музиката и за мен определя характера,хора който слушат всякаква музика са непостоянни в личният си живот и несериозни,хора който не разбират и не долавят от никаква музика са пълни амеби и слабохарактерни в личният си живот,класическа музика и опера слушат психопатите за мен,чалгата си е запазена марка на агресивни изтрещеняци и на плиткоумни кифли без морални ценности-това виждаш и чуваш такъв искаш да си,аз като слушам хеви метъл от дете не съм наркоман дори бира не понасям и цигарите спрях,селяндурите си мислят че като ти кажат-я му не разбирам нищо на тоа къде пее -рок на английски,е добре де а на цигански и турски и арабски и сръбски и гръцки всичко им разбираш така ли?значи 1 селяндур разбира 5 езика но 1-английски не,бушменските ритми са ти по дифолт вградени в кратуната и почваш да се тресеш в свински тръст и да подскачаш неистово,имал съм 3 гаджета който слушаха "фолк" не ми оставиха нищо ценно което да ме тегли към тях като присъствие,загледайте се от провинциалните коли или софийски такива каква агресия и простащина се излъчва и с туннинг и поведение и на пътя и изобщо само като чуеш зурлите извиването и маанетата от вътре.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Времето е чалга и ние сме във времето
Collapse
X
-
Дяда Фройд и бай Юнг си намериха наследник..., па аз все си мислех, че секса е най важен, явно понеже съм полово неудовлетворен
Не е ясно само какви са тия, дето не слушат музика например (освен глухите) А иначе за зурлите си прав, спор нямаLast edited by fred; d.m.y г., 00:49.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНапьлно в духьт на внушението от линка.
Един вид - трай си, щото причината е в теб. Хубаво, ама като си трая, как ще се промени полужението. Не е ли време, като изпростея някой да ме "срита", та да си имам "едно наум" преди следваща изцепка.
Чалгата просто запълва вакуума оставащ след разпада на ценностите, а не го създава.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениемузиката и за мен определя характера,хора който слушат всякаква музика са непостоянни в личният си живот и несериозни,хора който не разбират и не долавят от никаква музика са пълни амеби и слабохарактерни в личният си живот,класическа музика и опера слушат психопатите за мен,чалгата си е запазена марка на агресивни изтрещеняци и на плиткоумни кифли без морални ценности-това виждаш и чуваш такъв искаш да си,аз като слушам хеви метъл от дете не съм наркоман дори бира не понасям и цигарите спрях,селяндурите си мислят че като ти кажат-я му не разбирам нищо на тоа къде пее -рок на английски,е добре де а на цигански и турски и арабски и сръбски и гръцки всичко им разбираш така ли?значи 1 селяндур разбира 5 езика но 1-английски не,бушменските ритми са ти по дифолт вградени в кратуната и почваш да се тресеш в свински тръст и да подскачаш неистово,имал съм 3 гаджета който слушаха "фолк" не ми оставиха нищо ценно което да ме тегли към тях като присъствие,загледайте се от провинциалните коли или софийски такива каква агресия и простащина се излъчва и с туннинг и поведение и на пътя и изобщо само като чуеш зурлите извиването и маанетата от вътре.
Не си, щот рядко мислиш.
Хитлер слушал Вагнер, и вече дай да лепнем етикета.
Стига тъпотии, че ми пИснА."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЕдва ли някой не е наясно каква е причинно следствената врьзка. Тьнкият момент е че се зароди цяла индустрия, занимаваща се сьс запьлване на тоя вакуум. И го прави добавяйки още от него.
Като чета множеството коментари, явно има и такива дето не са наясно.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЧалгата просто запълва вакуума оставащ след разпада на ценностите, а не го създава.
За класическата музика - не мога да я разбера, но ми харесва, защото ме успокоява и почти винаги когато я слушам ми се приспива.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТочно така, но за съжаление успя да създаде някакви полуидиоти, мелези и други самораслеци, които все пак си го усещат, че нещо не е наред.
За класическата музика - не мога да я разбера, но ми харесва, защото ме успокоява и почти винаги когато я слушам ми се приспива.
Шегата на страна, поредното клише, класическата музика, далеч само не успокоява, нито пък успива само."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеE, има класически произведения, на които ще искаш и един кютек да врътнеш.
Шегата на страна, поредното клише, класическата музика, далеч само не успокоява, нито пък успива само.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСуско, самото звучене, тембър и др., произлизащо от инструментите и изпълнението на живо на този тип музика е такова, че дори и да има динамика и по-високи децибели, музиката успокоява.
Успокоявала..........
Класическата музика вдъхновява и възбужда не по-рядко отколкото успокоява.
Просто слушаш твърде малко и твърде рядко класическа музика.
Нека не забравяме, че тя е първоизточника на всички останали стилове."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМоже и да те запича.
Успокоявала..........
Класическата музика вдъхновява и възбужда не по-рядко отколкото успокоява.
Просто слушаш твърде малко и твърде рядко класическа музика.
Нека не забравяме, че тя е първоизточника на всички останали стилове.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКласическа музика на живо слушам само безплатно, може би затова заспивам, но чалга не бих слушал дори и да ми плащат.
Нали знаеш, кои са всеядните животни. Човек, плъх и свиня. Е, някои добавят и мечката.
В поп-фолка и чалгата има и хубави песни."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВ поп-фолка и чалгата има и хубави песни.
Направо им се чудя на самочувствието на тези твари.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКласическа музика на живо слушам само безплатно, може би затова заспивам, но чалга не бих слушал дори и да ми плащат..
Навремето класическата музика, както и викаме си е била просто музика и е слушана от богати и бедни еднакво.Нищо че е създавана често пъти в дворовете на крале и така нареченото висше общество.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment