Известие

Collapse
No announcement yet.

Недоразумението наречено Ауто Италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тука в извън гаранционния сервиз имаше една 159, Жулиета и Мито.Около нова година изчезнаха.В смисъл купиха ги.Пък и в последно време доста Алфи има из Варна.Някои ми изглеждат подозрително нови, не им познавам сабствениците и собственичките.Има и два джипа Фиат, единия и на шефа на сервиза.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Боянски, а защо държите на чисто нов '500' ?
      На пазара на употребявани автомобили има предостатъчно предлагане на '500' и то със значителна отстъпка в цената, с богато оборудване и широка гама от двигатели!
      Почти всяка автокъща вече има възможност и за изплащане
      Не те навивам, просто си разсъждавам....

П.П.
      Направо ти подавам един - кожа, климатроник, 100к.с., регистриран, трябва да има и гаранция, а сигурно е на 40-50% от цената в магазина и можеш още да се пазариш
      http://www.mobile.bg/11362152885090873
      Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:09.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Боянски, а защо държите на чисто нов '500' ?

http://www.mobile.bg/11362152885090873
        Абе виж ся, много по фешън ще си, ако си я вземеш с найлоните по седалките.
        По-престижно е някак си, показваш ниво, демонстрираш положение.
        А и си представи да я спреш пред дома си и да кажеш на съседа - "абе тука съм я взел за тест малко, молят ме да си я купя".
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Вярвам, че Боян не го интересува съседското мнение
          Освен това, с кола на 400км. можеш преспокойно да се изфукаш, като с чисто нова
          sigpic

Comment

Вярвам, че Боян не го интересува съседското мнение
            Освен това, с кола на 400км. можеш преспокойно да се изфукаш, като с чисто нова
            Не ме интересува мнението ти, просто постът ти ми беше удобен да напиша това-онова.
            К.М.

Comment

Те понеже всички се затрогнаха от твоята ирония.... лешпер!!!
              sigpic

Comment

.....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Тази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.

Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....

направо се резцепвам от дилема!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Те понеже всички се затрогнаха от твоята ирония.... лешпер!!!
                    Ти определено си абониран откъм трогване, още от далечната 2008 г.

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    .....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност.
                    И аз това предложих, но явно трябва драма да има.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                      ...
                      За разликата от 13'000лв. няма ли да преглътнете автоматика?
                      sigpic

Comment

Имам позната с фиат 500 купен май миналата година.Гледах го като беше нов.Нейния е автоматик бяла перла джанти али бали.Купи си ново инфинити и сега иска новото мини. Вчера спомена че ще я продава мога да се заинтересовам кое коло...
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Смятайте щом почнах да разглеждам Холцвагини Поло до къде ме докараха тези...
                          Всъщност това е доста добър вариант. Карах такова на мой клиент и съм впечатлен от колата като цяло. Освен това малкото TDi е супер икономично. А и като цяло ще си задържи цената доста по-дълго време от Фиат 500.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Тази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.

Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....

Не знам защо се цепиш, абарта е колата, а ново поло е практично и...- всеки си решава.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

То ясно, че абарта е колата, ма търсиме бебевоз, а не малка резачка

@santo_traficante - колега питай колко ще му търси на Фиатчето.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз силно ти препоръчвам да бягаш на далеч от автомата,ака Селеспиид.При 500 бъгясват много рано,имат конструктивен дефект,аз съм правил 2 500 с проблеми в Селеспиида на по под 40 000 км.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X