Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Естеееееествено, много по-добре е да имаме смътни спомени, отколкото светло бъдеще
    sigpic

Comment

Това е отговора на въпроса "However, Could VAG support yet another brand? I fail to see where Alfa Romeo would fall in the already existing VAG lineup"
      И това http://www.allpar.com/news/index.php...es-buying-jeep
      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

по-добре ауди отколкото фиат, но все си е
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
          по-добре ауди отколкото фиат, но все си е
          Фиат, фиат, ама Мазерати . 4С си е Мазерати, а не Фиат, та ако и следвашите са така, предпочитам да си останат италианска марка, а не поредния гоуф гти...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Положителното е че в следващия модел на Алфа, перата на волана за смяна на скоростите ще са от Ламбо.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              Положителното е че в следващия модел на Алфа, перата на волана за смяна на скоростите ще са от Ламбо.
              А климатроника от А6, пЪрдон Гаярдо
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Бате недей! VAG ще ги купи и съсипе. Виж какво направи със Шкода. Бяха лидери, а след като VAG ги купи сега са на дъното! Немислимо е простия немец да се добере до AR. Ще ги докара сигурно до там да имат поне 4-5 модела в продуктовата гама, което не се е случвало от.........20 години.
                Айде да са само 9 годинките Бившотото ти купе беше 4-ят от общо 5-те модела през въпросният период и продажбите никак не вървяха зле. Спада започна с платформата 159/Брера.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Айде да са само 9 годинките Бившотото ти купе беше 4-ят от общо 5-те модела през въпросният период и продажбите никак не вървяха зле. Спада започна с платформата 159/Брера.
                  Ами и през 2008г имаха 4-5 модела, по обясними причини след тази година дойде рязък спад.
                  No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                  Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                  e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Ако правеха скучни ръбести комбита в на базата на платформата на голф , щяха да продават повече.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Смятайте го както ви е удобно на вас.

Периода 1992 - 1995 се влачат последните бройки на 155 и 164.

1996 се появява 145 146 (което си е една кола) и GTV. (3 модела)

1998 се появява 156 и 166. (2 модела)

2000 се появява 147. Вече не се предлагат 145/6

2004 се появява GT.

2005 159-тката.

2006 Brera

2007 8c (което въобще не му е тук мястото)

2008 MiTo

2010 Giulietta

По обобщено може да се каже, че марката предлага по 3 модела на 5 години. Един с 2 врати купе, един хечбек и една лимузина.

Като след 2004 година е предложила две купета GT и Brera. Един хечбек нисък клас MiTo и една лимузина 159. За осем години няма нова лимузина дори в среден клас. Има една Giulietta, която не изпъква с нищо и е в класа на 1 серия BMW.

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ако правеха скучни ръбести комбита в на базата на платформата на голф , щяха да продават повече.
                      Пише се "на базата на...". Не е нужно да слагаш "в на базата..." И вярвай ми има доста ръбати и не-скучни комбита.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Има разбира се и други ръбести, не претендирам, че съм споменал всички.
                        А пиша доста бързо и не гледам (в нета), някои паразитни грешки, да ги наречем. Не се прави на пунктуален коректор .
                        Last edited by fred; d.m.y г., 17:54.
                        sigpic

Comment

156 се появява 97-ма...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            156 се появява 97-ма...
                            Да, а 98 е кола на годината.
                            Иначе освен пускането на моделите има различни модификации- например 156 GTA и Sportwagon GTA са пуснати през 2002 в производство,а през 2003 е представена GT, както и фейслифт на 156 и 166 през същата година.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:28.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                              Аз се чудя сред толкова заклети фенове на марката защо като има някаква светлина в тунела и сами си затваряте очите. Нима предпочитате сегашната ситуация и гама от модели? Може да не ви кефи нито едно Ауди или ФВ или Сеат, може и Ламбо да не ви кефи грам, но кефи ли ви да няма нови модели, а наличните такива да не са особено конкурентоспособни?

@ fred стига три. Кажи си кво'т ти е на сърце.
                              Аз се чудя ти дали изобщо си успял да усетиш истински страстта, с която Алфа печели фанатизирани фенове, които дори след толкова години не искат да погледнат друга марка. Е, нито едно от тези неща няма да се намери в Алфа ако премине под шапката на VAG.

Правиш сравнения с Ламбо, Бентли и Бугати... нали се сещаш, че Алфа далеч няма да бъде супер спортен или луксозен автомобил и далеч няма да си дават особено зор както за горе споменатите?

Макар, че лично аз съм раздвоен, защото моята истинска любов ясно се вижда, че е братчето от Торино и ако ФИАТ продаде Алфа може и ние най-после да имаме поводи за радост, но това ще значи, че вълнуващите автомобили, които по мое мнение заслужават внимание ще намалеят с още един... пък те и без това се броят на пръсти
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Peak1 го е казал точно.
                                Абе Шокси, не знам какво аз трия, ама Peak1 e цитирал нещо, което ти си изтрил.
                                А квот ми е на сърце-па аз си го казвам.Най ми на сърце да имам малък замък в Германия и да карам италианска кола, на старо.
                                Много автомобили също ме кефят, ама трябва ли да плюем и да говорим глупости, понеже алфите нямали повече модели?
                                Last edited by fred; d.m.y г., 08:29.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X