По принцип съм атеист и безпартиен, ма по време на дясното направих два апартамента, почвам да се замислям за Костов макар че ми е черен.Жалко че подаде оставка, вярно че наужким.Хрупам си камбаните що не емигрирах в зората на демокрацията като някои мои авери сега с пръст не можеш ги бутнеш.Голям балък излязох че повярвах в демокрацията, ма поне не се хванах на пирамидите та влагах в недвижимости та да имам на какво да разчитам на стари години.Като дойдат на мене си и сменят доматите с лимонки, ще се включа с кеф.Мая Манолова фаща око, ще я помъча с чичовия, а на Костов ще му наторя теменужките.Заради Доган и Станишев сега усилено изучавам средновековната инквизиция.
п.п.Ако се чудите що пиша по това време и съм превъзбуден....От мноооого време за първи път пия концентрат-червен ром.Повода? Припомних миналото на една мутра.16 години ....не бих ги сменил за джакпота от тотото.Търпатието му е майката.Съжалавам за еуфорията но се чувствам възмезден.Чиста случайност!Няма да коментирам подробности!
п.п.Ако се чудите що пиша по това време и съм превъзбуден....От мноооого време за първи път пия концентрат-червен ром.Повода? Припомних миналото на една мутра.16 години ....не бих ги сменил за джакпота от тотото.Търпатието му е майката.Съжалавам за еуфорията но се чувствам възмезден.Чиста случайност!Няма да коментирам подробности!
Comment