Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Ако причисляваш президентчето към "реформаторчетата", значи хич не се ориентираш в картинката.
    И пак не ми отговаряш.
    На кого ръкопляскат протестиращите и нали реформаторчетата казват че те са естественото продължение на протестите. Между другото сега онези измислени представители на протеста където дадоха пресконференция и казаха че работят на пълен работен ден за организацията на протеста, запяха друга песен. Те всъщност не били представители ами на основата на някакво си гласуване щели да излъчват различни представители. Абе, оплетоха се сами в собствените си лъжи само и само да прикрият кой стои зад тях и ги финансира.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      На кого ръкопляскат протестиращите и нали реформаторчетата казват че те са естественото продължение на протестите. Между другото сега онези измислени представители на протеста където дадоха пресконференция и казаха че работят на пълен работен ден за организацията на протеста, запяха друга песен. Те всъщност не били представители ами на основата на някакво си гласуване щели да излъчват различни представители. Абе, оплетоха се сами в собствените си лъжи само и само да прикрият кой стои зад тях и ги финансира.

А бе ти верно си много тъпо парче!!!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ето какви ги върши нашия президент. ...
        Нашия?!? Твоят президент седи в Белия дом и се казва Барак Обама.

И понеже отново си се объркал, твоят "ел президенте" трябваше да бъде Фидел Кастро Рус и неговия наследник - брат му Раул.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Нашия?!? Твоят президент седи в Белия дом и се казва Барак Обама.

И понеже отново си се объркал, твоят "ел президенте" трябваше да бъде Фидел Кастро Рус и неговия наследник - брат му Раул.
          Как Сийке,
          Тези твои главоблъсканици с какво променят обстоятелствата показващи що за птица е президента.

Comment

• Да кажем, че си прав донякъде, Павлине.
            Определени кръгове се опитват да яхнат протеста - нищо неочаквано, събитията са от такъв мащаб, че няма как икономическите групировки да не видят и свой интерес там.
            Това променя ли основателността на протеста?
            И какво по-точно против имаш "реформаторчетата" не разбрах? С какво са се компрометирали и какво нередно има в целите и идеите им?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Как Сийке,
              Тези твои главоблъсканици с какво променят обстоятелствата показващи що за птица е президента.
              Стрино Паунке, словесния ми онанизъм е насочен спрямо теб и каква, собствено, птица си ти!!! Не може от центъра на капитализма да ми говориш колко е хубав социализма!?!

пп Кога ще ми отговориш на гадния въпрос??? Ъъъ, простете. Май никога.

Comment

Стрино Паунке, словесния ми онанизъм е насочен спрямо теб и каква, собствено, птица си ти!!! Не може от центъра на капитализма да ми говориш колко е хубав социализма!?!

Всичко може ,как Сийке. Това че ти не го разбираш си е твой проблем.

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Да кажем, че си прав донякъде, Павлине.
                Определени кръгове се опитват да яхнат протеста - нищо неочаквано, събитията са от такъв мащаб, че няма как икономическите групировки да не видят и свой интерес там.
                И какво по-точно против имаш "реформаторчетата" не разбрах? С какво са се компрометирали и какво нередно има в целите и идеите им?
                Реформаторчетата се финансират главно от вън чрез разни чужди фондации и тръстове които обслужват частни интереси.

Comment

Защо да не може!
                  Маркс къде е писал

Ама аз не разбирам защо Павлин да не живее в САЩ?
                  Какъв е проблемЪТ?
                  Разбрахте ли, че Китай ни подмина каТ заплати

Павлин за разлика от вас различава оцеляването от житейската философия

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Единият обясни, че интернет вестник и телевизия се правели ей така с офис пакет и 30 минути дневно. хахаха
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Какъв е проблемЪТ?
                    Много се радвам за него и най-добре да си стои там ... ъъъ, и да не дава акъл колко е мокра водата!

И най-добре всички млади, ама всички, да си стегнат куфарчетата - и по белия свят, щото тука няма да се оправят нещата ...

И да не вземе някой да хукне за Хавана или Пхенян?!? Следвайте батко си Павлинчо (разбирайте стрина си Пауна) ... те комунистите знаят къде е хубавко ... ама не си признават, щот не им се връзва с политическата идеология (разбирай демагогия) ...

На добър път, младежи! Не се тревожете - бабите ви ще си хортуват тука със СергеЙчо и компания ... ще им вдигнат пенсийките, ще им дадат ваучерчета за дръвца и декодери за цифровизацийката ... Не се тревожете! Просто хващайте първия самолет от Терминал 2 и дим да ви няма!

На добър час!!!

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Да кажем, че си прав донякъде, Павлине.
                      Понеже техните протести все са яхнати от някой, комунистите не може да си представят, че някой може да протестира по друг начин..

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Защо да не може!
                      Маркс къде е писал

Какъв е проблемЪТ?
                      Разбрахте ли, че Китай ни подмина каТ заплати

Павлин за разлика от вас различава оцеляването от житейската философия[COLOR="Silver"]
                      ..
                      Ами ти иди в КИтай да те видя, задено с Павлин и то на средна заплата,.
                      А Павлин е от тая катагория, зад която стоят радители от БКП съответно подплатени с всички привилегии на времето.
                      Точно такива аз лично познавам - мното от тях живеят в нормалните западни страни, а не в Русия, Китай и тн.
                      Тоест-като си против една система, не би трябвало да се ползваш от стандарта й, драги зурлест
                      В крайна сметка Павлин потвърждава, че много по - добре се живее в страни с развит капитализъм, а не арабския свят, в Куба, Северна Корея, Китай или Венецуела

ЕЕ, тоя лаф, дето го роди, още ми е смешен като ти пиша-кои сме ние та да критикуваме Орешарски....
                      Last edited by fred; d.m.y г., 22:37.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Понеже техните протести все са яхнати от някой, комунистите не може да си представят, че някой може да протестира по друг начин..

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Ами ти иди в КИтай да те видя, задено с Павлин и то на средна заплата,.
                        А Павлин е от тая катагория, зад която стоят радители от БКП съответно подплатени с всички привилегии на времето.
                        Точно такива аз лично познавам - мното от тях живеят в нормалните западни страни, а не в Русия, Китай и тн.
                        Тоест-като си против една система, не би трябвало да се ползваш от стандарта й, драги зурлест
                        ЕЕ, тоя лаф, дето го роди, още ми е смешен като ти пиша-кои сме ние та да критикуваме Орешарски....
                        Послледното не го разбрах.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Много се радвам за него и най-добре да си стои там ... ъъъ, и да не дава акъл колко е мокра водата!

И най-добре всички млади, ама всички, да си стегнат куфарчетата - и по белия свят, щото тука няма да се оправят нещата ...

И да не вземе някой да хукне за Хавана или Пхенян?!? Следвайте батко си Павлинчо (разбирайте стрина си Пауна) ... те комунистите знаят къде е хубавко ... ама не си признават, щот не им се връзва с политическата идеология (разбирай демагогия) ...

На добър път, младежи! Не се тревожете - бабите ви ще си хортуват тука със СергеЙчо и компания ... ще им вдигнат пенсийките, ще им дадат ваучерчета за дръвца и декодери за цифровизацийката ... Не се тревожете! Просто хващайте първия самолет от Терминал 2 и дим да ви няма!

На добър час!!!
                          Ми те си ги хванах и в момента в който може да сучат от България, докопани до власттта от комунистическите управления остават тука-Никито Василев, ония Велчевите, лудия Каролев и хиляди знайни и незнайни тунеядци.

---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Послледното не го разбрах.
                          Още преди Орешарения да стане премиер (тогава беше още прогноза), след като го обявихме за слаб и посредствен управляващ, ти надигна глас и пусна пост, кой бил Орешарски (светило извънземно един вид според теб) та да го съдим ние .След това Орешарски ги надроби такива за нула време, че надмина всички прогнози за посредственост и слугинаж.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 22:45.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Нямам нищо против да отида в Китай, нито в Русия само да се отдаде възможност.

Comment

Протестиращите проговарят чрез сайт, вестник и бутикова телевизия
                              За участие в нея чрез социалната мрежа бяха излъчени Жюстин Томс, която се представя като майка на три деца, но всъщност управлява няколко големи сайта и преподава онлайн медии в НБУ, писателят Ясен Атанасов, актьорът от "Под прикритие" Ивайло Захариев, блогърът Асен Генов, музикантът Лъчезар Косев, Теодор Михайлов - автор на протестните "ивенти", и Иван Димитров.

Отбраната извадка на протестиращите обеща нови, още по-интересни пиар акции през есенния сезон. Парите засега не били проблем. Събирали ги помежду си от джобни. Даже дарили 3000 лв. от сутрешните кафета пред парламента на софийския храм "Св. Георги", където има кухня за социално слаби. Така щели да процедират и занапред. От думите им се разбра, че седмината се занимават с организирането на протестите на пълен работен ден. Остана загадка кога и как успяват да си изкарват прехраната.
                              За останалите нямам специфични и задълбочени подробности, но с Лъчо(Л.Косев) сме добри приятели и за него мога да кажа, че той е един изключителен пример за достоен човек със заслужено и извоювано социално и материално положение.Освен, че е баща на цели 4 деца + още едно доведено( та общо 5 деца), Лъчо е посветил повече от 20 години от живота си да работи върху собственото си развитие, както в професионалната, така и в сферата на изкуството.От ученик е програмист и силно заклет ИТ последовател и деятели целият му живот е преминал в активно и реално развитие в тази област.В момента е собственик на ИТ бизнес и от там му идват доходите, с които изхранва 7-членно семейство, работи по всяко време на денонощието....Той е пример за един успял човек, с 5 деца, с добра професия и средства припечелвани с адски много и на 100 % честен труд и собствени заслуги, музикант, а освен това непрекъснато прави дарения за всякакви инициативи, най-вече свързани с образованието.
                              И за останалите имам доста информация от какво тесто са, но в сравнение с тази за Лъчо ще се окаже оскъдна

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

• [QUOTE=fred;1235872]Ми те си ги хванах и в момента в който може да сучат от България, докопани до власттта от комунистическите управления остават тука-Никито Василев, ония Велчевите, лудия Каролев и хиляди знайни и незнайни тунеядци.

---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Кога точно съм смукал от властта на държавна работа или през обществени поръчки, че не се сещам?

Comment

Working...
                                X