Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става ако ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей вижте малко ... Исках само да ми се обясни , защо ми се води населено място , след като ограничението е 90 и там няма , нищо населено ... Заради тъпата табела , която е 200 300 метра по-напред ... ще ми вземат книжката и ще платя по-голяма глоба Взел съм си поука и всичко , не сте ми нито баща , нито нищо Опарил съм се и това е , ако някой иска да ми се прави на модерен да дойде и да ми го каже в очите И точно Jorko , е този който ме разбра , защото вие си пишете вашите глупости , защото нямате какво да правите ли не знам Но точно той ме разбра и му благодаря за което И нали това е снимка ... би трябвало да се води електронен фиш , и да мога си платя глобата с 30 % намаление , но те и това право ми отнеха Може би поради голямата скорост , така е преценил шефа на КАТ ... Но според мен не е правилно , там да се води населено място , и ако наистина го има някъде в закона , и причината не е само табелата ... Съм съгласен , но само заради една табела ... и 3 месеца без книжка е много несправедливо Просто тъпата държава иска да си вземе парите и това е ... книжката можеше и да не ми я взимат , ама иначе нямам как да ме накарат да си платя по-бързо! Обичам страната и МРАЗЯ държавата !

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Точно там, където са те снимали, в града ли се води или извън градът.
      Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Градски мисля, че в другата тема бях точен, оттърване няма както и да го мислиш, не се подвеждай по "умниците", сега ще почнат съвети за едни жалби, едно чудо, а ти ще си платиш 600 кинта и след 3 месеца пак ще шофираш законно.
      И участъка се води градско, подминал си с няколко километра табелата с надпис "Бургас", Ветрен е квартал на Бургас от много години.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=76828&page=4
      Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
      Очевидно наказанието е наложено като за В населено място, но поразгледах из стриит вю-то и мисля, че камерата е извън населено място - Ветрен е далече, Бургас също... аз лично бих обжалвал
      Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
      Те катаджиите дойдоха в къщи и няма не искаш .... Казаха разписвай тука и това е ... ПЪк и аз се надявах да се води извън населено място , но уви Пък там какво населено има ?
      И защо да е излишно ?
      Кое точно я "води" в населено място ?
      А и ти май хич не четеш, защото в другата тема вече ти казах че е глобата за в населено място започва от 350 за превишаване над 50 / а не до /, а не от 400 ... сега смятай ти да видим какви сметки ще изкараш
      Абсолютно си е населено място, сега прегледах клипа в който показвах че до морето няма да мръдне стрелката на горивото

Таа на 31 сек може да видите че още при големия десен завой доста преди Ром петрол е табелта бургас...

http://www.youtube.com/watch?v=uKjFWO5GqtI
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бате Живко за пръв път виждам изминал 172км и стрелката не е мръднала...да не е счупена нещо ?
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Абсолютно си е населено място, сега прегледах клипа в който показвах че до морето няма да мръдне стрелката на горивото

Таа на 31 сек може да видите че още при големия десен завой доста преди Ром петрол е табелта бургас...

ТАКА СЕ КАРА ! БАВНО И СЛАВНО И ИКОНОМИЧНО най-вече

Comment

ТАка е, има табела ... поставена без всякаква връзка с останалите пътни знаци почти до първото кръгово в Бургас и доколкото проверих без съответната табела за край на населеното място в обратна посока... Всъщност виновника е Пътното управление или както се води там ... хмм, жалбата би била интересна

Comment

Първо не ми дръж такъв тон все едно сме на пазара и не ми приписвай мнения, които не съм изказвал, нали
              - на снимката пише превишение 166/редакция- това е скоростта, ограничението е 90/, сметката е 350 за превишение над 50 км и по 50 лв. за всеки 5 км над отгоре - 350+/ 5х50/ = 600.
              Що се касае за това дали е в града или не, аз си имам своите съображения, предполагам и ти имаш твои... но сигурно това е без значение за автора...
              Колега, там ограничението е 90, но е в градски условия, защото има спирки на градския транспорт там. Ветрен и Банево са малко по-натам а те също са квартали на Бургас. Правилно му е написан акта. Тва е положението. Аз, че съм Софианец вече ги знам наизуст там всички камери и радари около Бургас. Смисъл от обжалване нема много голям. Ако бяха с патрулка и да са му писали на ръка акта шанса да са го оплескали е голям. Ама сега със снимка и всичко само ще се занимаваш с глупости и накрая не само глобата ами и разноски по делото ще плати, без да броим обикаляне по адвокати, съдилища и прочее.
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

вижте,извън градско разрешената скорост е 90 км в час,няма населено място в което можеш да караш с 90 км в час,това че има спирки на рейсове не значи че е населено място ако няма други знаци обозначение и те ще са 50-70,дори в София на Цариградско ограничението е 80 км и на бул.България,няма в населено място "градска скорост 90" това е извънградско, как искате го гледайте

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Бате Живко за пръв път виждам изминал 172км и стрелката не е мръднала...да не е счупена нещо ?
                  Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
                  ТАКА СЕ КАРА ! БАВНО И СЛАВНО И ИКОНОМИЧНО най-вече
                  Не е счупена споко

Ето и кога мръдна

http://www.youtube.com/watch?v=hty-2TGHQuQ

Иначе минах 1183км с около 61-2 литра, като има много градско бургас + няколко гонки там с мои хора

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

ТАка е, има табела ... поставена без всякаква връзка с останалите пътни знаци почти до първото кръгово в Бургас и доколкото проверих без съответната табела за край на населеното място в обратна посока... Всъщност виновника е Пътното управление или както се води там ... хмм, жалбата би била интересна
                  Еми какво да кажа туй и клип има за невярващите така си е в Стара ЗАгора също е така като почнат двойните ленти...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Еми какво да кажа туй и клип има за невярващите така си е в Стара ЗАгора също е така като почнат двойните ленти...
                    Клипа го видях, видях и табелата в посока Бургас, но за мен тази табела няма място там и от това се възползва местния КАТ . Всички останали знаци и табели почти до първото кръгово / повтарям се нарочно/ са такива, каквито се поставят извът населени места, което създава впечатление у водачите, че са извън града. А това, че Ветрен било квартал на Бургас не значи че пътя до там е в рамките на населено място, да не говорим че ограничение 90 в градски условия е меко казано неразумно, но пък в този участък няма град ... нито дори село или махала ... а и защо в началото на Ветрен има табели за начало и съответно край на населеното място ? Не знам към днешна дата как е, но в обозримо минало време ако пътуваш от Бургас към Ветрен все си в Бургас ... докато не видиш че навлизаш във Ветрен хем не си излезнал от едно населено място, хем влизаш в друго

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      вижте,извън градско разрешената скорост е 90 км в час,няма населено място в което можеш да караш с 90 км в час,това че има спирки на рейсове не значи че е населено място ако няма други знаци обозначение и те ще са 50-70,дори в София на Цариградско ограничението е 80 км и на бул.България,няма в населено място "градска скорост 90" това е извънградско, как искате го гледайте
                      Има изрични знаци колко е ограничението и къде започва населеното място. Има и знак, че има радар. От там нататък всеки може да си прави свободни съчинения и после да се оплаква що са му взели книжката. Доколкото знам малко по-надолу в посока Бургас е имало доста сгазени хора, смъртни случаи и т.н. така че не е случайно.
                      Last edited by ivo_red; d.m.y г., 19:22.
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Катастрофите в България са 2,5 пъти по-смъртоносни от тези в Европа

Войната на пътищата в България взема 2,5 пъти повече жертви в сравнение с други европейски страни, сочи доклад на Световната здравна организация, цитиран от БТА.

По официални данни на МВР за инцидентите по пътищата на страната през 2012 г. жертвите на катастрофи у нас са близо 600. Според статистиката между 2000 г. и 2010 г. по пътищата на страната живота си са загубили 10 627 българи, а близо 100 000 са били сериозно ранени, като част от тях са останали с трайни увреждания за цял живот, предаде Новини.бг.

Между 2009 г. и 2012 г. са били спасени 1135 човешки живота, изтъква в статистиката си КАТ. Независимо от регистрирания спад на жертвите броят на загиналите при пътни произшествия в България е 102 на 1 000 000 души население, което е между два и три пъти по-високо съотношение в сравнение с държави като Англия, Холандия, Швеция, се отбелязва в доклада на СЗО.

През миналата година в България са регистрирани 6 714 тежки пътнотранспортни инцидента, при които са били ранени 8 191 души.

http://novinar.bg/news/katastrofite-..._NDIyMjs5.html

Май пак обърках темата, нищо, сефте.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                          Има изрични знаци колко е ограничението и къде започва населеното място. Има и знак, че има радар. От там нататък всеки може да си прави свободни съчинения и после да се оплаква що са му взели книжката. Доколкото знам малко по-надолу в посока Бургас е имало доста сгазени хора, смъртни случаи и т.н. така че не е случайно.
                          Абсолютно има си знаци, пак казвам в Стара Загора е пак така...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Като гледам как се е наклонила табелата.... за 20мин. я местя на 20м. след радара

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
                              Като гледам как се е наклонила табелата.... за 20мин. я местя на 20м. след радара
                              За това си има глоба...

Comment

Моята работа е свързана с това да присъствам на последиците от такива скорости Никак не е прияно Със такава Алфа бяха убити трима човеа на околовръстно за М рудник Бургазлий знаят Не си правети експерименти

Comment

Working...
                                X