царевицата е забранена в европа, но всичката соя е гмо, знаеш ли къде се влага соята- навсякъде почти
Известие
Collapse
No announcement yet.
таблица за смесимост на препарати за растителна защита
Collapse
X
-
Вижте и как се натрупва и движи по хранителната верига.
http://agroweekend.bg/%D0%B5%D0%BA%D...8%D1%82%D0%B5/
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениецаревицата е забранена в европа, но всичката соя е гмо, знаеш ли къде се влага соята- навсякъде почти"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Така ми се струва или отклони тематаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениевинаги съм смятал, че да разговарям с хора, които имат по- нисък IQ от моя е чиста загуба на време, освен ако не са мои ученици.
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
Е тва не мога да го разбера.
Профания до шия.
Ще пръскам с отрова двора, за да махна плевелите
Ебахти света извратен.
А има и емисари, дето вещо те поучават как това не е вредно, та наглостта стига до там да ти обясняват, че било полезно даже. хахахах"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПий си чашата с раундъп, удари си един бордолезов разтвор отзад и лека нощ.
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
Е тва не мога да го разбера.
Профания до шия.
Ще пръскам с отрова двора, за да махна плевелите
Ебахти света извратен.
А има и емисари, дето вещо те поучават как това не е вредно, та наглостта стига до там да ти обясняват, че било полезно даже. хахахахНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениевинаги ми е било интересно- ти domestica ли си или не, я изтичай до огледалото и ми кажи
Все тая."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВидът е един.
Все тая.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
сега то е най лесно да взема една пръскачка и да пръскам като обезумял,мисля да си го прекопая с желание да си направя редчета и вадички да си подреда квото съм замислил,сега ако ме нападнат листни въшки и колорадски бръмбари нямам избор така е,но пирея се размножава и с цъфтене четох и подземно с пъпки и разклонения,така че като копна половин метър от мястото дето ми свършва ще го пресека подземно,лошото е че за момента всичко е извън строя и е от начало градя всичко и ми е нанагорно,другото което е занимавам се с храни като почнеш овче сирене краве,кашкавал козе сирене и домати селскимкраставици,и тн и тн и сме производители та знам какво е добра храна и тя е по-евтина от магазинната дори,сега ясно ми е че ще стане бавно и трудно обаче тая година ще е така ако не мога да го преборя ще видя вече с препарати,иначе не всяко нещо което е отровно за нещо е отровно за друго нещо в природата е така винаги има баланс,много по лоши от пръскането с пестициди за изкувствените торове и ГМО-то,имам познат на който му нося домати и той ми каза че много добре знае кое какво защото си зима от мене и ми каза че са се занимавали с домати парникови и на 3 декара домати са слагали 7000 кг амониев нитрат амониева селитра,каза че водата с маркучите не е могла да разствори селитрата всеичко белеело,та направете си сметка добре за плодове и зеленчуци извън естественият им сезон.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 00:05.
Comment
-
румене пирея дори да го изяде магаре и след това да го изака пак ще поникне,него ли напръскаш с препарат няма да се отървеш.аз като го орах трактора вдигаше предните гуми.иначе по темата някой да е попадал на такава таблица за смесимосталфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениерумене пирея дори да го изяде магаре и след това да го изака пак ще поникне,него ли напръскаш с препарат няма да се отървеш.аз като го орах трактора вдигаше предните гуми.иначе по темата някой да е попадал на такава таблица за смесимост
В нета едва ли ще има.
Това, което казваш за пирея не е вярно, от опит го казвам!
Просто с хербицида е много по-лесно и по-бързо."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз съм попадал, но не я взех.
В нета едва ли ще има.
Това, което казваш за пирея не е вярно, от опит го казвам!
Просто с хербицида е много по-лесно и по-бързо.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение[;1211318]Аз съм попадал, но не я взех.
В нета едва ли ще има.
сподели къде си попадал да мина да си взема,иначе в нета нищо не открих
Ако беше лесно да я получа, бъди сигурен, че щях да ти я осигуря. С теб поне сме се виждали.
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗапънал си се като магаре на бързей и пак си знаеш твоята - трима човека ти казват, че пирея без препарат не може да се пребори и продължаваш да си пееш.
Не съм се запънал.
Просто иска много яка работа и поне три години търпение."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Смесимостта на препаратите е условна някои съставки се инактивират една друга,като цяло трябва да се избягват полисмеси особено като се има в предвид че повечето модерни пестициди са дву и три компонентни и може да се яви фитотоксичност, която не би се проявила ако се направят апликациите една след друга .
Все пак, когато искаме да съчетаем някакви препарати е добре да ги използваме веднага а не да си държим сместа на склад .
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Аз съм го правил!
Не съм се запънал.
Просто иска много яка работа и поне три години търпение.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment