Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става ако ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
    Моята работа е свързана с това да присъствам на последиците от такива скорости Никак не е прияно Със такава Алфа бяха убити трима човеа на околовръстно за М рудник Бургазлий знаят Не си правети експерименти
    бургазлии са гонкаджии все пак има 3-4 групи за орг. на гонки
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Дано не карат Алфи Ние се славим като сериозни хора

Comment

Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
        Дано не карат Алфи Ние се славим като сериозни хора
        няма нито една алфа... но от итал сектата има
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе хубаво е да се внимава...аз напоследък имам някакъв панически страх да карам с висока скорост...като вдигна 160-170 дори ан превъзходен магистрален път нещо ми претреперват краката...а преди не беше така. Нито ми се е случвал инцидент, просто явно остарявам.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            ... просто явно остарявам.
            Не, помъдряваш. Не е нужно да знаеш как боли в болницата после, за умния човек е достатъчно да е чувал. Примерно от болка да не можеш да заспиш 14 дни - зверски болки денонощно, отделно страха, че можеш да останеш на инвалидна количка цял живот.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              няма нито една алфа... но от итал сектата има
              Много са бавни...

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Не, помъдряваш. Не е нужно да знаеш как боли в болницата после, за умния човек е достатъчно да е чувал. Примерно от болка да не можеш да заспиш 14 дни - зверски болки денонощно, отделно страха, че можеш да останеш на инвалидна количка цял живот.
              Не е от мъдрост, от старост е...

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                Имам един приятел, който се занимаваше с инвалидни колички и покрай това често ходеше в ортопедията, където има и много хора пострадали от автомобилни злополуки.
                Та този човек, впредвид на това, което е видял там предлагаше за тежки нарушения на пътя наказанието да бъде само принудителен труд като санитар в такова отделение.
                Аз също мисля, че от подобна мярка би имала положителен резултат.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Няма лошо да има такава мярка, както и подобни за други нарушения (не само от Закона за движение по пътищата).
                  Но все пак -има разлика между бързо каране и безопасно каране.Аз също не карам бързо, но не значи, че тук таме няма да наруша някой знак, от тази позиция изхождам.Едно е превишиш скорост, друга е да караш с висока скорост необмиселно, при пътна обстановка в която застрашаваш освен себе си разбира се и околните.
                  За 30 години стаж нямам нито една опасна ситуация, която да е предизвикана от мен, да чукам на дърво.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 21:59.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Браво, темата най-накрая тръгна в правилната посока.
                    Според мен за подобно превишение на скоростта трябва да се конфискува колата и да се взема книжката за минимум 2 години.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Браво, темата най-накрая тръгна в правилната посока.
                      Според мен за подобно превишение на скоростта трябва да се конфискува колата и да се взема книжката за минимум 2 години.
                      И аз мисля, че само такива мерки ще ни възпрепятстват да мрем по пътищата като някакви едноклетъчни.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Е ако въведът конфискуване на колата вярвайте никой няма да кара бързо вече... но това няма и как да стане
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Е ако въведът конфискуване на колата вярвайте никой няма да кара бързо вече... но това няма и как да стане
                          чак конфискуване няма как да стане, ама в Испания са такива глобите, че направо ти се реве. За такова превишение с 80км над ограничението в градски условия такава глоба ще ти одрусат - като нищо между 1000 и 2000 ЕВРО, а при повторно, двойно. Правиш го 2 пъти и хоп едни 2-3 бинки си заминават, а пък ти си се прави на пилот. Естествено книжката ще ти я приберат поне за година. Европейците не са по-цивилизовани от нас, просто там има правила, а тук е Дивия Изток
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                            чак конфискуване няма как да стане, ама в Испания са такива глобите, че направо ти се реве. За такова превишение с 80км над ограничението в градски условия такава глоба ще ти одрусат - като нищо между 1000 и 2000 ЕВРО, а при повторно, двойно. Правиш го 2 пъти и хоп едни 2-3 бинки си заминават, а пък ти си се прави на пилот. Естествено книжката ще ти я приберат поне за година. Европейците не са по-цивилизовани от нас, просто там има правила, а тук е Дивия Изток
                            Защо да няма как да стане това с конфискуването, тогава да я спира КАТ от движеие за 5 години.
                            Защо пък да не се взема книжка за 2 години?
                            Тази голяма глоба от малоумник, който няма собственост няма как да се вземе, какво ще промени това в тъпата му тиква?
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

тапет, как ще конфискуват колата, ако е рент-а-кар или е служебна и т.н.

говорете реални неща - пари, яко пари, ако те хванат с над определена скорост - арест/принудителен обществено-полезен труд
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                тапет, как ще конфискуват колата, ако е рент-а-кар или е служебна и т.н.

говорете реални неща - пари, яко пари, ако те хванат с над определена скорост - арест/принудителен обществено-полезен труд
                                ...или караш само с пълномощно за ползване и т.н. А не виждам къв е смисъла, при положение, че повечето коли в БГ не струват повече от 1000-2000евро. Праскат ти една такава глоба и никва книжка докато не платиш и гледай кво става.
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X