Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавен рефреш на форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бавен рефреш на форума.

Здравейте, от 2-3 седмици рефреша във форума ми отнема 12-15 секунди, което е адски много. Преди това ставаше за не повече от 2 сек. Това се случва само във форума. Използвам Опера, пробвах и през Хром...същата работа. Интернет връзката ми е доста бърза. Някой да има идеи от какво може да е?
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
    Здравейте, от 2-3 седмици рефреша във форума ми отнема 12-15 секунди, което е адски много. Преди това ставаше за не повече от 2 сек. Това се случва само във форума. Използвам Опера, пробвах и през Хром...същата работа. Интернет връзката ми е доста бърза. Някой да има идеи от какво може да е?
    Пусни един постоянен пинг до адреса на форума (89.190.194.3) и виж дали има загуба на пакети и дали времезакъснението е устойчиво (в рамките на 3 - 5 ms)

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение

Някъде из твоя телевизор ти е проблема ... аз от Варна до София нямам проблем през два различни доставчика като единия си минава като локален пиър (мегалан, спектър нет - Мтел)

P.S. На кой доставчик си ?
      Преди време имах аналогичен проблем през BTC-net (vivacom) .
      Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:28.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Sunny, знам че е в моя телевизор проблема и се мъча да го разреша. Интересно, че само в този сайт.
        Ecotronic, така ли става номера с ping-а?

п.с. Sunny на Optinet съм в Ямбол. Адски бърза връзка и пак казвам, това се случва от съвсем скоро.
        Attached Files

Comment

Може да добавиш едно интервал минус т " -т" след пинга ,за да ти вади докогато искаш,а не само четири пъти и пробвай да рефрешваш.При мен пинга се променя с около 100 мс,от 26-27 отива до 130-150 в зависимост от темата ,с бтк във Варна съм.

Comment

Пусни по продължителен пинг (с -t) нека да работи 1 минута (спира се с ctrl+c).

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Пусни по продължителен пинг (с -t) нека да работи 1 минута (спира се с ctrl+c).
              то пинга може и да минава нормално но web-a да се пизди .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Съни,това в зависимост от големината на пакетите ли става?или невъзможност да изкара чек сумата и протокола иска един пакет по много пъти,щото ако е така няма да може да промени нищо май.

Comment

Ето резултата.

п.с. Ужассссссс, много бавно става всичко. Публикуване на отговор, отваряне на снимка, рефреш....адски изнервящо. Други идеи?
                  Attached Files
                  Last edited by danniel; d.m.y г., 22:00.

Comment

Имаш нет-слънце!
                    Идеи нямам ,от какво
                    пробвай с друг браузър
                    Last edited by 546; d.m.y г., 22:03.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                      Имаш нет-слънце!
                      Идеи нямам ,пробвай с друг браузър
                      Пробвах, освен да инсталирам 3-ти....

Comment

Пробвай от някъде другаде ... в смисъл някой приятел , колега на същия нет да видиш как е .. после с друг компютър на твоето IP ...фаерлоу ако имаш - спри го и тествай , ако си с рутер - рестарт ако се наложи и ресет и настройка наново ... абе занимавка си е а така дистанционно си е хвърляне на боб

Андро ами не е задължително

btw тия вариации в милисекундите на пинго не са на добре

Comment

Резултатите от пинга - горе-долу биват.
                          Ползваш ли някакъв антивирус или firewall ?
                          Можеш да пробваш да изчистиш кеша на браузера.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

това с кеша не ми го е правило ама ако е ограничено ползването на памет иначе казано липсата на такава свободна съм го ял особено при AJAX но тука не е така

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Резултатите от пинга - горе-долу биват.
                              Ползваш ли някакъв антивирус или firewall ?
                              Можеш да пробваш да изчистиш кеша на браузера.
                              IE същата работа. През настолния пак е така. Антивируса ми е AVG от години... Лаптопа си го поддържам, почиствам редовно и без излишни стартирани глупости....защитната стена е включена.

п.с Настолния си е бавничък и не мога да преценя точно дали е същата работа или щото си е умрял самия комп. Ecotronic, с CCLEANER чистя, мисля че той чисти и кеша..?

едит: отивам в комшията да отворя форума за проба...
                              Last edited by danniel; d.m.y г., 22:19.

Comment

Working...
                              X