Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гледам от няколко дни как една група от хора се събират, обикалят като гламави улиците на София. Викат и крещят като маймуни и не знаят какво искат. Казват,че искат сваляне на правителството, което още не е формирано и не е започнало да работи,но не казват какво следва после. В същото време искат нов изборен закон ,но не са наясно как да стане това. Търпяха толкова години една мутра да бъде кмет на София и Премиер и му ... зад...ка. Давате ли си сметка какво искате в момента? Преди близо месец имаше избори,сега искате Държавата да извади пак няколкостотин милиона за нови избори.Определението за интернет лумпени е много точно.Този интернет явно ви е зомбирал до такава степен,че утре може да протестирате и срещу вас самите. Продължавайте с обиколките и не забравяйте централата на ГЕРБ,защото така олеквате още повече. Желая ви успех!
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Гледам от няколко дни как една група от хора се събират, обикалят като гламави улиците на София. Викат и крещят като маймуни и не знаят какво искат. Казват,че искат сваляне на правителството, което още не е формирано и не е започнало да работи,но не казват какво следва после. В същото време искат нов изборен закон ,но не са наясно как да стане това. Търпяха толкова години една мутра да бъде кмет на София и Премиер и му ... зад...ка. Давате ли си сметка какво искате в момента? Преди близо месец имаше избори,сега искате Държавата да извади пак няколкостотин милиона за нови избори.Определението за интернет лумпени е много точно.Този интернет явно ви е зомбирал до такава степен,че утре може да протестирате и срещу вас самите. Продължавайте с обиколките и не забравяйте централата на ГЕРБ,защото така олеквате още повече. Желая ви успех!

Аз най се кефя на патоса, с който се отразяват протестите по медиите.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Аз само едно се чудя. Някой изобщо замисля ли се над въпроса колко хора гласуваха на последните избори в София примерно? Как се разпределиха гласовете на тия хора (абсолютни стойности не %)? Колко хора се събират на протест? Какво е съотношението "протестиращи/гласували" или "протестиращи/гласували срещу настоящите управляващи"? Дали протестиращите са болшинство? Кой и как ги мотивира? Защо след като не толерират ГЕРБ не минават да крякат и пред тяхната централа?

Единственото смислено искане е тотална подмяна на политическата класа но то е толкова утопично колкото и идеите на Маркс и Енглес!
        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• И най-интересното е че постоянно повтарят че никой не чува гласа на протестите.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            А, Фреди е друга бира, както имаше един лаф от филма "Коса"-на въпрос към един от георите-дали е хомосексуалист, той отговори:
            Не бих изритал Мик Джагър от кревата си, но не съм хомо..
            Остави десния популизъм, у нас такъв няма реално, имаме ляв, всъщност в момента светът е масово е улево, което не води до нищо добре, но нещата се сменят, ке се оправим.
            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Не мисля, че протестиращите са група лумпени обикалящи София, безцелно викащи: кой не скача е червен !!!
              От известно време наблюдавам протестиращите и първо, хората си имат цели и желания като: оставка на правителвото и дата за предсрочни избори, въвеждането на минимален образователен ценз за гласуване, незабавно уволнение на всички нагли новоназначения - ТИМ или безумията от ДПС, като например областните управители, които назначиха - ненужно етническо напрежение в страта. Да не говорим, че слухове за платени протести при толкова хиляди протестиращи е смешен, особено когато 75% от хората искат мажоритарен вот !!!!!!! Много точно беше написано на един лозунг - Не съм платен, мразя ви безплатно !!!

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Аз най се кефя на патоса, с който се отразяват протестите по медиите.
              А познай защо ...
              Attached Files
              Last edited by nastybg; d.m.y г., 18:45.
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Интересно кой ги определя тези искания. Мнозинството гласоподаватели или някои анонимни драскачи в интернет.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Интересно кой ги определя тези искания. Мнозинството гласоподаватели или някои анонимни драскачи в интернет.
                  Чакай сега колега, ти в щатите ли си или в България, защото както казах, от известно време наблюдавам протестите (отразявам) и това са искания, който съм чул различни хора да казват, скандират и т.н. С две думи хората не искат повече преход, все им е тая дали от баницата лапат ГЕРБ,БСП,АТАКА и каквито още там има, хората искат промяна ...
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Хубаво ама един иска едно друг иска друго. Откъде си сигурен че този който иска мажоритарен вот иска и образователен праг на гласуване. Тези които обобщават исканията кои са и кого представляват. На мен ми се струва че определени партии които останаха извън властта се опитват да се възползват от недоволството на хората че живота им става все по-труден.

Comment

• А нещо конструктивно да кажете!?
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Гледам от няколко дни как една група от хора се събират, обикалят като гламави улиците на София. Викат и крещят като маймуни и не знаят какво искат. Казват,че искат сваляне на правителството, което още не е формирано и не е започнало да работи,но не казват какво следва после. В същото време искат нов изборен закон ,но не са наясно как да стане това. Търпяха толкова години една мутра да бъде кмет на София и Премиер и му ... зад...ка. Давате ли си сметка какво искате в момента? Преди близо месец имаше избори,сега искате Държавата да извади пак няколкостотин милиона за нови избори.Определението за интернет лумпени е много точно.Този интернет явно ви е зомбирал до такава степен,че утре може да протестирате и срещу вас самите. Продължавайте с обиколките и не забравяйте централата на ГЕРБ,защото така олеквате още повече. Желая ви успех!
                        Е, как да се формира правителство като предлагат все хора на ВИС, СИК и мафията и после сами им искат оставките.
                        Хайде да похарчим пак "няколкостотин милиона" както за референдума за Белене.
                        Единствено за определението "лумпени" не съм съвсем съгласен. Вярно, че онзи дето го каза е високо квалифициран доносник на ДС, но въпреки това оставам с леки резерви към изявлението му. Даже си мисля да се включа в неделя заедно с моята 4 годишна лумпенка
                        Засега сме се спрели на следния лозУнг: "Спрете протестите! Убивате бизнеса на БСП".

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                        Аз само едно се чудя. Някой изобщо замисля ли се над въпроса колко хора гласуваха на последните избори в София примерно? Как се разпределиха гласовете на тия хора (абсолютни стойности не %)? Колко хора се събират на протест? Какво е съотношението "протестиращи/гласували" или "протестиращи/гласували срещу настоящите управляващи"? Дали протестиращите са болшинство? Кой и как ги мотивира? Защо след като не толерират ГЕРБ не минават да крякат и пред тяхната централа?

Единственото смислено искане е тотална подмяна на политическата класа но то е толкова утопично колкото и идеите на Маркс и Енглес!
                        Нали се сещаш, че на протестите не ходят все едни и същи 10 000 човека. Те се сменят. Реално протестират поне 100 хиляди. Протестите продъжават около 4-5 часа и през цялото време идват и си отиват хора...

П.С. Болшинство е руска дума. Българската е мнозинство.

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        А нещо конструктивно да кажете!?
                        Това звучи като виц. Ти сериозно ли очакваш комунисти да бъдат конструктивни?
                        2014: Deutschland über alles

Comment

• Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........

Светът не е вече същия именно заради наличието на Интернет.

Това, което става не става само у нас. Вижте Турция, близкия изток, страните от третия свят.

Не съм наясно, как точно ще се промени доказано погрешния модел на обществено управление, но ще трябва да се промени..........именно заради Интернет.

Накратко пирамидата вече не може да пази равновесие обърната в върха надолу.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........

Това, което става не става само у нас. Вижте Турция, близкия изток, страните от третия свят.

Не съм наясно, как точно ще се промени доказано погрешния модел на обществено управление, но ще трябва да се промени..........именно заради Интернет.

Напълно съм съгласен с това дето каза....ще го кажа съвсем просто.....едно време като бях дете.....играехме на улицата в двора на училището, в парка, къде ли не.....а сега двете ми съседчета дето живеят на един етаж си комуникират по скайп или чрез фейсбук...ние възрастните също го правим.....събираме се виртуално, сплотява ни някаква клауза и като излезнем на улицата в реалният живот сме пак същите лайна....иначе в нета нямаме равни...аз това, аз онова....
                            Затворихме се в себе си....и постепено ставаме изроди
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:27.
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение

П.С. Болшинство е руска дума. Българската е мнозинство.
                              Протест също не е българска дума. Има още много като опозиция, лидер, плурализъм, директиви, вот и т.н. За домашно да им намериш българския заместител. Пък и ако започнеш да ги употребяваш, равен няма да имаш.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Не знам дали са лумпени интернет потребителите, но ако някой още не е разбрал, да Ви го кажа..........

Тези нови технологии са и отлично средство за следене и манипулиране.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Протест също не е българска дума. Има още много като опозиция, лидер, плурализъм, директиви, вот и т.н. За домашно да им намериш българския заместител. Пък и ако започнеш да ги употребяваш, равен няма да имаш.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Тези нови технологии са и отлично средство за следене и манипулиране.
                                Специално мен, не могат да ме манипулират, защото съм израстнал без тях)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X