VM Motori.....стара италианска фирма за дизеляци...в момента е 50% на GM и 50% на Фиат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изцепка на един некомпетентен ауди фен
Collapse
X
-
Офф, аз имам един колега с пасат4 1,9 тди синхро (дьорт по дьорт, други му казват 4х4 и така) 110кс, то не бяха чипове, джанти, турбини и т.н., "мойта кола много върви, мойта кола не върти гуми направо отлепя" и т.н. По негово настояване се състоя гонка да видим коя кола как върви (моята е от подписа). Та 2ра седмица не ми говори, що тъй стана...., буста му нещо станало, джантите му били големи...
Общо взето предобедени хора колкото искаш, но нищо, ние глупаците нека си караме италиянските трошляци.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЧета, чета, чета...... и разбирам, че по нищо не се различавате от 17-годишни момченца145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене знам кое е наказание като масло само ще споделя че 4 години не съм сменял масло Селения Голд само доливам,преди 10 дена смених масла и филтри пак Селения...ти си истински италянец!.....те така правят, купуват, карат, доливат.....докато я продаде или бракува....и след това ние сме наред
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение...Колкото повече педерасти, толкова повече жени за нас... така е и с Алфичките.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМа това каква връзка има с алфите не разбрах ( вица го знам де)По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Тук мине не мине месец и се подхване някоя тема за Audi и то всеки път така, сякаш е първа подобна тема...
Comment
-
Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщениеПС какво масло предлагате като селенията е зле ?Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене знам кое е наказание като масло само ще споделя че 4 години не съм сменял масло Селения Голд само доливам,преди 10 дена смених масла и филтри пак Селения.
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеЪхъ. Да не забравяме думите н най-малкото джудже- "Ае ве... Угасяйте да си лягаме!!!".Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМа това каква връзка има с алфите не разбрах ( вица го знам де)Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment