Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавен рефреш на форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Систем рестора ви препоръчвам да го изключите за всички дялове. Като толкова искате резервни копия, използвайте нещо от сорта на Acronis True Image. В папката на систем ристора понякога се крият някои коварни и трудни за премахване вируси.

Comment

Отказвам се, много съм упорит, обаче тва много ме изпоти. Сега имам проблеми с качването на live win на флашка. Понякога тези програмки си избират флашките, може и друга флашка да иска ама аз нямам тука 100 флашки. С три програмки пробвах ама май само WinSetupFromUsb вижда ISO, различно от ISO на нормален Windows, а тя ми изписва някви грешки с MBR....абе така ще е...
      Last edited by danniel; d.m.y г., 21:18.
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Сега си направих експеримент със спрян ад блок плъгин, умисля се по няколко секунди заради 2 хоста свързани с рекламите, като е включен няма грам замисляне.
        Това с Опера 12.15 на Уиндоус 7 х64
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Сега си направих експеримент със спрян ад блок плъгин, умисля се по няколко секунди заради 2 хоста свързани с рекламите, като е включен няма грам замисляне.
          Това с Опера 12.15 на Уиндоус 7 х64
          Със същия уиндоус съм и същата опера...никога не съм имал подобен проблем. Къде го тоя плъгин?

едит: видях го, сега ще пробвам
          пак едит: С плъгина адблок, без видима разлика.
          Last edited by danniel; d.m.y г., 21:25.

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
            Отказвам се, много съм упорит, обаче тва много ме изпоти. Сега имам проблеми с качването на live win на флашка. Понякога тези програмки си избират флашките, може и друга флашка да иска ама аз нямам тука 100 флашки. С три програмки пробвах ама май само WinSetupFromUsb вижда ISO, различно от ISO на нормален Windows, а тя ми изписва някви грешки с MBR....абе така ще е...
            Ти да не би да подготвяш флашка с дистрибуция на windows за преинсталация на системата?
            Говорим за live os, която да бутва от флашка.
            Аз бих предпочел линукс. Примерно тук е добре обяснено стъпка по стъпка как се прави.
            Ако все пак държиш да е майкрософтщина,
            вариант е portable XP

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Ти да не би да подготвяш флашка с дистрибуция на windows за преинсталация на системата?
              Говорим за live os, която да бутва от флашка.
              Аз бих предпочел линукс. Примерно тук е добре обяснено стъпка по стъпка как се прави.
              Ако все пак държиш да е майкрософтщина,
              вариант е portable XP
              Windows 7 Build 7600.16385 x86 Live CD тва ми дистрибуцията, с която пробвах. XP не знам дали ще тръгне тук заради IDE-SATA историите. Не знам дали в биоса имах настройка за IDE съвместимост, вече ми е каша главата...може да пробвам с живо убунту ама не знам дали ще е сега.

Edit: pisha prez live win7. Pylen ujas, syshtata rabota. Natiskam butona za redaktirane i chakam 15 sekundi....Shah i mat. Moje da se dopitam do internet dostavchika....
              Last edited by danniel; d.m.y г., 22:37.

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                С моя лаптоп и комшийския интернет - без промяна.
                Safe mode with network - без промяна.
                Ето и резултатите от теста направен с Chrome.

На първия скрийншот се вижда как му отнема 10сек да зареди страницата.

Ако на същия интернет на друг компютър се зарежда по-бързо, трябва да търсим проблема някъде в твоята конфигурация.

Все пак за да избегнем мрежовите проблеми пусни на твоя лаптоп и на друг компютър на същия доставчик (на комшията) един traceroute.

Код:
                tracert clubalfaromeo.com
                дай да видим какво връща, би трябвало да са еднакви.

Според мен за да се зарежда по-бавно при теб на един и същ доставчик, единственото което се сещам е антивирусната ти да сканира нещо страницата...
                sigpic
                146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                  На първия скрийншот се вижда как му отнема 10сек да зареди страницата.

Ако на същия интернет на друг компютър се зарежда по-бързо, трябва да търсим проблема някъде в твоята конфигурация.

Все пак за да избегнем мрежовите проблеми пусни на твоя лаптоп и на друг компютър на същия доставчик (на комшията) един traceroute.

Код:
                  tracert clubalfaromeo.com
                  дай да видим какво връща, би трябвало да са еднакви.

Според мен за да се зарежда по-бавно при теб на един и същ доставчик, единственото което се сещам е антивирусната ти да сканира нещо страницата...
                  Не ми се иска да занимавам повече комшията. Ясно е, че нещо се е сбъркало в компа ми, щом у тях моя лаптоп бави, а неговия комп лети във форума. Ще пробвам ако мога тези дни с друг лаптоп у нас. Скъса ми нервичките тази мистерия

Comment

Абе ако си на WIFI, я пробвай да го изключиш и вържи лаптопа с кабел.Снощи си направих тоя експеримент понеже жена ми е в чужбина и скайпа замръзва и накъсва говора, като го вързах с кабел ебати светкавичния интернет.Едно и също нещо го свали почти 3 пъти по бързо на кабел отколкото на безжична.Ако съм в грешка извинявай не ми се чете назад.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Абе ако си на WIFI, я пробвай да го изключиш и вържи лаптопа с кабел.Снощи си направих тоя експеримент понеже жена ми е в чужбина и скайпа замръзва и накъсва говора, като го вързах с кабел ебати светкавичния интернет.Едно и също нещо го свали почти 3 пъти по бързо на кабел отколкото на безжична.Ако съм в грешка извинявай не ми се чете назад.
                      Пробвах го това, Митак. Форума пак си влачи. Иначе, разбира се, че с кабел бирата е друга...

Comment

По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Днес взех лаптопа на работа. Тук интернет доставчика е друг, форума лети... Освен да им се обадя довечера на мойте и да ги питам що така тая работа с тоя форум...

Comment

Благодаря на всички за съветите. Проблема се оправи веднага след като им се обадих. В началото си нямах на идея, че проблема може да е в тях за това и пуснах темата...

Comment

Тоест проблема е от доставчика, защото и аз имам същия проблем като смених доставчика
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Да, обади им се и ще го оправят.

Comment

Working...
                                X