрив, ти си я сложи на твоя покрив имам предвид.
                          Ето малко за размисъл:
                          http://forum.predavatel.com/viewtopi...B5%D0%BD%D0%B0

http://bratcheda.blogspot.com/2011/0...irealnost.html
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:25.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Tи от къде знаеш как е ????? Поинтересувах се сериозно от въпроса,видях 3-4 сериозни мнения,другото плява,както и твойто мнение [COLOR="Silver"]

Първо, тия твойте деца ще тръгнат на училище и по цял ден няма да ги има у вас, а през нощта кабинета не работи. Второ, човек работещ с ренгенов апарат ти обясни, че няма проблеми, обаче пак упорстваш.... Та как било викаш?
                            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Защото микровълновата печка "излъчва" най много до 0,50 см, когато работи (а в повечето случаи нищо, тестът се прави точно с GSM вътре в нея, набира се и ще разбереш дали е "изолацията" е добра, когато не се свържиш), а антената непрекъснато.А телефоните нямат мощността на антената.Освен това GSM сигналът е най мощен когато набира и след това в режим на разговор.Но и той е вреден разбира се, препоръчва се да се избягват дълги разговори, както и да не се държи в близост до човека, когато спи и т.н.
                              Абе и раковите болнцици тряба да ручат хляб.Както казах-аз няма да допусна на нашия покрив, ти си я сложи на твоя покрив имам предвид.
                              Ето малко за размисъл:
                              http://forum.predavatel.com/viewtopi...B5%D0%BD%D0%B0

http://bratcheda.blogspot.com/2011/0...irealnost.html
                              Мощността на излъчване на телефона се регулира автоматично с цел да покрие разстоянието до базовата станция. Това се прави с цел да се пести енергията от батерията.
                              Следователно колкото е по-далеч от базова станция един телефон, толкова по-голяма мощност излъчва.
                              Ако си забелязал батерията ти пада доста по-бързо, когато си в район със слабо покритие, отколкото в града.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да, има нещо вярно в това.Но все пак едно е малко GSМ-че дет се вика, друго е цяла антена, която покрива някакъв там параметър.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X