Държа да отбележа, че до този момент съм се държал изключително любезно и възпитано с тях! Напротив - неколкратно им обясних, че съм фен и много искаме 500L с жената...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Недоразумението наречено Ауто Италия
Collapse
X
-
За съжаление за повечето дилъри чувам лоши неща. Явно не си ходил в салоните на Киа или Хюндай. Там все едно предлагат Ферарита, а не корейски колиИзбягах от тях с 200 след като отношението им беше доста пренебрежително и не ми дадоха възможност да покарам тестов автомобил, а дълго време се колебаех за ix35 или Киа спортидж.
Като се замисля това, което споделяш за Милано Моторс ми е малко познато, защото и мен ме бяха позабравили и не ми се обадиха, когато бяха пристигнали колите, от които се интересувах, но честно казано не обърнах особено внимание на това, защото както вече споделих, в други салони бях получила много по-лошо отношение и това ми се стори незначително.
За сметка на това, там на място в салона на Милано Моторс / Ауто Италия отношението към клиента беше много добро и нямах никакви забележки. Човекът, с който разговарях беше много любезен и отзивчив.Giulietta 1.4 TB 170
Comment
-
Иво (DJraceman) може да разкаже ако иска опита си с тях. Първо с 159-тката и второ след като 6 месеца ги чака да му кажат цена за Fiat 500 и накрая отиде и си купи кола от друга марка.
Работата е там, че явно и с парите да отидеш в магазина пак ще си намерят причина да те върнат.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеза съжаление официалния представител е зле .
Защо не се обърнеш към някой от другите дилъри като Балканстар Пловдив или Ерато Хасково ?Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеДве бяха Жулиетите в цяла България нови. Без възможност да я покараш. Преложиха вариант да я изкарат на плаца ... ама това тест драйв ли е ?
@bouncer: Не трябваше да им казваш, че си фен бате - така си им паднал в очите и затова са те отсвирили...
За респект трябвашеда кажеш нещо от типа на "Бе аз си карам Ауди/БМВ/Пасат/Мерцедес, ама жената ми реве за некво скрапче дет' е гледала по телевизията, 500 ли е 600 ли е - вие там си ги знаете, я кажете имате ли го и колко пари е да и зема едно да не ми надува главата"...
Comment
-
Е аз мисля, съм го написал по-горе много ясно - търсенето определя предлагането ! Обаче пак няма логика, защото все пак нов модел се предлага без грам маркетинг .. ми кой ше си купи ?!Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕми кат не Ви изнася обслужването тук, отивайте в съседни страни да купувате или се оплаквайте пишейки жалейки до ботуша.
Такава им е политиката и толкоз, това е частна компания и сама си определя правилата.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един "фен" си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение@DiStefano: За първото тримесечие по "официални" данни само един (сигурно още по-голям фен от bouncer) си е купил - сигурно няма да е кой знае колко трудно да го намериш и да го питаш...Giulietta 1.4 TB 170
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеКолкото и да са на пътя нашите коли, все ще ни заглеждат... С известна доза съжаление...Giulietta 1.4 TB 170
Comment
Comment