Тука в извън гаранционния сервиз имаше една 159, Жулиета и Мито.Около нова година изчезнаха.В смисъл купиха ги.Пък и в последно време доста Алфи има из Варна.Някои ми изглеждат подозрително нови, не им познавам сабствениците и собственичките.Има и два джипа Фиат, единия и на шефа на сервиза.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Недоразумението наречено Ауто Италия
Collapse
X
-
Боянски, а защо държите на чисто нов '500' ?
На пазара на употребявани автомобили има предостатъчно предлагане на '500' и то със значителна отстъпка в цената, с богато оборудване и широка гама от двигатели!
Почти всяка автокъща вече има възможност и за изплащане
Не те навивам, просто си разсъждавам....
П.П.
Направо ти подавам един - кожа, климатроник, 100к.с., регистриран, трябва да има и гаранция, а сигурно е на 40-50% от цената в магазина и можеш още да се пазариш
http://www.mobile.bg/11362152885090873Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:09.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
По-престижно е някак си, показваш ниво, демонстрираш положение.
А и си представи да я спреш пред дома си и да кажеш на съседа - "абе тука съм я взел за тест малко, молят ме да си я купя"."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеВярвам, че Боян не го интересува съседското мнение
Освен това, с кола на 400км. можеш преспокойно да се изфукаш, като с чисто нова"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
.....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Тази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.
Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....
направо се резцепвам от дилема!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТе понеже всички се затрогнаха от твоята ирония.... лешпер!!!
---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:07 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....оди се пробвай в Гърция,са покрай кризата и тест драйв колко искаш дават и добри оферти имат ако имат дадения модел в наличност."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеСмятайте щом почнах да разглеждам Холцвагини Поло до къде ме докараха тези...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.
Интересното сега е, че има едно абартче в Овърдрайв дето в момента го дават за 7500 евра....
направо се резцепвам от дилема!Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТази точно съм я мислил много. Насочил съм се към нова щото търся автоматик, а такива няма много на пазара. Имаше една бяла за 13 500 в София ама я изпуснах.
направо се резцепвам от дилема!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment