Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става ако ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво става ако ...

Момчета много тъпо постъпка като цяло .... Но да ви попитам ... днес отидох и ми казаха ,че ми взимат книжката за 3 месеца + 600 лева глоба :О И тя ми вика , докато не си платиш , няма да ти върнем книжката ... Има ли такова нещо , и имат ли такова право да ми задържат книжката , след изтичането на тези 3 месеца И има ли някакъв вариант да не си я дам Пък и нали имаше нов закон , по който от тези камери има само електронен фиш , без отнемане правото на управление на мпс ?
    Attached Files

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
    Момчета много тъпо постъпка като цяло .... Но да ви попитам ... днес отидох и ми казаха ,че ми взимат книжката за 3 месеца + 600 лева глоба :О И тя ми вика , докато не си платиш , няма да ти върнем книжката ... Има ли такова нещо , и имат ли такова право да ми задържат книжката , след изтичането на тези 3 месеца И има ли някакъв вариант да не си я дам Пък и нали имаше нов закон , по който от тези камери има само електронен фиш , без отнемане правото на управление на мпс ?
    Точно там, където са те снимали, в града ли се води или извън градът.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Градски мисля, че в другата тема бях точен, оттърване няма както и да го мислиш, не се подвеждай по "умниците", сега ще почнат съвети за едни жалби, едно чудо, а ти ще си платиш 600 кинта и след 3 месеца пак ще шофираш законно.
      И участъка се води градско, подминал си с няколко километра табелата с надпис "Бургас", Ветрен е квартал на Бургас от много години.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=76828&page=4
      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:48.

Comment

На тоя участък съм минавал с 230 по времето когато още нямаше камера Иначе като я сложиха се обърках и минах със 115 та голямо ослушване падна после ама май се размина
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          На тоя участък съм минавал с 230 по времето когато още нямаше камера Иначе като я сложиха се обърках и минах със 115 та голямо ослушване падна после ама май се размина
          Настроена е за книжки с толеранс 30км.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            За малко да минеш с 200 и след като сложиха камерата...
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
              Ти ми кажи какъв жител си на Бургас,че минаваш оттам дето има камери с 80 км отгоре.
              Праите се на гъзета,па после ма що така,сори брато ма си направил нарушение,снимали са те,сега ще си платиш-няма начин.Така трябва да е,иначе няма оправия с малоумните шофьори,всички под ножа.Аз като бях по млад бях същия-абе кво ще им плащам на тия,ма в един хубав момент ме накараха да си платя всичко иначе нямаше да си видя талона.Не мога да те разбера що мрънкаш,тва все едно аз ся да отида и да мина на телевизионната кула със 130,ами ще ме снимат и после нагъзят.
              Last edited by Mury; d.m.y г., 07:56.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Карай по-спокойно за в бъдеще, че тия дърти таралясници ако загубиш управление с тази скорост и трябва да те сглобяват по инструкция после....

Иначе за глобата - не трябваше да ходиш в ПП. Седиш си и си траеш. До 6 месеца ако не ти връчат НП, то после отпада още преди да бъде разгледано по същество ако напишеш жалба. Ако пък си взел НП - пиши жалба в 7 дневен срок - до като тече делото ще ти върнат книжката и ще си караш. Ако имат нередности по техниката и намериш обигран адвокат ще платиш 1/3 на него и няма да вземат книжката. В най-лошия случай, ще ти я вземат след делото и трябва да платиш освен 600 лева и хонорар + разноски, което не е особено много...

Успех и карай внимателно !
                AR 166 2,4 jtdm
                NT II 2,7 tdi
                Peugeot 206 1,1
                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Настроена е за книжки с толеранс 30км.
                  Еее по принцип са на +10 вече стационарните мина времето на +30

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  За малко да минеш с 200 и след като сложиха камерата...
                  хохохо ми бързо jtd-to
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А бе, кой Ви кара да ходите до пощата и да взимате препоръчани писма..
                    Ако чакате богат роднина да пукне зад океана и да ви известят за наследство е друг въпрос.....ама иначе си вкарвате автогол......срока за известие е 2 години....и ако не го разпишеш до този период отпада
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И аз това се чудя-никога не стъпвам на такива места, като и не приемам подобни покани, говоря по принцип, не че оправдавам да се кара 180 км или нещо от сорта де
                      И тая снимка вече сме я виждали в една друга тема май,,дали пак не те съветвахме, да не ходиш в КАТ не помня вече...
                      Last edited by fred; d.m.y г., 13:05.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Очевидно наказанието е наложено като за В населено място, но поразгледах из стриит вю-то и мисля, че камерата е извън населено място - Ветрен е далече, Бургас също... аз лично бих обжалвал

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                          Очевидно наказанието е наложено като за В населено място, но поразгледах из стриит вю-то и мисля, че камерата е извън населено място - Ветрен е далече, Бургас също... аз лично бих обжалвал
                          На акта му пише, че при допустима скорост 90 км е преминал с ... колкото пише там. Не знам защо го колят толкова яко, при това положения глобата не е ли около 350-400 лв максимум?
                          Ако си наказан погрешно - завждай дело и акта е паднал.
                          Какво мисля за автора и за такива като него, ще го спестя, няма с нищо да допринесе за облагородяването на нацията.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Те катаджиите дойдоха в къщи и няма не искаш .... Казаха разписвай тука и това е ... ПЪк и аз се надявах да се води извън населено място , но уви Пък там какво населено има ?

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              На акта му пише, че при допустима скорост 90 км е преминал с ... колкото пише там. Не знам защо го колят толкова яко, при това положения глобата не е ли около 350-400 лв максимум?
                              Ако си наказан погрешно - завждай дело и акта е паднал.
                              Какво мисля за автора и за такива като него, ще го спестя, няма с нищо да допринесе за облагородяването на нацията.
                              Това с колко е минал го пише на снимката, нито акт сме видяли, нито наказателно ...
                              Размера си е сметнат като за нарушение в населено място, каквото според мен не е там
                              Далеч не всички актове на погрешно наказани падат...
                              А кой какво мисли за автора е доста далеч от темата, освен ако не се забрани всякакво обсъждане на актове и НП-та и т.н...

Comment

Working...
                              X