Известие

Collapse
No announcement yet.

Обжалване на акт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ветрен е квартал на Бургас от 2009г., преди това е село. Затова има стара табела Бургас преди караулката и надпис винетка на асвалта които не са премахнати след като става квартал ветрен. А слагат табелка Бургас при пътния възел защото по ОУП пътят между ветрен и Бургас вече се води градска магистрала, както е цариградско шосе в София.
    По принцип не са си свършили съвсем работата, но идвайки от София имаш табела Бургас с която си информиран че влизаш в градска зона. Та си мисля файда от обжалването надали ще има, най много да отечеш с още пари.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
      Ветрен е квартал на Бургас от 2009г., преди това е село. Затова има стара табела Бургас преди караулката и надпис винетка на асвалта които не са премахнати след като става квартал ветрен. А слагат табелка Бургас при пътния възел защото по ОУП пътят между ветрен и Бургас вече се води градска магистрала, както е цариградско шосе в София.
      По принцип не са си свършили съвсем работата, но идвайки от София имаш табела Бургас с която си информиран че влизаш в градска зона. Та си мисля файда от обжалването надали ще има, най много да отечеш с още пари.
      Даже има автобусни спирки на градския транспорт, също така изходите от обектите като сервизи и Джъмбо включително и бензиностанция Еко където е камерата са без престроителни ленти като на магистрала. Не е много разумно да караш със 170км/ч и някой да се включи в движението буквално потегляйки от 0км/ч пред теб, това си е абсолютно градско.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 16:23.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Даже има автобусни спирки на градския транспорт, също така изходите от обектите като сервизи и Джъмбо включително и бензиностанция Еко където е камерата са без престроителни ленти като на магистрала. Не е много разумно да караш със 170км/ч и някой да се включи в движението буквално потегляйки от 0км/ч пред теб, това си е абсолютно градско.
        ааа шом виждаме поляни наоколо, нач не мои да и градску батка
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          ааа шом виждаме поляни наоколо, нач не мои да и градску батка
          Еко ли беше или Ромпетрол бензиностанцията, че ги бъркам?

Comment

ромпетрол
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Но аз идвам от Джъмбото , и тази табела от София , въобще не мога да я видя Така че не са си свършили работата пак нашите хубостници Като не са я свършили , няма да ми взимат книгата !
              Attached Files

Comment

Тия дела се водят но административния ред (ГПК май, ама провери) и не знам какви разноски да има.Аз съм обжалвал така акт, сам, без адвокат никакви разноски нямаше и акта беше отменен.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Тия дела се водят но административния ред (ГПК май, ама провери) и не знам какви разноски да има.Аз съм обжалвал така акт, сам, без адвокат никакви разноски нямаше и акта беше отменен.
                  И аз така мисля ,че не би трябвало да има разноски

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
                    Но аз идвам от Джъмбото , и тази табела от София , въобще не мога да я видя Така че не са си свършили работата пак нашите хубостници Като не са я свършили , няма да ми взимат книгата !
                    Не можеш да видиш табелата защото не си излизал от града, табелите обозначават начало и край на едно населено място, а този край е след разклона за Ветрен по магистралата и след Ветрен по стария път. Нямаш шанс, незнанието на закона не те уневинява.

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
                      Добре а ти по пътя някъде имаш ли табела край на Бургас??

Comment

Добре а ти по пътя някъде имаш ли табела край на Бургас??
                        Гиги това е все едно да караш със 170 между караулката и Горубляне и да спориш, че не си в града.

Comment

!

Колега burgazliqta, не мисля че си прав.
                          Това че някой не си е свършил работата не е оправдание да се нарушават законите. В БГ има много кръстовища с откраднати знаци. Значи ли че трябва да караш с пълна газ оттам защото някой не си е свършил работата да ги постави наново??? А и в крайна сметка да караш не е само да следваш знаци и маркировка, малко и мислене иска.
                          Мисля че нямаш никакъв шанс да падне акта при тези обстоятелства.
                          Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                          Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Моралистите да го дават по-спокойно.
                            Мисля че в неговата предишна тема казах че не става дума за това дали е нарушил закона,а за това как е представено нарушението и как е заснето.
                            Още повече ЧЕ: той познава закона но Изпълнителна Агенция Пътища не му дава възможност да го спазва.Това дали се е обесил циганин на табела,или я е предал в Надин не означава че мисловно всеки водач на МПС трябва да знае къде е имало или ще има табели за край/начало на град/село.
                            Няма табела-няма нарушение на закона в частност движение в населено място!
                            Няма табела указваща начало/край на населена местност,но има маркировка за задължителен винетен стикер.Които пък означава автоматично че си напуснал неселено място и си длъжен да спазваш ограниченията на първокласен/второкласен на между градски или междуселски път.
                            На първа инстанция акта и произлязлото от него наказателно постановление ще бъде потвърдено от съда.На втора инстанция си наеми адвокат и оспорвай решението на наказващия орган.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Моралистите да го дават по-спокойно.

На първа инстанция акта и произлязлото от него наказателно постановление ще бъде потвърдено от съда.На втора инстанция си наеми адвокат и оспорвай решението на наказващия орган.
                              Остави морала, не кешира ли правилно, втората част от прогнозата ти няма да се сбъдне.

Comment

То е ясно че кешовицата играе главната роля.Има адвокати които те свалят от бесилото.Но трябва да претеглиш нещата преди да тръгнеш за главната роля
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X