Известие

Collapse
No announcement yet.

Баумакс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баумакс

Днеска след работа посетих прехваления Баумакс до Люлин. Нали го отварят, щяло да има промоции....
    Пълен ташак!
    Някой пак ни взима за аборигени.
    Обикновен щепсел 7.50 лв.
    Фенерче от 24 го 56 лева.
    Камък за гедория 13 лева.
    Ключ номер 13 около 7 лева.
    Китайски кабел с два чинча, дето е 50 стотинки тука е 450 лева
    И все в тоя дух!
    На всичко отгоре са осрали околовръстното , за да си направят отбивка и въпроса ми е:
    Коя продажна душица го е позволила!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Мордохи аз съм на мнение че всичко по големите вериги за масовият потребител в България е издуто поне на 100 процента надценка и е пълен майтап,разглеждах 2 пъти тоя на Надежда че си търсех стилажи за склада,под всякаква критика цена-качество,рамките бяха от боядисани прегънати вестници правени,плоскостите от ламарина дето може да те пореже,а имаше промоция на един стилаж и бяха сложили стереопорена тежест с надпис 120 кг на рафт и аз го разгледах и се потресох,плоскоста е от талашит а захващането не е с болтове а влизат едни дребни кукички в платното...и накрая се ни като размери ми допадна нещо ни като здравина, и ела да видиш стилаж изчислен с винкели свалящи се панели могат да се катерят слонове по него си барнах от едно местенце ама правен от грамотен човек всичко е измерил до милиметър и разпробил.

Comment

Подразни ме просташката самоувереност, която цареше отвсякъде. Съвсем произволните цени. Сякаш изсмукани от пръстите.
      проявата на пълно неуважение към нас като нация.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

В тоя Баумакс не У ред изобщо,цените им са адски високи,веднъж влязох да направя справка за даден артикул и от тогава изобщо не съм влизал при тях,а нямам и намерение.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Само помияри инвестират в България, ако случайно попаднат някои други и те стават такива - явно е заразно.
          При откриването им в Плевен преди няколко години се затичах да си купя едни соларни алейни лампи - оказа се, че едни и същи лампи, на две отделни места, са на ралични цени.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Иво не се нервирай,отбивката е временно до като направят детелината.Ще има и една по-надолу до караулката която ще вдигна банкет като я вдигат с крана
            Стратегията им относно цените е велика.Гръмка реклама всичко на промоция и ела да гледаш на тъпия народ сейра.От 7 часа имаше опашка да влезнат,околовръсното под блокада както и половината Люлин.Интересното че млатеха и пеша през полето...овча работа.Но за сметка не видях един да е с празни ръце.Така се прави оборот.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              ...проявата на пълно неуважение към нас като нация.
              На 'секи, койт'не уважава нацията - по един топъл отзад!!!
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Аз лично съм с добри впечатления от този магазин.

Сега по темата

В Столицата работеха доста малки железарийки и магазини за строителни материали, при навлизаето на огромните мастодонти Практикер и Бриколаж те фалираха, демек убихме бългаския предприемачески дух, за който господа демократ капиталистите в този форум говорят.
                Същите големи вериги можеха да си позволят да работят на загуба подбивайки пазара с ниски цени. Когато разчистиха дребната конкуренция цените им пощУрЕха.
                После на разчистения пазар дотътри дебелия си западноевропейски ГЪЗ и Баумакс с надутите си цени.
                Същият балон бе и "великата" ИКЕА, както и много други едри мастодонти.
                Та, някой тук би ли ми обяснил, защо се случи това?
                Влязохме в ЕС, за да разширят пазара си големите динозаври. Това е едно от доказателствата, че ЕС имаше по-голяма сметка от нас да бъдем приети. Казах, едно от доказателствата
                А в колко други сектора се случи същото
                И тук идва логичният въпрос, защо първо не създадохме някаква работеща капиталова икономика, преди да сваляме гащи и да се навеждаме на "добрите инвеститори", които попиляха едва зараждащия се БГ "бизнес".
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Да попитам, така и стана въпрос за цени и железа...?
                  Къде мога да си намеря тънкостенни тръби / около ф 60 мм / или профил 50*50 мм? Просторче да си спретна некво...

Гледах цените на железата в Баумакс, но явно в тях има добавени и благородни метали ??
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Аз лично съм с добри впечатления от този магазин.

Сега по темата

В Столицата работеха доста малки железарийки и магазини за строителни материали, при навлизаето на огромните мастодонти Практикер и Бриколаж те фалираха, демек убихме бългаския предприемачески дух, за който господа демократ капиталистите в този форум говорят.
                    Същите големи вериги можеха да си позволят да работят на загуба подбивайки пазара с ниски цени. Когато разчистиха дребната конкуренция цените им пощУрЕха.
                    После на разчистения пазар дотътри дебелия си западноевропейски ГЪЗ и Баумакс с надутите си цени.
                    Същият балон бе и "великата" ИКЕА, както и много други едри мастодонти.
                    Та, някой тук би ли ми обяснил, защо се случи това?
                    Влязохме в ЕС, за да разширят пазара си големите динозаври. Това е едно от доказателствата, че ЕС имаше по-голяма сметка от нас да бъдем приети. Казах, едно от доказателствата
                    А в колко други сектора се случи същото
                    И тук идва логичният въпрос, защо първо не създадохме някаква работеща капиталова икономика, преди да сваляме гащи и да се навеждаме на "добрите инвеститори", които попиляха едва зараждащия се БГ "бизнес".
                    Тук си много прав, като никога.
                    Сега ще скочат някои хора, колко е хубаво, че си внасяме стари коли без ДДС и можем да ходим на море в Гърция.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Единственото предимство не тези магазини се състои в това, че много стока е събрана на едно място и в това, че пазаруването е по-удобно. Цените в никакъв случай не са ниски. Тези на инструментите са средно с 30 % по-високи спрямо малките железарии.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз също снощи минах оттам и съм 100% съгласен с мнението за цените - наистина не релевантни и нереални, дори т.н. "промоционални стоки"...Затова и сметката ми на касата беше от сорта на 6-7 лв. Направи ми впечетление, обаче, че хората пазаруваха като за последно - паркинга беше препълнен, всеки грабеше някакви скъпи боклуци, а на опашката се чакаше по 8-10 мин. поне.
                        Относно оковръстното - тук не съм съгласен вече. Този участък на околовръстното е в отвратително състояние откъм пътна настилка още преди да построят магазина - дупките са потресаващи и винаги минавам в участъка с не повече от 30 км/ч с повишено внимание. Останалият асфалт към момента е пълен с кални топки и камъни от камионите на фирмите строящи разширението на околовръстното. Съгласен съм, че ще стане много добре пътя и пътня възел там, но защо не позакърпиха първо старият път а след това да започнат да строят - в момента кратерите са опасно много...
                        Last edited by sasho_n2; d.m.y г., 11:40.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Аз съм доволен...взех си скоро една водоструйка на Кархер и една гидория...и си бяха на мн добра цена!
                          Има и скъпи неща!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе хора вие да прочетохте условията им!
                            Ако някъде намерите по евтино от тях те ви го дават на същата цена + още намалена...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Абе хора вие да прочетохте условията им!
                              Ако някъде намерите по евтино от тях те ви го дават на същата цена + още намалена...
                              Това не е ли само за продукти в промоция, както е и в Кауфланд?
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Working...
                              X