Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оттеглиха го, май.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Да, ама се осраха в самото начало.....какво да очакваме по нататък....нищо ново само миризми...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Да, ама се осраха в самото начало.....какво да очакваме по нататък....нищо ново само миризми...
        Прав си.
        На това му се вика, "политическо самоубийство".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Прав си.
          На това му се вика, "политическо самоубийство".
          Тоя Местан го мислех за голям тарикат....ама гледай парите как променят хората....до вчера му капеше и беше направил вир, сега пойска да потече за да направи язовир....нещо като водното огледало....и аха да се удави....прави опит да изплува.....и ми се струва, че народа все още му подава сламки....

Comment

• Той се махна де...ама ПУ да не му е уроки на момчето
            Сега изглежда по-добре от преди

Click image for larger version

Name:	988500_463985107023045_1431104961_n.jpg
Views:	1
Size:	100.6 Килобайта
ID:	2328063

"Легенда" мисля,не ви трябва за другият убавец
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тоя Местан го мислех за голям тарикат....ама гледай парите как променят хората....до вчера му капеше и беше направил вир, сега пойска да потече за да направи язовир....нещо като водното огледало....и аха да се удави....прави опит да изплува.....и ми се струва, че народа все още му подава сламки....
              Ами тарикат е, ама от ДС школата толкова може да се развиеш
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Не разбирам защо още ги обсъждаме тия боклуци, от всички цветове и вариации ..... Не трябва да ги пускаме близко до изборите , нито СС нито ББ нито никой, който по някъкъв начин е участвал до сега в управлението (сори ограбването) на България ....
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Серго ли беше или феса разправяше вчера,че се вслушали в гласа на народа и затова махат Добревски от поста........народа иска и оставка на правителството ма това никой го не чува май а........
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Абе, признавам, че това беше голяма грешка на Орешарски, която ще извади от джоба ми кинти за уискито на Ники.
                    Орешарски е решавал кой да предложи за ДАНС толкова, колкото аз и ти. Представям си каква е била реакцията му когато са му казали.
                    За уискито се надявам час по-скоро да го отворим и след това да имаме едно добро управление, а не политически Франкенщайн
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Орешарски е решавал кой да предложи за ДАНС толкова, колкото аз и ти. Представям си каква е била реакцията му когато са му казали.
                      За уискито се надявам час по-скоро да го отворим и след това да имаме едно добро управление, а не политически Франкенщайн
                      Ники, на какво добро управление се надявяш..?...
                      Трудно ще се махне монопола от политиката ни......опитаха се да ни пробутата един 32-годишен олигарх, рожба на мама и дпс и други мишки който за 23 години станаха големи плъхове......Тези хора от улицата ако бяха толкова дейни по време на изборите....може би нямаше да е така......а ние за тия години правиме нов бардак със стари курви......
                      Протестите едва ли ще променят нещата....
                      Трябва промяна на съдебната власт......законодателството ни е голям лабиринт в който тия политически мишки лавирт и трудно се ловят....даже се хранят от народната отрова и стават все повече нагли......
                      Немога да разбера народната простотия.....протест срещу ББ....и пак пръв на изборите....сега протест срещу Станишев и утре пак ще ни се усмихва лукаво от екрана.....
                      кажи ми на какво добро се надяваш в тая държава, когато няма един осъден мафиот или политик.....а всички те го заслужават....ако искаш примери да ти дам...

Comment

Трудно ще се махне монопола от политиката ни......опитаха се да ни пробутата един 32-годишен олигарх, рожба на мама и дпс и други мишки който за 23 години станаха големи плъхове.....
                        Откъде знаеш, че е трудно като не сме опитали. Може да се окаже, че е много лесно даже. Напомняш ми на онзи вътрешния министър на Виденов, дето беше направил един списък с престъпници и разправяше наляво и надясно, че държавата нямала ресурс да се справи с мутрите. После дойде друго управление и за отрицателно време разкара бухалките от улиците.
                        Доброто управление е това, което прави реформи, защото България има крещяща нужда от това! Съдебната система, здравеопазването, образованието, какво ли не. Герб обеща рформи, но реално не направи нищо. Магистралите и спирането на Белене е хубаво, но е крайно недостатъчно.
                        Има само едно управление, което за 4 години смени посоката на 180° и извърши реално всичките реформи, които се случиха през последните 24 години. Аз затова и колебания по въпроса с гласуването нямам. Ще съм пак за тях, още повече, че вече са все нови млади хора. Старите лидери могат да дават само идеи, но не и да взимат решения.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          Откъде знаеш, че е трудно като не сме опитали. Може да се окаже, че е много лесно даже. Напомняш ми на онзи вътрешния министър на Виденов, дето беше направил един списък с престъпници и разправяше наляво и надясно, че държавата нямала ресурс да се справи с мутрите. После дойде друго управление и за отрицателно време разкара бухалките от улиците.
                          Доброто управление е това, което прави реформи, защото България има крещяща нужда от това! Съдебната система, здравеопазването, образованието, какво ли не. Герб обеща рформи, но реално не направи нищо. Магистралите и спирането на Белене е хубаво, но е крайно недостатъчно.
                          Има само едно управление, което за 4 години смени посоката на 180° и извърши реално всичките реформи, които се случиха през последните 24 години. Аз затова и колебания по въпроса с гласуването нямам. Ще съм пак за тях, още повече, че вече са все нови млади хора. Старите лидери могат да дават само идеи, но не и да взимат решения.
                          Aaaaaa, управлението с участието на Бакърджиев, Бисеров и Цонев ли?
                          "Управлението" на картофения бос, ли?
                          Бобби ти го описа адски ясно и безпристрастно.
                          При теб личи, че си партиец от настоящето.
                          К.М.

Comment

Aaaaaa, управлението с участието на Бакърджиев, Бисеров и Цонев ли?
                            "Управлението" на картофения бос, ли?
                            Бобби ти го описа адски ясно и безпристрастно.
                            При теб личи, че си партиец от настоящето.
                            Суска, ти да не пътуваш във времето с твоята 56-ца, бе човек. Аз знам, че са с много екстри, ама чак пък толко...
                            Те Цонев и Бисеров са в управлението сега в момента, благодарение на твоя убавец Серго. Преди 15 години бяха в СДС ама ги изгониха за корупция, също като Орешарски. Тия са измета, дето БСП бяха внедрили в СДС и когато Костов ги изгони, мафията си ги прибра.
                            Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 00:57.

Comment

• Тия протести нищо добро няма да донесат. То беше ясно че определени партии които останаха извън парламента и извън властта само чакат удобен момент за да предизвикат хаос в обществото чрез протести и разни странни искания . Още на третия ден след съставянето на правителството ДБС излязоха с една смешна декларация. Една оставка на това правителство с нищо няма да подобри сегашната ситуация. То трябва да се остави да работи известно време за да се види какъви резултати ще постигне.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Тия протести нищо добро няма да донесат. То беше ясно че определени партии които останаха извън парламента и извън властта само чакат удобен момент за да предизвикат хаос в обществото чрез протести и разни странни искания . Още на третия ден след съставянето на правителството ДБС излязоха с една смешна декларация. Една оставка на това правителство с нищо няма да подобри сегашната ситуация. То трябва да се остави да работи известно време за да се види какъви резултати ще постигне.

А бе ти, че не си в България е ясно! Ама въобще на Земята ли се намираш!?
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X