Известие

Collapse
No announcement yet.

Изцепка на един некомпетентен ауди фен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изцепка на един некомпетентен ауди фен

Здравейте колеги днес едно момче (на 17 нямащ и грам опит като шофер чийто брат притежава от онази марка с "кръгчетата" ) ми каза че алфа е супер сбъркана марка и всичко дори и скоростната и кутия не била на място и цялата конструкция на колата е сбъркана..
    И италянските коли са супер зле !!!
    ГОЛЕМИ СА ХЕЙТЪРИ ей
    Last edited by Strato; d.m.y г., 00:11.
    Alfa 145 1.4/TS/1997'

Е то голям разбирач,17 годишен дрисльо....
    Alfa 155 1.9TD '97 EX
    Alfa 166 2.4 JTD EX
    Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
      Е то голям разбирач,17 годишен дрисльо....
      Татко му му бил казал просто не можах да не споделя с вас
      Предлагат ми гонка с a3 1.8 125 hp ... и ме е много яд че не съм 1.6ТС да го накарам да подиша малко пари от селения голд
      Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Ако таткото е от АКБ све е ясно
        Alfa 155 1.9TD '97 EX
        Alfa 166 2.4 JTD EX
        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
          Ако таткото е от АКБ све е ясно
          Не таткото кара фиат стило 1.9 ТДЙ (Това ми е най-странното)
          Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Е то тоя с 1.7 и 33-ка ще го направи на луд.
            Много ги обичам.
            Иначе не се коси!
            Тоя тип хора се радват, когато могат да си оправят колата само с отверка и клещи.
            Ти пък да видиш такива как се пеняват срещу Ситроен!
            Понеже трябват два специфични ключа и вече марката и модела са боклуци,
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Е то тоя с 1.7 и 33-ка ще го направи на луд.
              Много ги обичам.
              Иначе не се коси!
              Тоя тип хора се радват, когато могат да си оправят колата само с отверка и клещи.
              Да ти кажа честно че моята до сега бая неща смених по нея и ако си достатъчно грамотен всичко си е супер то е ясно че без инструмент не става (да не говорим че имам и една дачия логан пък за нея колко ходенета по стругари бяха за специфични инструменти за поддръжка не е истина)
              Но за разлика при алфата всичко си е на мястото на букси щипки и от качествени метали ЕТО ТОВА МИ ХАРЕСВА В АЛФА РОМЕО !
              Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Много ми хареса как го каза това , и си много прав! Бил съм свидетел на подобен диалог

Също да добавя, когато колата (крацуата) им върви, се скъсват да я хвалят (великата немска машина), като и се счупи нещо, почват да се обясняват как "всичко си има живот".
                Иначе, всичко талянско / Алфа било буклук щот се е чупило

Иначе за автора на темата, споко .. всякакви ги има, дори и алфаджии има. (не Алфисти , алфистите са истинските фенове на марката)

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                AR 155 2.0 16v SUPER
                Toyota Corolla 2014 S Premium
                Moskvich 2140

Comment

Аз разправям на всички, че Алфа е върха на автомобилостроенето и до ден днешен никой не е посмял да ми противоречи и добавям разбира се, че те никога няма да имат удоволствието да карат Алфа, защото са твърде предубедени, страхливи и нещастни
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:36.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз съм обърнал другата страна - на всички обяснявам какви са боклуци и колко съм прост да си купя 2, ама те пък ги удрят съмнения и не ми вярват. Че и си купуват. Хората нямат угодия
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Аз съм обърнал другата страна - на всички обяснявам какви са боклуци и колко съм прост да си купя 2, ама те пък ги удрят съмнения и не ми вярват. Че и си купуват. Хората нямат угодия
                      Хехе, аз действам по същия начин . Разправям, че за нищо не стават и да оставят балъците като мен да ги карат, а те тарикатите да си карат тарикатските коли. Гледат ме и се чудят ебавам ли се с тях, като знаят какво карам от години . Още взето такива хора не могат да разберат как човек може да има мнение по-различно от масовото. Няма смисъл да спориш с такива, те знаят всичко и са убедени в "правотата си". Даваш им свободно и се забавляваш с тях - това е .
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Аз съм обърнал другата страна - на всички обяснявам какви са боклуци и колко съм прост да си купя 2...
                        +1

PS: Темата е култова. Напомня ми за една 159-ка, най-яката на света...

Comment

....нека си плямпат...много от противниците на италианското автомобилостроене са с VM-омве...хопели...джипове...крайслери..хюндаи.....ам а не го знаят,ае иди обяснявай,че от доста години джип,крайслер,додж разни хамерикански чекии се правят за Европа от Фиат.
                          Един пич ми обясняваше за неговия Вояджер2,5 дизел,че бил с матор от мерц....така му казал търговеца от който купил колата.

..иди и обясни на такъв човек,че нямаш сестра.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщение
                            да го накарам да подиша малко пари от селения голд
                            Не по темата, ама вземи ги карай да дишат пари на малко по хубаво масло, Голд си е наказание за двигателя.......дори и истинския голд.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

не знам кое е наказание като масло само ще споделя че 4 години не съм сменял масло Селения Голд само доливам,преди 10 дена смених масла и филтри пак Селения.

Comment

Working...
                              X