Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте пияния "ПОЛИЦАЙ" какво направи !!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според тази снимка, Алфата на която се е облегнало ченгето няма застраховка Гражданска отговорност.
    Даже в коментарите на горния линк си мислят, че 155-цата е на куката.
    Last edited by Doomguy; d.m.y г., 16:18.

Comment

Оказа се, че куката имал доста проблеми с алкохола.
      Редовно карал пиян и се блъскал, така каза човек, който е от неговия жилищен квартал и го виждал, и познавал.
      Не искам да пускам фалшиво инфо. но не смятам, че човекът с информацията ще ме излъже.

Не можем да предприемем никакви мери, защото още не са отворили съдебните врати и нямаме номер на дело и водещ.
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Човекът ти казва истината, която е факт за съжаление.
        Никой не твърди, че полицаят не е бил пиян.
        Проблемът е, че като преследваш правата си в съда, трябва да разполагаш и със съответните доказателства.
        Ако си мислиш, че можеш да се осланяш само на свидетелски показания, може и да сбъркаш. Не се учудвай ако в съда полицаят извади свидетели и ви изкара вас пияните.

Накратко:

Много добре разбирам, колко неприятно и нелепо е това, което ти се е случило и силно желая това да докажеш правотата си а мизерникът да бъде наказан подобаващо. И поради това се опитвам да ти давам съвети, защото живеем в идиотска държава.
        В крайна сметка поне трябва да има приложена кръвна проба все пак, ама той пък е избягъл един вид, поради сърдечна криза...
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

http://www.dnes.bg/slideshow.php?mre...6676&pid=38186

Не знам кой е журналистът писал статията, но точно с две думи, е казал това което стана.
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
            Колата е негова...
            Колега, не се разбра колата с номер СА6542КВ ли е негова или колата, с която се е ударил е негова (лична)...Щото ако 155-цата е твоята изпадаме в лек размисъл...
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

В тази тема въпросителните станаха твърде много.

Лошото е, че когато един е пил всички останали автоматично стават невинни.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Лошото е, че когато един е пил всички останали автоматично стават невинни.
                Нямаше ли едно понятие "съвина" (или "съ-вина", да не взема да покажа неуважение към езика)..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Нямаше ли едно понятие "съвина" (или "съ-вина", да не взема да покажа неуважение към езика)..?
                  Не знам.
                  Но каквото и да стане, ако си пил, кофти за теб.
                  Даже и някой да се изреже на червен светофар пред теб.

п.п. Това "не знам" аз ли го написах, малииии.
                  К.М.

Comment

Аз нищо не мога да разбера... На кой, for fuck sake, е Алфата на която се е облегнал полицая и ако не е негова, с каква кола е направил катастрофата, лична или служебна? Ако Алфата е на колегата, изглежда, че няма гражданска отговорност, но от коментарите под въпросната статия оплюха полицая за това. Последно, на кой е тази Алфа?

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Аз нищо не мога да разбера... На кой, for fuck sake, е Алфата на която се е облегнал полицая и ако не е негова, с каква кола е направил катастрофата, лична или служебна? Ако Алфата е на колегата, изглежда, че няма гражданска отговорност, но от коментарите под въпросната статия оплюха полицая за това. Последно, на кой е тази Алфа?
                      Явно авторът на темата няма да ни въведе в тези подробности.
                      Най-вероятно още е афектиран.
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Явно авторът на темата няма да ни въведе в тези подробности.
                        Най-вероятно още е афектиран.
                        Едва ли ще се облегне така свойски на чужда кола, която е ударил преди това.

Но в крайна сметка, никой не разбра какво е станало.
                        Lexus IS200

Comment

От пост №23 аз разбрах, че колата от снимката е на полицая.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

И аз си мисля че колата е на полицая.В крайна сметка каква е ситуацията на ПТП - то.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              От пост №23 аз разбрах, че колата от снимката е на полицая.
                              Ако е така се извинявам на колегата пуснал темата. Получава се следната картинка - пиян полицай - алфист катастрофира в друг алфист със същия модел кола, като полицая освен, че е пиян няма и гражданска...

Comment

Тва Джеки Чан ли е?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X