Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавен рефреш на форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пробвай за малко да спреш антивируса и стената и пробвай. Пусни и нещо да сканира и оправи грешките в регистрите.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Пробвай за малко да спреш антивируса и стената и пробвай. Пусни и нещо да сканира и оправи грешките в регистрите.
      Току що се връщам от комшията, рефреша му става за части от секундата....явно се е омазало нещо в регистъра...е само заради тва не ми се прави преинсталация. Кажи с какво да сканирам, все си мислех, че този Ccleaner ги оправя кашите.

едит: не е от защитната стена и антивируса.
      Last edited by danniel; d.m.y г., 22:34.
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Изчисти кеша на браузера (кукита, история off line съдържание...........)
        Включи твоето PC ако може в мрежата на комшията и пробвай.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ctrl +Shift+Delete
          Там си избираш кое дати изчисти в браузъра

това с лаптопа в комшията е добра идея също .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И ако не си пробвал с мозила, мисля, че си струва да опиташ.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Само с мозила не съм пробвал, но не мисля, че е от браузъра, пробвах с достатъчно браузъри. Това с на комшията мрежата може би ще го пробвам утре. Току що изчистих бисквитки, солетки, курабийки, кеш, история....без разлика. Пуснах Ccleaner да оправи регистъра, също без разлика. Продължават мъките...

Comment

А сигурен ли си, че само с тази web страница имаш проблеми? Това е малко странно.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Спри антивирусната и пробвай ...
                  Ако трябва дори ънинсталл , тест , инстал наново на антивирусната ... Аваст ми създавал подобни ядове на малкия на лаптопа .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ако минаваш през някакво устройство, например рутер, пробвай да го рестартираш и виж резултата.

Comment

А сигурен ли си, че само с тази web страница имаш проблеми? Това е малко странно.
                      Абсолютно 100%. Навсякъде другаде рефрешва за части от секундата, всичко навсякъде се случва много бързо. Само форума умря...аз и затова реших да пусна темата. Сега забелязвам, че преди настройките на адаптера на настолния бяха с попълнен ip address, subnet mask и default gateway, както и единия dns. Сега отметката е на Obtain an IP automatically, трите полета ip,subnet mask и default gateway са неактивни. Попълнен е само DNS-a. Не знам от кога е така и това дали има нещо общо със случката. Преместих отметката на Use the following IP address и попълних полетата, но нета на настолния спря и пак върнах отметката...

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                        Абсолютно 100%. Навсякъде другаде рефрешва за части от секундата, всичко навсякъде се случва много бързо. Само форума умря...аз и затова реших да пусна темата. Сега забелязвам, че преди настройките на адаптера на настолния бяха с попълнен ip address, subnet mask и default gateway, както и единия dns. Сега отметката е на Obtain an IP automatically, трите полета ip,subnet mask и default gateway са неактивни. Попълнен е само DNS-a. Не знам от кога е така и това дали има нещо общо със случката. Преместих отметката на Use the following IP address и попълних полетата, но нета на настолния спря и пак върнах отметката...
                        Вероятно ползваш рутер, който го играе и DHCP сървър за мрежата ти. Тъй че правилната настройка е Obtain an IP automatically.

PS:

Пробвай с мозилата все пак.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Sunny, ще пробвам с деинсталиране на AVG–то, макар че никога не ми е създавало проблеми и почти съм сигурен, че не е от него.
                          Doomguy през рутер съм, безжично....какъв рестарт имаш предвид, изключих и включих- без резултат. Със задържане на бутона ли....

едит: През телефона рефрешва нормално.
                          Last edited by danniel; d.m.y г., 23:14.

Comment

Sunny, ще пробвам с деинсталиране на AVG–то, макар че никога не ми е създавало проблеми и почти съм сигурен, че не е от него.
                            Doomguy през рутер съм, безжично....какъв рестарт имаш предвид, изключих и включих- без резултат. Със задържане на бутона ли....
                            Не прави factory reset на рутера със задържане на бутона. Ако имаш специфични настройки на него (а ти вероятно имаш) ще трябва наново да ги правиш.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Не прави factory reset на рутера със задържане на бутона. Ако имаш специфични настройки на него (а ти вероятно имаш) ще трябва наново да ги правиш.
                              В момента пиша през Мозила, без промяна....ок сега ще ресетна рутера и ще му направя настройките наново.

Comment

В момента пиша през Мозила, без промяна....ок сега ще ресетна рутера и ще му направя настройките наново.
                                Преди да ресетваш рутера, пробвай да закачиш въпросното pc с кабел към рутера (ако сега си безжично) или просто махни рутера.
                                Съмнявам се да е в него проблема.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X