Пробвай за малко да спреш антивируса и стената и пробвай. Пусни и нещо да сканира и оправи грешките в регистрите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавен рефреш на форума.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПробвай за малко да спреш антивируса и стената и пробвай. Пусни и нещо да сканира и оправи грешките в регистрите.
едит: не е от защитната стена и антивируса.Last edited by danniel; d.m.y г., 22:34.
Comment
-
Ctrl +Shift+Delete
Там си избираш кое дати изчисти в браузъра
това с лаптопа в комшията е добра идея също .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Само с мозила не съм пробвал, но не мисля, че е от браузъра, пробвах с достатъчно браузъри. Това с на комшията мрежата може би ще го пробвам утре. Току що изчистих бисквитки, солетки, курабийки, кеш, история....без разлика. Пуснах Ccleaner да оправи регистъра, също без разлика. Продължават мъките...
Comment
-
Спри антивирусната и пробвай ...
Ако трябва дори ънинсталл , тест , инстал наново на антивирусната ... Аваст ми създавал подобни ядове на малкия на лаптопа .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА сигурен ли си, че само с тази web страница имаш проблеми? Това е малко странно.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеАбсолютно 100%. Навсякъде другаде рефрешва за части от секундата, всичко навсякъде се случва много бързо. Само форума умря...аз и затова реших да пусна темата. Сега забелязвам, че преди настройките на адаптера на настолния бяха с попълнен ip address, subnet mask и default gateway, както и единия dns. Сега отметката е на Obtain an IP automatically, трите полета ip,subnet mask и default gateway са неактивни. Попълнен е само DNS-a. Не знам от кога е така и това дали има нещо общо със случката. Преместих отметката на Use the following IP address и попълних полетата, но нета на настолния спря и пак върнах отметката...
PS:
Пробвай с мозилата все пак.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Sunny, ще пробвам с деинсталиране на AVG–то, макар че никога не ми е създавало проблеми и почти съм сигурен, че не е от него.
Doomguy през рутер съм, безжично....какъв рестарт имаш предвид, изключих и включих- без резултат. Със задържане на бутона ли....
едит: През телефона рефрешва нормално.Last edited by danniel; d.m.y г., 23:14.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеSunny, ще пробвам с деинсталиране на AVG–то, макар че никога не ми е създавало проблеми и почти съм сигурен, че не е от него.
Doomguy през рутер съм, безжично....какъв рестарт имаш предвид, изключих и включих- без резултат. Със задържане на бутона ли....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе прави factory reset на рутера със задържане на бутона. Ако имаш специфични настройки на него (а ти вероятно имаш) ще трябва наново да ги правиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеВ момента пиша през Мозила, без промяна....ок сега ще ресетна рутера и ще му направя настройките наново.
Съмнявам се да е в него проблема.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment