Известие

Collapse
No announcement yet.

Времето е чалга и ние сме във времето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:36.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Твьрдо - не. Напротив, изобщо не искам да ги гледам.
      Само дето тук не става вьпос за мен, теб или някой друг с изградена ценностна система.
      ВЕрно нЕма такова нещо като чалга култура, тя вече е "официална" за населеното място което обитаваме.
      Надявам се няма да ме убеждаваш, че медиите не са от най мощните инструменти,за изграждане на ценностна система.
      По коя медия те заливат с чалга, от тези, за които не си плащаш абонамент?
      Навън в кое заведение пускат чалга, в макдоналтс, в КФС, в кой МОЛ дънят чалга, в кой детски клуб пускат Галена?
      Има концерти на Пайнер, на които можеш да не пускаш детето си.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Понятие "Чалга култура" нЕма.
        Не са от двете страни на барикадата с християнските ценности.
        Това е просто лека, повърхностна, неангажираща музика.
        Всяка вечер ли искаш да гледаш филми като "седем души", "21 грама" или "красив ум", аз понякога искам да гледам филми като "професия блондинка".
        Това няма да промени моята ценностна система, защото тя е кована на друго място и с правилните инструменти.
        Не твърдя, че е най-доброто, разбира се.
        Аз имам нужда понякога от нещо елементарно за смилане, нещо неангажиращо, нещо повърхностно, нещо което не ме кара да зациклям разсъждавайки върху живота.
        Чалгата не е причина за нищо, тя е следствие от нещо, чиито корени са много по-дълбоко и много по-сериозни от някаква си музика.
        Свиньо, не говоря за твоята, моята или за половината пишещи тука ценностна система, а за неукрепналите ни деца!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Аз моите съм ги закърмил с Pink Floyd, Dire Straits, Deep Рurple и други величия, не защото съм го искал, а защото съм си ги слушал кефейки се в тяхно присъствие.
          При положение, че тези хора/децата/ са слушали тази музика, някак си им си струва изкуствено и отвратително изпълнението на фолк-дивите.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• ---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 18:16.

Comment

По коя медия те заливат с чалга, от тези, за които не си плащаш абонамент?
              Навън в кое заведение пускат чалга, в макдоналтс, в КФС, в кой МОЛ дънят чалга, в кой детски клуб пускат Галена?
              Има концерти на Пайнер, на които можеш да не пускаш детето си.
              Макар че съм на твоята позиция, хвърли един поглед Деца танцуват на хит на Азис в училище

п.п. всъщност като се зачетох - родителите, които присъствали на мероприятието, нямали нищо против...пак там е заровено кучето...
              Last edited by rossenvn; d.m.y г., 23:47.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Ужас - явно не съм за този Свят.
                Баси извращението - децата в училище да танцуват на тази чалготия.
                sigpic

Comment

• Това чалгата стана като империализма едно време
                  Умреме някой / нещо (други) да са ни виновни... и с чалгата така.
                  А тя е следствие, не първопричина... причините ги търсете в разпада на ценностите през последните години (края на предния строй и междувремието след него).
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• ---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 18:17.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Свиньо, не говоря за твоята, моята или за половината пишещи тука ценностна система, а за неукрепналите ни деца!
                      Уточнихме вече, че това е грижа на семейството.

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:30 ----------

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Макар че съм на твоята позиция, хвърли един поглед Деца танцуват на хит на Азис в училище

п.п. всъщност като се зачетох - родителите, които присъствали на мероприятието, нямали нищо против...пак там е заровено кучето...
                      На колко детски тържества си присъствал?
                      В БГ сме царе на упражнението да вадим общовалидни изводи от изключения.
                      Набие един ученик своя учител и вече аууууууу всички ученици са побойници, аууууууу ама никакъв морал нямат, ауууууу ние бяхме по-възпитани.

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Аз моите съм ги закърмил с Pink Floyd, Dire Straits, Deep Рurple и други величия, не защото съм го искал, а защото съм си ги слушал кефейки се в тяхно присъствие.
                      При положение, че тези хора/децата/ са слушали тази музика, някак си им си струва изкуствено и отвратително изпълнението на фолк-дивите.

Това е клише.
                      Никога не бих налагал кой каква музика да слуша.
                      Какво значи закърмени с определена музика.
                      В България ли живеят?
                      К.М.

Comment

Това е клише.
                        Никога не бих налагал кой каква музика да слуша.
                        Какво значи закърмени с определена музика.
                        В България ли живеят?
                        Както винаги, мисълта ти върви след движението на пръстите.
                        Прочети внимателно какво съм написал и ще си отговориш сам на въпроса.
                        За теб може да е клише - за мен живата истина.
                        Едно време имаше предимно истинска музика, а сега преобладават бозите.
                        В България живеят, но си подбират приятелите и с чалгари много, много си нямат взимане-даване.
                        sigpic

Comment

На колко детски тържества си присъствал?
                          В БГ сме царе на упражнението да вадим общовалидни изводи от изключения.
                          Набие един ученик своя учител и вече аууууууу всички ученици са побойници, аууууууу ама никакъв морал нямат, ауууууу ние бяхме по-възпитани.
                          Айде сега, без вина виновен...просто показах един случай, нямам за цел да заклеймявам училището, те хората сами са си го искали. Просто някой трябва да стане и да каже, че така не може, ама на никой не му стиска. Даже и тогавашния министър беше смрънкал нещо.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Както винаги, мисълта ти върви след движението на пръстите.
                            Прочети внимателно какво съм написал и ще си отговориш сам на въпроса.
                            За теб може да е клише - за мен живата истина.
                            Едно време имаше предимно истинска музика, а сега преобладават бозите.
                            В България живеят, но си подбират приятелите и с чалгари много, много си нямат взимане-даване.
                            Ти за моите пръсти не се притеснявай.
                            Хубавата музика винаги е под ръка, въпрос на цъкване на плея с подходящия диск или намиране на подходяща честота.
                            Проява на тежък снобизъм е да съдиш за качествата на един човек по стила музика, който слуша.
                            К.М.

Comment

Проява на тежък снобизъм е да съдиш за качествата на един човек по стила музика, който слуша.
                              Изключения има, но затова са изключения.
                              От скромния си, но дългогодишен опит съм се убедил, че има взаимовръзка между типа музика и характера на човека.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Изключения има, но затова са изключения.
                                От скромния си, но дългогодишен опит съм се убедил, че има взаимовръзка между типа музика и характера на човека.
                                Толкова колкото има връзка и между марката автомобил и характера.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X