Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми добре, ма аз нямам физически време за кафенца и вечерни разходки.Истината е че сме страхливи и егоистични за собствените си придобивки да предприемем нещо което веднъж завинаги ще сложи край на цирка в България.Ако не бяхме такива още 89 трябваше да постъпим като румънците.Въпросните господа не ги познавам, ама в никакъв случай не са новите Левски и Ботев.Не очаквам в тая държава да се случи нещо радикално, защото както каза една баба - мъжете измряха във войните................

п.п.Това че ги познаваш не означава че знаеш всичко.Когато стане въпрос за пари приятели няма.По принцип, не конкретно.
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:59.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Задавай си въпросите колкото си искаш. Някои които загряват по-бързо си правят изводи от фактите.
      Издишаш.
      Но ако очакваш да се поддам на провокации, за да можеш да се изкараш жертва, не си уцелил на човека.
      Докато не получа смислен отговор на въпросите си ще приемам, че нямаш такъв.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Ми добре, ма аз нямам физически време за кафенца и вечерни разходки.Истината е че сме страхливи и егоистични за собствените си придобивки да предприемем нещо което веднъж завинаги ще сложи край на цирка в България.Ако не бяхме такива още 89 трябваше да постъпим като румънците.Въпросните господа не ги познавам, ама в никакъв случай не са новите Левски и Ботев.Не очаквам в тая държава да се случи нещо радикално, защото както каза една баба - мъжете измряха във войните................

п.п.Това че ги познаваш не означава че знаеш всичко.Когато стане въпрос за пари приятели няма.По принцип, не конкретно.
        Въпросните господа не са новите Левски и Ботев, което не означава, че не са читави, но виж народа си е все същият, колко ли от хората от онова време са изказвали подобно на твоето мнение за Ботев и Левски.........
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• От такива много честни и много съвестни най се пазя. Парен каша духа ако не знаеш.

---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Издишаш.
          Но ако очакваш да се поддам на провокации, за да можеш да се изкараш жертва, не си уцелил на човека.
          Докато не получа смислен отговор на въпросите си ще приемам, че нямаш такъв.
          Какви са тези изперкали коментари. Никой не се прави на жертва, само коментираме факти.

Comment

• Да де, ама това не е коментиране, както бях отбелязал в предишен пост.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

От такива много честни и много съвестни най се пазя. Парен каша духа ако не знаеш.
              Защо направо не попиташ колежката Milenamr (няколко поста по-нагоре), кой и колко и е платил за да напише това, което написа? Сега имаш чудесна възможност на научиш от първа ръка

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Защо направо не попиташ колежката Milenamr (няколко поста по-нагоре), кой и колко и е платил за да напише това, което написа? Сега имаш чудесна възможност на научиш от първа ръка
                Не им вярвам, затова.

Comment

Не им вярвам, затова.
                  Правилно!

Един умен човек вече го е казал:

"Съмнявай се във всичко, но не и в себе-си"

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Не им вярвам, затова.
                    Бульо Пауно, освен че не вярваш, явно не можеш и да осмислиш дори, че някой би направил нещо безплатно за дадена кауза ...

Всъщност, на тебе колко ти плащат за да пропагандираш тук, в този форум? Трябва да взимаш някой лев, за да ги ръсиш всичките тези велики мисли. Едва ли го правиш безплатно, не ти вярвам, затова ...

Comment

• Добре де, удоволствие ли ви доставя да обръщате внимание на господина от Флорида?
                      Споренето с радио точка съм го обявил за скъсяващо живота отдавна и с такива хора не желая да общувам.

То му личи на човека, че е като Станишев - ако реши, ще тръгне да доказва, че 1+1=3. Най-лошото е, че ще си вярва сам и ще е искрен в глупостите си.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• А взима някой лев?! Той е от тези Павлик Морозовци който предават бащи те си за ВЯРАТА в петолъчката.

П.С. Примера с Морозов е илюстративен, защото както стана ясно, това е още един мит на човекомразната религия наречена съветски комунизъм!
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Бульо Пауно, освен че не вярваш, явно не можеш и да осмислиш дори, че някой би направил нещо безплатно за дадена кауза ...

Всъщност, на тебе колко ти плащат за да пропагандираш тук, в този форум? Трябва да взимаш някой лев, за да ги ръсиш всичките тези велики мисли. Едва ли го правиш безплатно, не ти вярвам, затова ...
                          Как Сийке, защо се пениш?

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Добре де, удоволствие ли ви доставя да обръщате внимание на господина от Флорида?
                            Споренето с радио точка съм го обявил за скъсяващо живота отдавна и с такива хора не желая да общувам.

То му личи на човека, че е като Станишев - ако реши, ще тръгне да доказва, че 1+1=3. Най-лошото е, че ще си вярва сам и ще е искрен в глупостите си.

Мен лично тоя ме забавлява.

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Как Сийке, защо се пениш?

Само това ли измисли Паунчо?
                            Как може да си толкоз проЗ бе мен?
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Защо всички ме убеждават, че всичко е спонтанно?
                              Имаше избори, там за коалицията БСП ДПС гласуваха 1,7 млн избиратели, какво има да се коментира? След 3,5 години ще се решава отново.
                              Не желая лъчовци да ми определят дневния ред.
                              Павката разсъждава като около 1млн. избиратели на БСП, доста дискриминативно е да го нападате така.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Защо всички ме убеждават, че всичко е спонтанно?
                                Имаше избори, там за коалицията БСП ДПС гласуваха 1,7 млн избиратели, какво има да се коментира? След 3,5 години ще се решава отново.
                                Не желая лъчовци да ми определят дневния ред.
                                Павката разсъждава като около 1млн. избиратели на БСП, доста дискриминативно е да го нападате така.
                                Е и кво от това? За ББ гласуваха повече отколкото за БСП, а тия, които пуснаха глас за малките партии, са повече от гласовете на ДПС. Не мислиш ли, че тия хора се чувстват излъгани? Така че Павката да си гледа Америката и да не се бута тук. Кой точно е дискриминиран? Дори да събереш гласовете на БСП, ДПС и Атака, пак се получават по-малко от половината гласували на изборите - 1,6 срещу 2 млн. Та затова са протестите - тия два милиона нещо не са съгласни да ги управлява олигарски, който няма идея кого му назначават за министър в правителството...
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                                X