Известие

Collapse
No announcement yet.

Изцепка на един некомпетентен ауди фен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А виждали ли сте изражението на човек който си е купил Опел Фронтера къса база дизел 199.. нам коя си година, да ти разправя че немското ще надживее Алфата и да разбере че немската му машина е с двигател на Алфа Ромео.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщение
      Татко му му бил казал просто не можах да не споделя с вас
      Предлагат ми гонка с a3 1.8 125 hp ... и ме е много яд че не съм 1.6ТС да го накарам да подиша малко пари от селения голд
      Такива гонкаджии ги пускам на жената.Голям сеир става.
      Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        А виждали ли сте изражението на човек който си е купил Опел Фронтера къса база дизел 199.. нам коя си година, да ти разправя че немското ще надживее Алфата и да разбере че немската му машина е с двигател на Алфа Ромео.
        Фронтера-та не е с двигател на Алфа Ромео, Митак
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          не знам кое е наказание като масло само ще споделя че 4 години не съм сменял масло Селения Голд само доливам,преди 10 дена смених масла и филтри пак Селения.
          Те с новото масло изтракват, не се бой
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            Фронтера-та не е с двигател на Алфа Ромео, Митак
            Напротив, има някакъв модел с дизел 1,9 с верига.

Comment

Офф ей такива ги слушам по цял ден.Работя в магазин за авточасти.Колегата ми има Пунто ГТ,аз си карам КуВе-то,а служебната кола е Пунто мк2.Повечето ни клиенти започват да ни убеждават колко сме тъпи да караме италиански коли и ем разбираме от коли,а пак караме кочини.А тоя модел 1.8 20 клапановия е най-пъргавия мотор на вагините(толкова е куц).Като е толкова голям разбирач го питай защо швабина измислил да има ангренажен ремък от коляновия вал към единия разпределителен и към другия връзката става с верига и го питай защо като уж веригата била почти вечна се сменя толкова често на този мотор защо толкова лесно прескача зъби на този вал дето е с верига.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Като не им харесват - ми да не ги купуват бе... Колкото повече педерасти, толкова повече жени за нас... така е и с Алфичките.

http://www.youtube.com/watch?v=IYiM5FNK4Hw
                Last edited by DMS; d.m.y г., 19:23.

Comment

Простотията си ходи по хората, какво се чудите.И на 17 и на 70 има глупаци.
                  Отделно хората робуват на клишета, то и във форума има такива, какво остава за разни други.
                  Та да използваме в тоя случай мъдростта на древните люде:
                  Hominis est errare, insipientis in errore perseverare - За човека е характерно да греши, но само за глупака - да упорства в грешките си.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:54.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

http://testdrive.bg/poll.html

Comment

Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                      Като не им харесват - ми да не ги купуват бе... Колкото повече педерасти, толкова повече жени за нас... така е и с Алфичките.

http://www.youtube.com/watch?v=IYiM5FNK4Hw

Е това ми хареса

ПС какво масло предлагате като селенията е зле ?
                      Last edited by Strato; d.m.y г., 21:21.
                      Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Напротив, има някакъв модел с дизел 1,9 с верига.
                        Няма Фронтера с 1.9 мотор.Има 2.5 VM и явно с него го бъркаш.Тоя VM са го нарочили за опелски, но той си е италиански.
                        sigpic

Comment

Начи пича решил да си купи жип.Ма понеже няма средства пък иска да е гоума работа и си взе тая Фронтера и кат баровец отишъл в сервиза на опел да му я обслужат и там му рекли че е с двигател на алфа ромео.Иначе нямам идея какво слгат в хлопелите.Та ся кат ме опонира се разчетах и се оказа че и у форума на опел не знаят с какъв мотор е алфа, исузу , ровър бмв....в крайна сметка намерих в оффроад едно мнение дето ми си струва читаво.Тия жипове са двигатели на опел, исузу,фиат, и VM - VMotori.Италианците купуват лиценз на американски дизелов двигател от 60-години модел, правят го и го продават на различни фирми.Оттук явно и някаква аналогия с Алфа Ромео/щото е талянски/.Как да е, прав си.Обаче пак си е италянски.Между другото като се позачетох във форума на Опел, стигнах до извода че проблемите им са повече и от нашите.Мноооого страници с проблеми.И те им викат кошница, курник и т. н.Кво толкова ги превъзнасят немските машини.

Comment

Начи пича решил да си купи жип.Ма понеже няма средства пък иска да е гоума работа и си взе тая Фронтера и кат баровец отишъл в сервиза на опел да му я обслужат и там му рекли че е с двигател на алфа ромео.Иначе нямам идея какво слгат в хлопелите.Та ся кат ме опонира се разчетах и се оказа че и у форума на опел не знаят с какъв мотор е алфа, исузу , ровър бмв....в крайна сметка намерих в оффроад едно мнение дето ми си струва читаво.Тия жипове са двигатели на опел, исузу,фиат, и VM - VMotori.Италианците купуват лиценз на американски дизелов двигател от 60-години модел, правят го и го продават на различни фирми.Оттук явно и някаква аналогия с Алфа Ромео/щото е талянски/.Как да е, прав си.Обаче пак си е италянски.Между другото като се позачетох във форума на Опел, стигнах до извода че проблемите им са повече и от нашите.Мноооого страници с проблеми.И те им викат кошница, курник и т. н.Кво толкова ги превъзнасят немските машини.
                            И аз се зачетох и... Не знам дали са преработили американски мотор, но правят само дизелови такива от създаването на фирмата.2.5 го слагат в хлОпела от 95-та т.е. тогава GM купуват VM.

А аналогията с Алфа е, че тоя мотор се монтира и в Алфа.
                            sigpic

Comment

Ма много покрусен беше де, едва ли е разбрал тия подробности щото кото го видя все го питам - как е "Алфата", и с половин уста ми отговаря - добре е.

Comment

Ма много покрусен беше де, едва ли е разбрал тия подробности щото кото го видя все го питам - как е "Алфата", и с половин уста ми отговаря - добре е.
                                Немците от скоро правят смислени дизели, но и те са под въпрос.Немското много рядко е качествено.Немското е качествено само тогава, когато е с италиански части
                                Преди години изхвърлих една перална машина AEG, тя беше на около 15 години.Протече веднъж, аз я разглобих и.... вътре частите Зануси.Само табелката немска.Ама хората хвалеха великата немска марка.....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X