Известие
Collapse
No announcement yet.
Митът "2.0 туин спарк"...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеДупница, Сливница, всичко под ножаAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....ай това ми е любим маршрут от Дипница до Сливница.
---------- Post added at 07:11 ---------- Previous post was at 07:07 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеФерариста сега ще се нака от кеф.......
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:11 ----------
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеБравооо . Въглищата ДОЛУУУУПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе Вие,, да не сте от Курило....п.п.квартал на Нови искър
---------- Post added at 07:11 ---------- Previous post was at 07:07 ----------
Е.....Ферариста сега ще се нака от кеф.......
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:11 ----------
У мене има нешо пернишко и ще продължавам да си копкам въглища...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеФерариста да се писне с 2,0-ката си с мене сега да видим...и мен ме бягат някой аудита, ама си трая да не им вдигам самочуствието
)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:07.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеПреди да чимпнете мипнете сичките мълчите,ама след това ставате много вървежни.Що ли?.
Comment
-
Мани бе, чупят съединители, скоростни кутии, бутала, клапани, бензин и нафта харчат, масло искат отвреме-навреме...
А не е нещо да кажеш - все чисто нови коли да го еб@, на нЕма и по 15-16 години средна възраст, лъчезарки от по-горе изброените средища на почтени и честни търговци на коли... Бива ли такова нещо?!
Пълни боклуци са тия алфи - и дизелите и бензините, че и тия на гаС!!! Да не говорим, че и данък трябва да им се плаща, че и застраховки... За винетки да не говорим... Б@хти кочините мръсни!
Comment
-
...чупят съединители....ама ментос съединители.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment