Известие

Collapse
No announcement yet.

Недоразумението наречено Ауто Италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Държа да отбележа, че до този момент съм се държал изключително любезно и възпитано с тях! Напротив - неколкратно им обясних, че съм фен и много искаме 500L с жената...
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

За съжаление за повечето дилъри чувам лоши неща. Явно не си ходил в салоните на Киа или Хюндай. Там все едно предлагат Ферарита, а не корейски коли Избягах от тях с 200 след като отношението им беше доста пренебрежително и не ми дадоха възможност да покарам тестов автомобил, а дълго време се колебаех за ix35 или Киа спортидж.
      Като се замисля това, което споделяш за Милано Моторс ми е малко познато, защото и мен ме бяха позабравили и не ми се обадиха, когато бяха пристигнали колите, от които се интересувах, но честно казано не обърнах особено внимание на това, защото както вече споделих, в други салони бях получила много по-лошо отношение и това ми се стори незначително.
      За сметка на това, там на място в салона на Милано Моторс / Ауто Италия отношението към клиента беше много добро и нямах никакви забележки. Човекът, с който разговарях беше много любезен и отзивчив.
      Giulietta 1.4 TB 170

Comment

за съжаление официалния представител е зле .
        Защо не се обърнеш към някой от другите дилъри като Балканстар Пловдив или Ерато Хасково ?
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Иво (DJraceman) може да разкаже ако иска опита си с тях. Първо с 159-тката и второ след като 6 месеца ги чака да му кажат цена за Fiat 500 и накрая отиде и си купи кола от друга марка.

Работата е там, че явно и с парите да отидеш в магазина пак ще си намерят причина да те върнат.
          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
            за съжаление официалния представител е зле .
            Защо не се обърнеш към някой от другите дилъри като Балканстар Пловдив или Ерато Хасково ?
            В Балкан Стар е същата работа. Много бедно продуктово портфолио. Имат един Фриймонт и един 500 като демонстрационни. В шоурума има .. по-точно имаше Жулиета, Добло и едно Пунто Ево.... и те така. Показват ти картинки и ти разказват приказки. Което си е част от работата им де .. все пак са търговци. Но са много любезни и са отворени към пазърлъци. За съжаление търсенето определя и предлагането. Две бяха Жулиетите в цяла България нови. Без възможност да я покараш. Преложиха вариант да я изкарат на плаца ... ама това тест драйв ли е ?
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Две бяха Жулиетите в цяла България нови. Без възможност да я покараш. Преложиха вариант да я изкарат на плаца ... ама това тест драйв ли е ?
              A знаеш ли колко нови са продадени от началото на годината..? Бройката им напълно отговаря на въпроса защо е така (не е следствие от това).
              @bouncer: Не трябваше да им казваш, че си фен бате - така си им паднал в очите и затова са те отсвирили...
              За респект трябвашеда кажеш нещо от типа на "Бе аз си карам Ауди/БМВ/Пасат/Мерцедес, ама жената ми реве за некво скрапче дет' е гледала по телевизията, 500 ли е 600 ли е - вие там си ги знаете, я кажете имате ли го и колко пари е да и зема едно да не ми надува главата"...

Comment

Е аз мисля, съм го написал по-горе много ясно - търсенето определя предлагането ! Обаче пак няма логика, защото все пак нов модел се предлага без грам маркетинг .. ми кой ше си купи ?!

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Еми кат не Ви изнася обслужването тук, отивайте в съседни страни да купувате или се оплаквайте пишейки жалейки до ботуша.

Такава им е политиката и толкоз, това е частна компания и сама си определя правилата.
                  ха ха,ордьовър...

Comment

@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един (сигурно още по-голям фен от bouncer) си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      @DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един "фен" си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш...
                      Не е и нужно. Но така или иначе интерес към момента нямам. Жалко, че на Боян не са му оправдани интересите и очакванията. Но има и други марки.

Comment

@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един (сигурно още по-голям фен от bouncer) си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш...
                        Така колите ще са уникални на пътя и повече ще ни заглеждат
                        Giulietta 1.4 TB 170

Comment

Колкото и да са на пътя нашите коли, все ще ни заглеждат... С известна доза съжаление...

Comment

Смятайте щом почнах да разглеждам Холцвагини Поло до къде ме докараха тези...
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Е ти па скочи в другата крайност... Не с лошо бе, или поне гледай да е нещо, правено от испанското подразделение на тази марка - поне "наш човек" да му е правил дизайна..! Според мен единствения "достоен" заместник на Чинкуеченто може да бъде Мини Купър (ама иска повече бецален)...

Comment

Колкото и да са на пътя нашите коли, все ще ни заглеждат... С известна доза съжаление...
                                Съгласявам се с теб
                                Giulietta 1.4 TB 170

Comment

Working...
                                X