Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Хубаво е да водиш децата на такива мероприятия, така навремето ги водеха на манифестации.

п.с. Децата нямат място на такива места, ама ти си знаеш.
    /Ако малката дъщеря е дете де/
    Понякога съм тъп
    Напротив, трябва да се водят, защото трябва да знаят какво е свобода на мнението и остояване на обществени позиции, пълно беше с деца, бебета, жени, страци, виж джуджета не видях...
    А тези прояви драги Прасчо има общо с манифестацията при другарите, колкото БСП със социализма, верно си тъп , то ти и манифестация май не си виждал на живо, та какво ли пък имаш предвид не е ясно . А и манифестациите на са измислени от комунистите, както мноооого други неща.
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:44.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Напротив, трябва да се водят, защото трябва да знаят какво е свобода на мнението и остояване на обществени позиции, пълно беше с деца, бебета, жени, страци, виж джуджета не видях...
      А тези прояви драги Прасчо има общо с манифестацията при другарите, колкото БСП със социализма, верно си тъп , то ти и манифестация май не си виждал на живо, та какво ли пък имаш предвид не е ясно . А и манифестациите на са измислени от комунистите, както мноооого други неща.
      На протести деца не бива да се водят.
      Ходил съм на манифестация, под строй.
      Просто предположих, че дъщеря ти е пълнолетна вече, освен, ако не си млад татко.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

На протести деца не бива да се водят.
        Ходил съм на манифестация, под строй.
        Просто предположих, че дъщеря ти е пълнолетна вече, освен, ако не си млад татко.
        Ся ша са Убиждаме ли?
        Сина ми е пълнолетен, ама щерката преди седмица я отбихме!: Зъб:

Децата трябва да се водят!
        Освен, че тогава много по-трудно се стига до насилие.
        Децата не бива да се пазят от проблемите.
        освен това , трябва да им се дава пример!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Ся ша са Убиждаме ли?
          Сина ми е пълнолетен, ама щерката преди седмица я отбихме!: Зъб:

Децата трябва да се водят!
          Освен, че тогава много по-трудно се стига до насилие.
          Децата не бива да се пазят от проблемите.
          освен това , трябва да им се дава пример!
          Ти утре и на мормонска среща може да ги заведеш.

Непълнолетните лица нямат място на политически митинги.
          Те трябва да станат пълнолетни и тогава да решат сами да протестират ли или не.
          К.М.

Comment

А в заведението място имат ли? А на концерт?
            Говориш глупости.
            Ако няма на кого да оставя детето си, не мога ли да го взема с мен на протест? Мирен протест. Протест за по-добро бъдеще за мен и за него!
            Но, всеки сам си решава на какво да научи децата си.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              А в заведението място имат ли? А на концерт?
              Говориш глупости.
              Ако няма на кого да оставя детето си, не мога ли да го взема с мен на протест? Мирен протест. Протест за по-добро бъдеще за мен и за него!
              Но, всеки сам си решава на какво да научи децата си.
              Еми аз харесвам Цеца Величкович.
              Да водя ли дъщеря си на неин концерт?
              Не бих я завел.

Протестът е политическо събитие.
              К.М.

Comment

Еми аз харесвам Цеца Величкович.
                Да водя ли дъщеря си на неин концерт?
                Не бих я завел.

Протестът е политическо събитие.
                Говориш така понеже никога не си бил на протест и не знаеш за какво става дума. Всъщност има много деца и бебета в колички.

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Лека полека започнаха да си разкриват картите тези които стоят зад протестите. Те нямали политически намерения само където били организирани от бивши политици.

http://bnt.bg/bg/news/view/103331/pr..._sinjata_ulica
                Достатъчно е да видиш на коя дата е пусната тази тема и ще видиш, че тези от линка ти нямат нищо общо с началото на протестите. Те даже не искаха да ги подкрепят официално в началото въпреки, че хората ги питаха защо. Първият протест всъщност беше в деня на гласуването на правителството и на него са били 15-20 човека. Първият голям протест беше на 02.06.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Аз не разбирам защо се протестира.
                  Агитката на софийските костовисти е навън, това е.
                  К.М.

Comment

Аз не разбирам защо се протестира.
                    Искаш от нас да разбираме носталгично настроените към комунизма гласоподователи, а ти самия не можеш да разбереш исканията на стотици хиляди българи.
                    Не са само костовисти бре ,не е възможно това.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Аз не разбирам защо се протестира.
                      Пределно ясно е, че не разбираш. На навън са хората с мисъл в глават, неразбрищите си ближат сладоледа

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Да, сигурно и на училище не трябва да ходят, като пораснат да учат каквото си искат..
                      Родителите им са отговорни за възпитанието и ще ги възпитат, така както смятат, щом това не противоречи на закона!То ти и деца нямаш, ама не ти пречи и по това да се произнесеш, естествено
                      Къде измисли тая глупост, че децата нямали място на политически прояви?

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                      Искаш от нас да разбираме носталгично настроените към комунизма гласоподователи, а ти самия не можеш да разбереш исканията на стотици хиляди българи.
                      Прасето си е безпартиен комунист, вари го, печи го, фен е на социализма.Всичките му постове в политика са пропити от тая нега
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                        Два пъти минавам покрай протестиращите и не виждам стотици хиляди.
                        Дори 10 000 ми е трудно да преброя.
                        И това само в София.
                        Аз не разбирам те какво искат.
                        Не изпитвам носталгия към комунизма, а ти едва ли си достатъчно компетентен да разбереш разликата между лява политика в рамките на ЕС и тоталитарен държавен строй.
                        На площада има доста хипита

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Пределно ясно е, че не разбираш. На навън са хората с мисъл в глават, неразбрищите си ближат сладоледа

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Да, сигурно и на училище не трябва да ходят, като пораснат да учат каквото си искат..
                        Родителите им са отговорни за възпитанието и ще ги възпитат, така както смятат, щом това не противоречи на закона!То ти и деца нямаш, ама не ти пречи и по това да се произнесеш, естествено
                        Къде измисли тая глупост, че децата нямали място на политически прояви?

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Прасето си е безпартиен комунист, вари го, печи го, фен е на социализма.Всичките му постове в политика са пропити от тая нега
                        Недей да манипулираш нескопосано написаното от мен.
                        Децата нямат място на политически, подчертавам политически протести. Хайде стига сте пресилвали един чисто политически акт, опитвайки се да го представите като гражданска революция. Смешно е.
                        В цял свят хората се събират и протестират с конкретни искания. Сега няма такива.

Аз просто не влизам в границите на нито един от шаблоните, залегнали в оскотялото ти и бедно съзнание.
                        К.М.

Comment

• Момци, освен хората заради които Пашата плаща по 50 000 лева на вечер, на протеста са основно служители от общинската и държавна администрация, притеснени от евентуални съкращения плюс разни безделници - скейтъри и расти, които карат колела и скейтборд по затвореното Цариградско и се кефят на хубавото време. Одеве за пореден път ги разгледах хубаво, докато си пиех бирата покрай Баба Яга Сори, ама те не са България, сега работя усилено по един проект в провинцията и нон стоп пътувам - там никой не протестира.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Забрави и около 2000 невръстни, малолетни и непълнолетни............
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Говориш така понеже никога не си бил на протест и не знаеш за какво става дума. Всъщност има много деца и бебета в колички.

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Достатъчно е да видиш на коя дата е пусната тази тема и ще видиш, че тези от линка ти нямат нищо общо с началото на протестите. Те даже не искаха да ги подкрепят официално в началото въпреки, че хората ги питаха защо. Първият протест всъщност беше в деня на гласуването на правителството и на него са били 15-20 човека. Първият голям протест беше на 02.06.
                              Всичко започна с декларацията на ДСБ и проекта за обединена десница на хората около Надежда Нейска. Разбира се че ще се опитат нещата да изглеждат така че уж случайно всичко е станало и видите ли сега те се чувствали морално задължени да се включат. И сега започват да дават съвети и да правят внушения. Лицемерие от всякъде и то от жена която има много малко морал и от тези около нея които искат да се докопат до властта.

Comment

• Пълно е с тежко болни пациенти....
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X