А виждали ли сте изражението на човек който си е купил Опел Фронтера къса база дизел 199.. нам коя си година, да ти разправя че немското ще надживее Алфата и да разбере че немската му машина е с двигател на Алфа Ромео.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изцепка на един некомпетентен ауди фен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщениеТатко му му бил казал просто не можах да не споделя с вас
Предлагат ми гонка с a3 1.8 125 hp ... и ме е много яд че не съм 1.6ТС да го накарам да подиша малко пари от селения голдAlfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА виждали ли сте изражението на човек който си е купил Опел Фронтера къса база дизел 199.. нам коя си година, да ти разправя че немското ще надживее Алфата и да разбере че немската му машина е с двигател на Алфа Ромео.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене знам кое е наказание като масло само ще споделя че 4 години не съм сменял масло Селения Голд само доливам,преди 10 дена смених масла и филтри пак Селения.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеФронтера-та не е с двигател на Алфа Ромео, МитакПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Офф ей такива ги слушам по цял ден.Работя в магазин за авточасти.Колегата ми има Пунто ГТ,аз си карам КуВе-то,а служебната кола е Пунто мк2.Повечето ни клиенти започват да ни убеждават колко сме тъпи да караме италиански коли и ем разбираме от коли,а пак караме кочини.А тоя модел 1.8 20 клапановия е най-пъргавия мотор на вагините(толкова е куц).Като е толкова голям разбирач го питай защо швабина измислил да има ангренажен ремък от коляновия вал към единия разпределителен и към другия връзката става с верига и го питай защо като уж веригата била почти вечна се сменя толкова често на този мотор защо толкова лесно прескача зъби на този вал дето е с верига.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Простотията си ходи по хората, какво се чудите.И на 17 и на 70 има глупаци.
Отделно хората робуват на клишета, то и във форума има такива, какво остава за разни други.
Та да използваме в тоя случай мъдростта на древните люде:
Hominis est errare, insipientis in errore perseverare - За човека е характерно да греши, но само за глупака - да упорства в грешките си.Last edited by fred; d.m.y г., 19:54.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеКато не им харесват - ми да не ги купуват бе...Колкото повече педерасти, толкова повече жени за нас... така е и с Алфичките.
http://www.youtube.com/watch?v=IYiM5FNK4Hw
Е това ми хареса
ПС какво масло предлагате като селенията е зле ?Last edited by Strato; d.m.y г., 21:21.Alfa 145 1.4/TS/1997'
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНапротив, има някакъв модел с дизел 1,9 с верига.sigpic
Comment
-
Начи пича решил да си купи жип.Ма понеже няма средства пък иска да е гоума работа и си взе тая Фронтера и кат баровец отишъл в сервиза на опел да му я обслужат и там му рекли че е с двигател на алфа ромео.Иначе нямам идея какво слгат в хлопелите.Та ся кат ме опонира се разчетах и се оказа че и у форума на опел не знаят с какъв мотор е алфа, исузу , ровър бмв....в крайна сметка намерих в оффроад едно мнение дето ми си струва читаво.Тия жипове са двигатели на опел, исузу,фиат, и VM - VMotori.Италианците купуват лиценз на американски дизелов двигател от 60-години модел, правят го и го продават на различни фирми.Оттук явно и някаква аналогия с Алфа Ромео/щото е талянски/.Как да е, прав си.Обаче пак си е италянски.Между другото като се позачетох във форума на Опел, стигнах до извода че проблемите им са повече и от нашите.Мноооого страници с проблеми.И те им викат кошница, курник и т. н.Кво толкова ги превъзнасят немските машини.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНачи пича решил да си купи жип.Ма понеже няма средства пък иска да е гоума работа и си взе тая Фронтера и кат баровец отишъл в сервиза на опел да му я обслужат и там му рекли че е с двигател на алфа ромео.Иначе нямам идея какво слгат в хлопелите.Та ся кат ме опонира се разчетах и се оказа че и у форума на опел не знаят с какъв мотор е алфа, исузу , ровър бмв....в крайна сметка намерих в оффроад едно мнение дето ми си струва читаво.Тия жипове са двигатели на опел, исузу,фиат, и VM - VMotori.Италианците купуват лиценз на американски дизелов двигател от 60-години модел, правят го и го продават на различни фирми.Оттук явно и някаква аналогия с Алфа Ромео/щото е талянски/.Как да е, прав си.Обаче пак си е италянски.Между другото като се позачетох във форума на Опел, стигнах до извода че проблемите им са повече и от нашите.Мноооого страници с проблеми.И те им викат кошница, курник и т. н.Кво толкова ги превъзнасят немските машини.
А аналогията с Алфа е, че тоя мотор се монтира и в Алфа.sigpic
Comment
-
Ма много покрусен беше де, едва ли е разбрал тия подробности щото кото го видя все го питам - как е "Алфата", и с половин уста ми отговаря - добре е.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМа много покрусен беше де, едва ли е разбрал тия подробности щото кото го видя все го питам - как е "Алфата", и с половин уста ми отговаря - добре е.
Преди години изхвърлих една перална машина AEG, тя беше на около 15 години.Протече веднъж, аз я разглобих и.... вътре частите Зануси.Само табелката немска.Ама хората хвалеха великата немска марка.....sigpic
Comment
Comment