Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте пияния "ПОЛИЦАЙ" какво направи !!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хахах , Вие сте жестоки хора хахахах

Колата е на Кукинката...

Още интересни въпроси ? хааха

Единствената "инфекция" която ми остана е , че сега като видя полицаи и ги нареждам на макс бет ...
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Не знам.
      Но каквото и да стане, ако си пил, кофти за теб.
      Даже и някой да се изреже на червен светофар пред теб.

п.п. Това "не знам" аз ли го написах, малииии.
      Ами става, че не си спазил дистанция примерноТо хубаво е да се говори наобратно, ама да не попаднеш в такава ситуация ти пожелавам

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Нямаше ли едно понятие "съвина" (или "съ-вина", да не взема да покажа неуважение към езика)..?
      Мдаа, така е

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:28 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Ако е така се извинявам на колегата пуснал темата. Получава се следната картинка - пиян полицай - алфист катастрофира в друг алфист със същия модел кола, като полицая освен, че е пиян няма и гражданска...
      Тоя не е алфист, алфаджия
      Last edited by fred; d.m.y г., 19:33.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Какво е състоянието на пострадалата кола? (която я е блъснал куката)

и нещо да добавя: НИКОГА не обвинявайте цяла общност или група хора за действията на някой от тази общност , или който си мисли, че е от тази общност.
        Защото ние Българите сме много добри по обвиненията, по оправданията и най вече в обобщенията!
        Не може да наречеш всички МВР служители пумяри, защото някой си пиянде , се е треснал в на някой гражданин колата. Познавам служители на МВР, хора пичове и приятна компания са! Да, има не малък процент са идиоти, но има и не малък процент, които не са такива!

За жалост изгубил съм вяра в съдебната ни система , и не знам колко ще е ефективна спрямо този случай. Ако не друго, то този човек трябва да бъде освободен, а ако има малко морал и достойнство, сам ще си подаде оставката. Тези снимки унижават МВР като институция.
        Last edited by Tonimir; d.m.y г., 15:07.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

Аз съм загубил вяра и в МВР, освен в съдебната система , като унижават МВР, МВР да вземе мерки да не го унижават!
          Да, има свестни хора там - ама помИяри също са се развъдили и не знам, защо трябва да им се пази гъза или гърба на такива?!
          Свестните хора в МВР би трябвало първи да реагират срещу отрепрките, а това май не се наблюдава!
          Last edited by fred; d.m.y г., 00:13.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Аз съм загубил вяра и в МВР, освен в съдебната система , като унижават МВР, МВР да вземе мерки да не го унижават!
            Да, има свестни хора там - ама помИяри също са се развъдили и не знам, защо трябва да им се пази гъза или гърба на такива?!
            Свестните хора в МВР би трябвало първи да реагират срещу отрепрките, а това май не се наблюдава!
            Просто в МВР свестни няма. Всички са отрепки и не реагират, защото знаят, че са отрепки и ще изпаднат рано или късно в такава ситуация и ще трябва тях да ги покриват.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Просто в МВР свестни няма. Всички са отрепки и не реагират, защото знаят, че са отрепки и ще изпаднат рано или късно в такава ситуация и ще трябва тях да ги покриват.
              Внимавай, на всеки може да му се случи да опре до тях.
              Тогава, ако ти помогнат да не се чувстваш гузен заради написаното днес.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

За такива кокошкарски истории тия хора си продават достойнството.
                Lexus IS200

Comment

Ти ако опреш до тях, се пиши бегАл
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Този май още има книжка! Алфата му дизелова ли е???
                    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                    X