Систем рестора ви препоръчвам да го изключите за всички дялове. Като толкова искате резервни копия, използвайте нещо от сорта на Acronis True Image. В папката на систем ристора понякога се крият някои коварни и трудни за премахване вируси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавен рефреш на форума.
Collapse
X
-
Отказвам се, много съм упорит, обаче тва много ме изпоти. Сега имам проблеми с качването на live win на флашка. Понякога тези програмки си избират флашките, може и друга флашка да иска ама аз нямам тука 100 флашки. С три програмки пробвах ама май само WinSetupFromUsb вижда ISO, различно от ISO на нормален Windows, а тя ми изписва някви грешки с MBR....абе така ще е...Last edited by danniel; d.m.y г., 21:18.
Comment
-
Сега си направих експеримент със спрян ад блок плъгин, умисля се по няколко секунди заради 2 хоста свързани с рекламите, като е включен няма грам замисляне.
Това с Опера 12.15 на Уиндоус 7 х64Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеСега си направих експеримент със спрян ад блок плъгин, умисля се по няколко секунди заради 2 хоста свързани с рекламите, като е включен няма грам замисляне.
Това с Опера 12.15 на Уиндоус 7 х64
едит: видях го, сега ще пробвам
пак едит: С плъгина адблок, без видима разлика.Last edited by danniel; d.m.y г., 21:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеОтказвам се, много съм упорит, обаче тва много ме изпоти. Сега имам проблеми с качването на live win на флашка. Понякога тези програмки си избират флашките, може и друга флашка да иска ама аз нямам тука 100 флашки. С три програмки пробвах ама май само WinSetupFromUsb вижда ISO, различно от ISO на нормален Windows, а тя ми изписва някви грешки с MBR....абе така ще е...
Говорим за live os, която да бутва от флашка.
Аз бих предпочел линукс. Примерно тук е добре обяснено стъпка по стъпка как се прави.
Ако все пак държиш да е майкрософтщина,
вариант е portable XP
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТи да не би да подготвяш флашка с дистрибуция на windows за преинсталация на системата?
Говорим за live os, която да бутва от флашка.
Аз бих предпочел линукс. Примерно тук е добре обяснено стъпка по стъпка как се прави.
Ако все пак държиш да е майкрософтщина,
вариант е portable XP
Edit: pisha prez live win7. Pylen ujas, syshtata rabota. Natiskam butona za redaktirane i chakam 15 sekundi....Shah i mat. Moje da se dopitam do internet dostavchika....Last edited by danniel; d.m.y г., 22:37.
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеС моя лаптоп и комшийския интернет - без промяна.
Safe mode with network - без промяна.
Ето и резултатите от теста направен с Chrome.
На първия скрийншот се вижда как му отнема 10сек да зареди страницата.
Ако на същия интернет на друг компютър се зарежда по-бързо, трябва да търсим проблема някъде в твоята конфигурация.
Все пак за да избегнем мрежовите проблеми пусни на твоя лаптоп и на друг компютър на същия доставчик (на комшията) един traceroute.
Код:tracert clubalfaromeo.com
Според мен за да се зарежда по-бавно при теб на един и същ доставчик, единственото което се сещам е антивирусната ти да сканира нещо страницата...
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеНа първия скрийншот се вижда как му отнема 10сек да зареди страницата.
Ако на същия интернет на друг компютър се зарежда по-бързо, трябва да търсим проблема някъде в твоята конфигурация.
Все пак за да избегнем мрежовите проблеми пусни на твоя лаптоп и на друг компютър на същия доставчик (на комшията) един traceroute.
Код:tracert clubalfaromeo.com
Според мен за да се зарежда по-бавно при теб на един и същ доставчик, единственото което се сещам е антивирусната ти да сканира нещо страницата...
Comment
-
Абе ако си на WIFI, я пробвай да го изключиш и вържи лаптопа с кабел.Снощи си направих тоя експеримент понеже жена ми е в чужбина и скайпа замръзва и накъсва говора, като го вързах с кабел ебати светкавичния интернет.Едно и също нещо го свали почти 3 пъти по бързо на кабел отколкото на безжична.Ако съм в грешка извинявай не ми се чете назад.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАбе ако си на WIFI, я пробвай да го изключиш и вържи лаптопа с кабел.Снощи си направих тоя експеримент понеже жена ми е в чужбина и скайпа замръзва и накъсва говора, като го вързах с кабел ебати светкавичния интернет.Едно и също нещо го свали почти 3 пъти по бързо на кабел отколкото на безжична.Ако съм в грешка извинявай не ми се чете назад.
Comment
Comment