If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според тази снимка, Алфата на която се е облегнало ченгето няма застраховка Гражданска отговорност.
Даже в коментарите на горния линк си мислят, че 155-цата е на куката.
Оказа се, че куката имал доста проблеми с алкохола.
Редовно карал пиян и се блъскал, така каза човек, който е от неговия жилищен квартал и го виждал, и познавал.
Не искам да пускам фалшиво инфо. но не смятам, че човекът с информацията ще ме излъже.
Не можем да предприемем никакви мери, защото още не са отворили съдебните врати и нямаме номер на дело и водещ.
Човекът ти казва истината, която е факт за съжаление.
Никой не твърди, че полицаят не е бил пиян.
Проблемът е, че като преследваш правата си в съда, трябва да разполагаш и със съответните доказателства.
Ако си мислиш, че можеш да се осланяш само на свидетелски показания, може и да сбъркаш. Не се учудвай ако в съда полицаят извади свидетели и ви изкара вас пияните.
Накратко:
Много добре разбирам, колко неприятно и нелепо е това, което ти се е случило и силно желая това да докажеш правотата си а мизерникът да бъде наказан подобаващо. И поради това се опитвам да ти давам съвети, защото живеем в идиотска държава.
В крайна сметка поне трябва да има приложена кръвна проба все пак, ама той пък е избягъл един вид, поради сърдечна криза...
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Колега, не се разбра колата с номер СА6542КВ ли е негова или колата, с която се е ударил е негова (лична)...Щото ако 155-цата е твоята изпадаме в лек размисъл...
Аз нищо не мога да разбера... На кой, for fuck sake, е Алфата на която се е облегнал полицая и ако не е негова, с каква кола е направил катастрофата, лична или служебна? Ако Алфата е на колегата, изглежда, че няма гражданска отговорност, но от коментарите под въпросната статия оплюха полицая за това. Последно, на кой е тази Алфа?
Аз нищо не мога да разбера... На кой, for fuck sake, е Алфата на която се е облегнал полицая и ако не е негова, с каква кола е направил катастрофата, лична или служебна? Ако Алфата е на колегата, изглежда, че няма гражданска отговорност, но от коментарите под въпросната статия оплюха полицая за това. Последно, на кой е тази Алфа?
Явно авторът на темата няма да ни въведе в тези подробности.
Най-вероятно още е афектиран.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И аз си мисля че колата е на полицая.В крайна сметка каква е ситуацията на ПТП - то.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
От пост №23 аз разбрах, че колата от снимката е на полицая.
Ако е така се извинявам на колегата пуснал темата. Получава се следната картинка - пиян полицай - алфист катастрофира в друг алфист със същия модел кола, като полицая освен, че е пиян няма и гражданска...
Comment