If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отказът от това да се кара на газ го отдавам на следните причини:
1 - Човек не разполага с обективна информация по въпроса.
2 - Човек страда от познатата инерция на мисленето и консерватизъм.
3 - Човек робува на комплексите си.
4 - Човек разполага с голям финансов ресурс и не се интересува от това как ще го изразходва.
5 - Човек се страхува от непознатото
6 - Жена ти не ти дава да возиш "бомбата" в багажника.
Или на някой му е през к*ра какво си мисли друг на какво кара и защо .
Газовата ми уредба е кадърно монтирана и настроена.
Не съм махал откачал дебитомер и пин 15.
Нямам проблеми със сондата и на диагностика няма никакви грешки.
И по-важното - двигателят работи перфектно и по нищо не можеш да усетиш, че тази кола се движи на газ, освен по разхода на пари.
Има хора в този форум, които са ми карали колата на газ и знаят за какво иде реч.
Както каза Code, ако карам кола за 100 К лева, сигурно ще ми е все тая с какво гориво я карам.
Но при положение, че за едни 100 К пробег разликата между разхода на гориво бензин - газ е равностойна на близо 2 пъти стойността на колата............
Накратко:
Карането на газ не влиза в конфликт с заводско-заложените параметри на колата, резултатът от това има смислен финансов израз, в значително по-малка степен замърсявам околната среда (не разбирам защо трябва да се срамувам да изтъкам това последното).
Отказът от това да се кара на газ го отдавам на следните причини:
1 - Човек не разполага с обективна информация по въпроса.
2 - Човек страда от познатата инерция на мисленето и консерватизъм.
3 - Човек робува на комплексите си.
4 - Човек разполага с голям финансов ресурс и не се интересува от това как ще го изразходва.
5 - Човек се страхува от непознатото
6 - Жена ти не ти дава да возиш "бомбата" в багажника.
Има и още една точка:
7. Човек запознат с малко известните и умело премълчавани негативни моменти на газовата уредба.
Обяснете ми смислено тогава защо плюете по дизеловите машини с марка Алфа Ромео.
Аз не плюя по никого - всеки да си кара с каквото си прецени, но да не натрапва своето мнение на другите, защото всяко едно от видовете горива си имат своите предимства и недостатъци.
Обяснете ми смислено тогава защо плюете по дизеловите машини с марка Алфа Ромео.
Който е плюл, да обяснява. Аз не отричам достойнствата на дизеловите модификации.
Те са просто добрата алтернатива на бензиновия двигател, която всеки пазарно ориентиран производител е длъжен да предложи за да оцелее като такъв.
Производителите, които НЕ правят компромиси с динамиката на своите продукти НЕ предлагат дизелови модификации!
Приятелката ти да не би да не си е обръснала мустака тази сутрен бе?
Аз не виждам някой да плюе по дизела, дори споменах, че ползвам такава, просто, никой не обича да му дават наклон на куRа.
Приятелката ти да не би да не си е обръснала мустака тази сутрен бе?
Аз не виждам някой да плюе по дизела, дори споменах, че ползвам такава, просто никой не обича да му дават наклон на куRа.
много къса памет имаш, приятелката ми е добре, скоро ще се женим, нямам опит с мустакати жени за разлика от теб изглежда.
много къса памет имаш, приятелката ми е добре, скоро ще се женим, нямам опит с мустакати жени за разлика от теб изглежда.
Хаха, ти да не си помисли, че си някЪв муви стар млади ми момко, съжалявам, не ти следа биографията, но приеми един съвет, не си бърши гъза с нея, размирисваш я.
Само не забравяй да уточниш с дебели букви, че става въпрос за хора които "прекарват" целия си живот с един автомобил.
Хаха, ти да не си помисли, че си някЪв муви стар млади ми момко, съжалявам, не ти следа биографията, но приеми един съвет, не си бърши гъза с нея, размирисваш я.
Пичове стига вече с глупостите...този форум взема да заприличва вече на бг дама!
Не мога да разбера за какво се карата...няма една нормална тема вече...всеки приказва на другия кое е по-добре.
Има негативи и позитиви от всяко нещо в този прекрасен живот.
Няма ли по стойностни теми за обсъждане.
Comment