Известие

Collapse
No announcement yet.

таблица за смесимост на препарати за растителна защита

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

царевицата е забранена в европа, но всичката соя е гмо, знаеш ли къде се влага соята- навсякъде почти
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Вижте и как се натрупва и движи по хранителната верига.

http://agroweekend.bg/%D0%B5%D0%BA%D...8%D1%82%D0%B5/

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      царевицата е забранена в европа, но всичката соя е гмо, знаеш ли къде се влага соята- навсякъде почти
      Така ми се струва или отклони темата
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Така ми се струва или отклони темата
        винаги съм смятал, че да разговарям с хора, които имат по- нисък IQ от моя е чиста загуба на време, освен ако не са мои ученици.

Comment

винаги съм смятал, че да разговарям с хора, които имат по- нисък IQ от моя е чиста загуба на време, освен ако не са мои ученици.
          Пий си чашата с раундъп, удари си един бордолезов разтвор отзад и лека нощ.

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Е тва не мога да го разбера.
          Профания до шия.
          Ще пръскам с отрова двора, за да махна плевелите
          Ебахти света извратен.
          А има и емисари, дето вещо те поучават как това не е вредно, та наглостта стига до там да ти обясняват, че било полезно даже. хахахах
          К.М.

Comment

Пий си чашата с раундъп, удари си един бордолезов разтвор отзад и лека нощ.

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Е тва не мога да го разбера.
            Профания до шия.
            Ще пръскам с отрова двора, за да махна плевелите
            Ебахти света извратен.
            А има и емисари, дето вещо те поучават как това не е вредно, та наглостта стига до там да ти обясняват, че било полезно даже. хахахах
            винаги ми е било интересно- ти domestica ли си или не, я изтичай до огледалото и ми кажи

Comment

винаги ми е било интересно- ти domestica ли си или не, я изтичай до огледалото и ми кажи
              Видът е един.
              Все тая.
              К.М.

Comment

Видът е един.
                Все тая.
                така си и мислех- нямаш огледало

Comment

Просто...
                  Attached Files

Comment

сега то е най лесно да взема една пръскачка и да пръскам като обезумял,мисля да си го прекопая с желание да си направя редчета и вадички да си подреда квото съм замислил,сега ако ме нападнат листни въшки и колорадски бръмбари нямам избор така е,но пирея се размножава и с цъфтене четох и подземно с пъпки и разклонения,така че като копна половин метър от мястото дето ми свършва ще го пресека подземно,лошото е че за момента всичко е извън строя и е от начало градя всичко и ми е нанагорно,другото което е занимавам се с храни като почнеш овче сирене краве,кашкавал козе сирене и домати селскимкраставици,и тн и тн и сме производители та знам какво е добра храна и тя е по-евтина от магазинната дори,сега ясно ми е че ще стане бавно и трудно обаче тая година ще е така ако не мога да го преборя ще видя вече с препарати,иначе не всяко нещо което е отровно за нещо е отровно за друго нещо в природата е така винаги има баланс,много по лоши от пръскането с пестициди за изкувствените торове и ГМО-то,имам познат на който му нося домати и той ми каза че много добре знае кое какво защото си зима от мене и ми каза че са се занимавали с домати парникови и на 3 декара домати са слагали 7000 кг амониев нитрат амониева селитра,каза че водата с маркучите не е могла да разствори селитрата всеичко белеело,та направете си сметка добре за плодове и зеленчуци извън естественият им сезон.
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 00:05.

Comment

румене пирея дори да го изяде магаре и след това да го изака пак ще поникне,него ли напръскаш с препарат няма да се отървеш.аз като го орах трактора вдигаше предните гуми.иначе по темата някой да е попадал на такава таблица за смесимост
                      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                      алфа ромео 164 2.0тс -на части
                      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        румене пирея дори да го изяде магаре и след това да го изака пак ще поникне,него ли напръскаш с препарат няма да се отървеш.аз като го орах трактора вдигаше предните гуми.иначе по темата някой да е попадал на такава таблица за смесимост
                        Аз съм попадал, но не я взех.
                        В нета едва ли ще има.

Това, което казваш за пирея не е вярно, от опит го казвам!
                        Просто с хербицида е много по-лесно и по-бързо.
                        К.М.

Comment

Аз съм попадал, но не я взех.
                          В нета едва ли ще има.

Това, което казваш за пирея не е вярно, от опит го казвам!
                          Просто с хербицида е много по-лесно и по-бързо.
                          Запънал си се като магаре на бързей и пак си знаеш твоята - трима човека ти казват, че пирея без препарат не може да се пребори и продължаваш да си пееш.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1211318]Аз съм попадал, но не я взех.
                            В нета едва ли ще има.

сподели къде си попадал да мина да си взема,иначе в нета нищо не открих
                            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                            алфа ромео 164 2.0тс -на части
                            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                              [;1211318]Аз съм попадал, но не я взех.
                              В нета едва ли ще има.

сподели къде си попадал да мина да си взема,иначе в нета нищо не открих
                              При мой бивш колега зад граница.
                              Ако беше лесно да я получа, бъди сигурен, че щях да ти я осигуря. С теб поне сме се виждали.

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Запънал си се като магаре на бързей и пак си знаеш твоята - трима човека ти казват, че пирея без препарат не може да се пребори и продължаваш да си пееш.
                              Аз съм го правил!
                              Не съм се запънал.
                              Просто иска много яка работа и поне три години търпение.
                              К.М.

Comment

Смесимостта на препаратите е условна някои съставки се инактивират една друга,като цяло трябва да се избягват полисмеси особено като се има в предвид че повечето модерни пестициди са дву и три компонентни и може да се яви фитотоксичност, която не би се проявила ако се направят апликациите една след друга .
                                Все пак, когато искаме да съчетаем някакви препарати е добре да ги използваме веднага а не да си държим сместа на склад .

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Аз съм го правил!
                                Не съм се запънал.
                                Просто иска много яка работа и поне три години търпение.
                                на малки площи(лични градини и дворове ) може да стане но на големи площи единствения вариант остава комбинирането на няколко метода като без химически е напълно безсмислено дори да се говори .
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X