Известие

Collapse
No announcement yet.

Омразните клишета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Продължаваш да ме разсмиваш! На мен ли ми казваш как е правилно?
    Я виж датата на този пост и даже можеш да видиш как се беше написал в началото, ако си забравил, хаха
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=20
    Тогава едно S липсваше. Не мога сам да променя ника си. А технически грешки се допускат.
    Впросът е, че ти сега се заяде, без да си видял, че вече е оправено. Все пак старите модератори не бяха отзивчиви към мен.
    Та днес написаното от теб - :"грешно латинско име" е неактуално.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Тогава едно S липсваше. Не мога сам да променя ника си. А технически грешки се допускат.
      Впросът е, че ти сега се заяде, без да си видял, че вече е оправено. Все пак старите модератори не бяха отзивчиви към мен.
      Та днес написаното от теб - :"грешно латинско име" е неактуално.
      http://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9...B8%D0%BD%D1%8F
      Sus scrofa.....пише се разделено а не слято.....ти не си оригинална свинкя май......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        http://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9...B8%D0%BD%D1%8F
        Sus scrofa.....пише се разделено а не слято.....ти не си оригинална свинкя май......
        Айде прочети всичките постове бе!

Ебати неадекваното включване,
        К.М.

Comment

Айде прочети всичките постове бе!

Ебати неадекваното включване,
          Ти луд ли си бре....мързи ме да чета всичките постове.....харесват ми неадекватните включвания.
          ....и стига се оправдаваш с технически грешки,признай си мъжки,че си менте прасе.
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 11:38.

Comment

Ти луд ли си бре....мързи ме да чета всичките постове.....харесват ми неадекватните включвания.
            ....и стига се оправдаваш с технически грешки,признай си мъжки,че си менте прасе.
            Двойното SS знам, че ти допада, но аз явно съм го пропуснал.
            К.М.

Comment

Двойното SS знам, че ти допада, но аз явно съм го пропуснал.
              ......пак си клише......измисли нещо ново,всички знаят,че съм наци с портрети на Хитлер вкъщи и слушам по цял ден "Лили Марлен" в изпълнение на Марлене Дитрих.
              http://vbox7.com/play:c98666b5

Comment

......пак си клише......измисли нещо ново,всички знаят,че съм наци с портрети на Хитлер вкъщи и слушам по цял ден "Лили Марлен" в изпълнение на Марлене Дитрих.
                Не е задължително да сушаш Лили и да имаш портрети, за да бъдеш наци, но нека не се увличаме в този спор.
                К.М.

Comment

Не е задължително да сушаш Лили и да имаш портрети, за да бъдеш наци, но нека не се увличаме в този спор.
                  .....КЛИШЕ....КЛИШЕ.........

Comment

Мен ме кефи крилатата фраза :

Миг невнимание - цял живот умрял.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Кои бозайници освен човека и делфините правят секс за удоволствие? Доколкото знам останалите животни се клецат само през размножителния период.
                      Чинчилите, намират партньор и се обичат. Правят любов не се чу....т .
                      Ако разделите двойка чинчили, е много възможно да умрат от мъка една по друга.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Шимпанзетата бонобо, там няма мъжко няма женско, а си се надупил да изровиш някой корен, а си си го заработил. По National Geographic ги даваха, смял съм се със сълзи.http://bg.wikipedia.org/wiki/Бонобо
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Шимпанзетата бонобо, там няма мъжко няма женско, а си се надупил да изровиш някой корен, а си си го заработил. По National Geographic ги даваха, смял съм се със сълзи.http://bg.wikipedia.org/wiki/Бонобо
                          хахааха...няма момиче,няма момче...при всяко положение бонобо е'е......от една песничка на Бичето...
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Тайната на пропагандата: клише клише избива.

---------- Post added at 08:48 ---------- Previous post was at 08:47 ----------

Коментари,давайте сега.

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:48 ----------

От тази серия най ме дразни това:

Знаете ли кой измисля вицовете за блондинки?
                            Брюнетките в самотните си нощи.
                            Дивата свиня вещае опасност, а много свине предсказват сплетни и интриги.

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 08:55 ----------

Ако може коментирай цитата.
                            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Ето едно клише!
                              Свате, Лили Марлен е в оригинал на Лале Андерсен. Плочата е под номер 1212 или нещо подобно. На български я изпълнява Ива-Ваня, съпругата на Норберт Шулце. Много интересна личност. Певица актриса и шампион по езда на Германия. Тя никога не забравя, че е българка.
                              Отплеснах се!
                              Много ме дразни, като се замотая в нещо и закъснея, не по моя вина, някой селяндур да ми каже: Не можа ли да тръгнеш по-рано!?
                              Дразни ме , когато от екрана, във вестниците или по радиото, бъдещите ни надежди говорят много смислени неща с думи като: тва, в*смисъл, искам да кажа, какво се случва, очакваме да се случи, надяваме се да се случи и изобщо вариации на подмяната на става със случи.
                              Дрязнят ме хора, които явно нямат основно образование, не могат да се изразяват, но акъл леят навсякъде.
                              Турцизмите някога са били много повече от сега. Лека-полека те изчезват в миналото и това не бива да ни треввожи.
                              Все пак я ми преведете резил и сеир!
                              Те са си чисто турски и ги няма в нито един друг език. Да не бъркаме заемки с чуждици!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Ето едно клише!
                                Свате, Лили Марлен е в оригинал на Лале Андерсен. Плочата е под номер 1212 или нещо подобно. На български я изпълнява Ива-Ваня, съпругата на Норберт Шулце. Много интересна личност. Певица актриса и шампион по езда на Германия. Тя никога не забравя, че е българка.
                                Отплеснах се!
                                Много ме дразни, като се замотая в нещо и закъснея, не по моя вина, някой селяндур да ми каже: Не можа ли да тръгнеш по-рано!?
                                Дразни ме , когато от екрана, във вестниците или по радиото, бъдещите ни надежди говорят много смислени неща с думи като: тва, в*смисъл, искам да кажа, какво се случва, очакваме да се случи, надяваме се да се случи и изобщо вариации на подмяната на става със случи.
                                Дрязнят ме хора, които явно нямат основно образование, не могат да се изразяват, но акъл леят навсякъде.
                                Турцизмите някога са били много повече от сега. Лека-полека те изчезват в миналото и това не бива да ни треввожи.
                                Все пак я ми преведете резил и сеир!
                                Те са си чисто турски и ги няма в нито един друг език. Да не бъркаме заемки с чуждици!
                                ....писъл съм Лили Марлен в изпълнение на Марлене Дитрих а не,че песента е нейна....Дитрих е противник на нацитата,но умното Прасе не го знае.
                                Дитрих популяризира песента Лили Марлен в щатите,песента е била хит,както за немските войници така и за хамериканските.

Comment

Working...
                                X